isdygo brokoliai ir kalafijorai lenda po truputi
o pomidorai tai jau vargsta skubiai pikuoti prasosi
sakykit o kaip galima nurugstinti zeme?
QUOTE(NIDA @ 2009 03 20, 09:29)
O gal kas galite pasakyti kaip yra su tokiu faktu? Kiek bandziau pati,kaimyne ir dar kiek pazystamu bande auginti pomidorus is savu seklu,tai visi prarasdavo savo gerasias savybes-nebe tokie derlingi,mazesni ir pan. Ar taip ir turi buti,ar tiesiog nemokam surinkti geru seklu? Na,kaip pvz kiti augalai padauginti seklom praranda motinines savybes,gal ir pomidorai taip pat?Bet kaip kitaip juos tada sodinti,jei ne seklom?
pomidorai savidulkiai,tad jeigu augini kelių rūšių,tad jie vienas su kitu gali susimaišyti apsidulkinti,tad kitą meta sėkla bus kita.
QUOTE(kriro @ 2009 03 21, 12:49)
viskas, ką pasėjau dygst o kieme pas mus sninga šiltanmį žemė dar šalta... o kur gi tas pavasaris ką reikės daryt su tais daigais, jei tokie orai bus?
as ir ta pati mastau.Nesuprantu, kur tas pavasaris pasiklydo ?Slapdriba. salta, i veranda neimanoma augaleliu nesti, nes tik uzskurs. Pomidorai pas mane jau beveik visi isddygo, bet kai toks oras, nezinia, kaip stiebsis
Sveikos merginos, gal kam teko pirkti kazka panašaus i kompostą, kuris ruošiamas grybu sodinimui, ten kaip sake ieina mešlas, durpes ir šiaudai.Mes nusipirkom ir dabar galvoju ar neužrūgštinsiu, nesugadinsiu žemes.
QUOTE(laimiene @ 2009 03 21, 16:43)
isdygo brokoliai ir kalafijorai lenda po truputi
Zeme nurugstina kalkes ir pelenai
QUOTE(Dakora @ 2009 03 22, 17:01)
Zeme nurugstina kalkes ir pelenai
labas
isdygo brokoliai ir kas dar ???? oba nu ziauriai as irgi noriu.. bet ar namie man jie isdygtu ??? bet planuoju ir siltanmi tureti ..
a6 jau irgi džiaugiuosi savo violetiniais bazilikais, nu jau taip spalva graži kad tik gerai jie ir toliau augtų nu oras, tai tikrai neduog dieve..
čia truputį ne apie šiltnamį, bet vis tiek... sudygo mano lobelija.. o jau smulkutė.. nu tai kaip dabar ją reikės išpikuot
čia truputį ne apie šiltnamį, bet vis tiek... sudygo mano lobelija.. o jau smulkutė.. nu tai kaip dabar ją reikės išpikuot
si pavasari per visokius vargus ir problemas pamirsau pasiset laiku agurku ir pomidoru,pasisejau tik pries savaite, ar is to bus kas gero?
siaip visada renkuose profesionalia linija,niekada dar ji manes nenuvyle
tik ar nebusiu pati sugadinus savo agurkiuku ir pomidoriuku siemetinio derliaus?
tik ar nebusiu pati sugadinus savo agurkiuku ir pomidoriuku siemetinio derliaus?
QUOTE(Laurencija2 @ 2009 03 22, 20:10)
si pavasari per visokius vargus ir problemas pamirsau pasiset laiku agurku ir pomidoru,pasisejau tik pries savaite, ar is to bus kas gero?
dar ir dabar sėsiu pomidorus,agurkus balandžio pražioje.Žiūrėkit kas už lango ,jokio pavasario ...
Sveikos, mano ir išdygo pomidorai, agurkai ir brokoliai. Brokolius pasėjau pirmą kartą - nemaniau ,kad jie per kelias dienas sudygs.O ir sėkla pasibaigusi garantija buvo, matyt gerą laiką pataikiau . TIK KAD ATŠILTŲ ORAS GREIČIAU
vienoj knygoj parašyta, kad agurkus, kuriuos auginsime plastmase dengtame šiltnamyje, reikia sėt kažkur balandžio 20,
dabar galvoju, ar ne per vėlai
dabar galvoju, ar ne per vėlai
visada sedavau kovo pradzioje veliausiai ir ant pakeliu II-III men parasyta
tai tada nepavelavau
palengvejo
tai tada nepavelavau
palengvejo