Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis

isdygo brokoliai thumbup.gif ir kalafijorai lenda po truputi smile.gif

o pomidorai tai jau vargsta unsure.gif skubiai pikuoti prasosi blush2.gif

sakykit o kaip galima nurugstinti zeme?
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2009 03 20, 09:29)
O gal kas galite pasakyti kaip yra su tokiu faktu? Kiek bandziau pati,kaimyne ir dar kiek pazystamu bande auginti pomidorus is savu seklu,tai visi prarasdavo savo gerasias savybes-nebe tokie derlingi,mazesni ir pan. Ar taip ir turi buti,ar tiesiog nemokam surinkti geru seklu? Na,kaip pvz kiti augalai padauginti seklom praranda motinines savybes,gal ir pomidorai taip pat?Bet kaip kitaip juos tada sodinti,jei ne seklom?  g.gif

pomidorai savidulkiai,tad jeigu augini kelių rūšių,tad jie vienas su kitu gali susimaišyti apsidulkinti,tad kitą meta sėkla bus kita.
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2009 03 21, 12:49)
viskas, ką pasėjau dygst doh.gif o kieme pas mus sninga doh.gif  schmoll.gif  šiltanmį žemė dar šalta... o kur gi tas pavasaris g.gif ką reikės daryt su tais daigais, jei tokie orai bus?

g.gif as ir ta pati mastau.Nesuprantu, kur tas pavasaris pasiklydo g.gif ?Slapdriba. salta, i veranda neimanoma augaleliu nesti, nes tik uzskurs. Pomidorai pas mane jau beveik visi isddygo, bet kai toks oras, nezinia, kaip stiebsis unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kam teko pirkti kazka panašaus i kompostą, kuris ruošiamas grybu sodinimui, ten kaip sake ieina mešlas, durpes ir šiaudai.Mes nusipirkom ir dabar galvoju ar neužrūgštinsiu, nesugadinsiu žemes.
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2009 03 21, 16:43)
isdygo brokoliai  thumbup.gif ir kalafijorai lenda po truputi  smile.gif

o pomidorai tai jau vargsta  unsure.gif skubiai pikuoti prasosi  blush2.gif

sakykit o kaip galima nurugstinti zeme?

Zeme nurugstina kalkes ir pelenai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dakora @ 2009 03 22, 17:01)
Zeme nurugstina kalkes ir pelenai  smile.gif

labas
isdygo brokoliai ir kas dar ???? oba nu ziauriai as irgi noriu.. bet ar namie man jie isdygtu ??? bet planuoju ir siltanmi tureti ..
Atsakyti
a6 jau irgi džiaugiuosi savo violetiniais bazilikais, nu jau taip spalva graži 4u.gif kad tik gerai jie ir toliau augtų doh.gif nu oras, tai tikrai neduog dieve..
čia truputį ne apie šiltnamį, bet vis tiek... sudygo mano lobelija.. o jau smulkutė.. nu tai kaip dabar ją reikės išpikuot g.gif
Atsakyti
si pavasari per visokius vargus ir problemas pamirsau pasiset laiku agurku ir pomidoru,pasisejau tik pries savaite, ar is to bus kas gero?
siaip visada renkuose profesionalia linija,niekada dar ji manes nenuvyle
tik ar nebusiu pati sugadinus savo agurkiuku ir pomidoriuku siemetinio derliaus?
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2009 03 22, 20:10)
si pavasari per visokius vargus ir problemas pamirsau pasiset laiku agurku ir pomidoru,pasisejau tik pries savaite, ar is to bus kas gero?
siaip visada renkuose profesionalia linija,niekada dar ji manes nenuvyle
tik ar nebusiu pati sugadinus savo agurkiuku ir pomidoriuku siemetinio derliaus?

dar ir dabar sėsiu pomidorus,agurkus balandžio pražioje.Žiūrėkit kas už lango ,jokio pavasario ...
Atsakyti
Sveikos, mano ir išdygo pomidorai, agurkai ir brokoliai. Brokolius pasėjau pirmą kartą - nemaniau ,kad jie per kelias dienas sudygs.O ir sėkla pasibaigusi garantija buvo, matyt gerą laiką pataikiau lotuliukas.gif . TIK KAD ATŠILTŲ ORAS GREIČIAU smile.gif
Atsakyti
vienoj knygoj parašyta, kad agurkus, kuriuos auginsime plastmase dengtame šiltnamyje, reikia sėt kažkur balandžio 20,
dabar galvoju, ar ne per vėlai g.gif
Atsakyti
visada sedavau kovo pradzioje veliausiai ir ant pakeliu II-III men parasyta g.gif
tai tada nepavelavau biggrin.gif
palengvejo 4u.gif
Atsakyti