Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis

QUOTE(Dakora @ 2009 03 22, 16:01)
Zeme nurugstina kalkes ir pelenai  smile.gif

o kalkes? g.gif

QUOTE(AgneKavas @ 2009 03 22, 17:39)
labas
isdygo brokoliai ir kas dar ???? oba nu ziauriai as irgi noriu.. bet ar namie man jie isdygtu ??? bet planuoju ir siltanmi tureti ..

brokoliai ir ziediniai kopustai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif

Šią žiemą įsikėlėm į namą. Aplinka išmalta neįmanomai, bet aš jau mintyse ir ant palangių daržininkauju. Labai noriu šiltnamio. Tai ko gero teks ręsti šiltnamį iš lankų ir traukti plėvele. bigsmile.gif Pomidorai ir paprikos jau sudygę ir išpikiuoti, o panagės žemėtos. biggrin.gif Reikia pavasario juodai. rolleyes.gif
Atsakyti
O pavasaris mus visai pamirso unsure.gif
Augaliukai issistiebe nuo sviesos trukumo, kazkoks bardakas, o ne pavasaris doh.gif

Sekmes statant siltnami, Rugine ir prisijungus i musu gretas 4u.gif
Atsakyti
Pavasaris tikrai kazkur uztruko, mano daigeliai varksiukai visai nelaimingi, siandie palaisciau su stimuliatorium ,gal sustipres, nes kazkaip augo grazei ,o kokias kelias savaites stovi vietoj kaip uzsikoncervave. Kai tik oras bus grazesnis eisim statyt siltnami 4u.gif
Atsakyti
o kokios firmos stimuliatirių naudoji? g.gif gal ir man palaistyt, nes jau tokie išstypę...
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2009 03 25, 09:25)
o kokios firmos stimuliatirių naudoji? g.gif  gal ir man palaistyt, nes jau tokie išstypę...

Apiberk žemėmis jeigu vietos yra.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 03 25, 10:10)
Apiberk žemėmis jeigu vietos yra.

ir tada sustipres augaliukai nes irgi mano sitype tai anyta patare isnesti i balkona g.gif tai jauciu dar zememmis apibersiu ax.gif
Atsakyti
ačiū už gerą patarimą, taip ir padarysiu:0 biggrin.gif
Atsakyti
Gal kam pravers... pasiskaitymui knygelė apie "Protingą šiltnamį" Čia
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2009 03 22, 21:31)
o kalkes?  g.gif

norejau pasakyti kreida blush2.gif
Atsakyti
Papasakosiu apie savo baklazanus. blush2.gif
Jau esu rasiusi, kad po to, kai nesudygo per 4 savaites, pasejau naujus. Lygiai taip pat sejau, tik seklos kitos firmos. Ir mano laimei dygti pradejo po 3 dienu, o po savaites jau visi islindo. Bet neismeciau ir anu. Ir ka jus manot - is 20 seklu isdygo 4, sudygo po 5 savaiciu g.gif . Reiskia pirmosios seklos buvo prastos, nes salygos tai lygiai tokios pacios.

O pavasario ir as laukiu, na reikia tiketis, kad ims staiga ir atsils. Paprikos ispikuotos, pomidorai dar mazi, bet auga irgi. I siltnami noreciau ridiku paseti, bet kai taip salta nera jokio upo ten lysti doh.gif
Atsakyti
Mano ridikai sudyge ax.gif
Atsakyti