Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis

as salotas sudaiginau,ir i vazoniukus,kai tik paruosime siltnami,vesiu i kaima.
ridikelius susodinau i lovius,nutariau juos isnaudoti,kol pomidorai nedideli,ziuresiu kas gausis,bet stiebiasi kaip pasiute,laikau uzdengtus balkone diena.nakciai eina namo
Papildyta:
tai as su tais vazonais,pirmyn ryte,vakare atgal ir nesioju.
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 14, 01:22)
ridikelius susodinau i lovius,nutariau juos isnaudoti,kol pomidorai nedideli,ziuresiu kas gausis,bet stiebiasi kaip pasiute,laikau uzdengtus balkone diena.nakciai eina namo
Papildyta:

geras sportas
Atsakyti
biggrin.gif nu keista, pas mane stiklinis šiltnamis, bet žiemai buvo nuimti stogo langai ( ne visi, bet kas antras).. vakar pabandžiau įkišti kastuvą - ogi dar gerokai žemė įšalus... kažin, gal čia dėl to, kad aplink miškas ir sniego dar daug? g.gif tai kaip į tokią žemę sėti?
g.gif
o krokai po obelim jau lenda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 14, 01:22)
Papildyta:

oho, tai tu ankstyva bigsmile.gif net ir ridikai stiebiasi.
Pas mane baklažanai normaliai dygti pradėjo, na o paprikos, porai dar nelenda. Salotų, petražolių buvau pasisėjus į durp.puodelius, tai jau persodinus į tokį plastikinį indą permatomą nuo torto. Petražolės kaip ir normaliai, o salotos tokios ištįsę, tikriausiai visgi šilumos per mažai.

P.S. mane irgi domina tų lankų šiltnamiui kaina g.gif
Atsakyti
ech ko tai prastai sudygo mano sėjinukai doh.gif ankstyvų pomidoriukų tik 3 daigeliai, baklažanas 1 blink.gif o aš įsivaizdavau, kad brangios shetelige sėklos ir vertos daugiau doh.gif na pasimokiau, nojaus sėklos iš maximos užtat puikiai sudygo thumbup.gif
Ar nepervėlu dar bandyt sėti? Abejoju, nes kaip tik baklažanams ir ankstyviems pomidoriukams laiko daugiau reikia, o su tais padėtis prasčiausia...
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2009 03 14, 09:02)
P.S. mane irgi domina tų lankų šiltnamiui kaina  g.gif

jei tik gerai užžiūrėjau tai Senukuose 5,50 metrų ilgio lankas kainuoja 24 Lt
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 14, 00:22)
Papildyta:

lotuliukas.gif kaip ir as pradejau maratona is verandos i namus su paprikom ir surfinijom
QUOTE(kadabra @ 2009 03 14, 09:02)
oho, tai tu ankstyva  bigsmile.gif  net ir ridikai stiebiasi.
Pas mane baklažanai normaliai dygti pradėjo, na o paprikos, porai dar nelenda. Salotų, petražolių buvau pasisėjus į durp.puodelius, tai jau persodinus į tokį plastikinį indą permatomą nuo torto. Petražolės kaip ir normaliai, o salotos tokios ištįsę, tikriausiai visgi šilumos per mažai.

P.S. mane irgi domina tų lankų šiltnamiui kaina  g.gif

pas mane paprikos tai palyginant su pernai l. gerai sudygo, ziuresim, kaip toliau bus.Sejau raudonu ir geltonu. Pomidorus vakar pasejau 3 rusiu, ziuresim, kas gausis. Salotas ir ridikelius sesiu tiesiai i siltnami. Viena plevelini siemet katinas pradraske skyle, tai ziurim ir kitur nekaip atrodo, teks dengti is naujo unsure.gif
QUOTE(raganele @ 2009 03 14, 10:02)
ech ko tai prastai sudygo mano sėjinukai doh.gif ankstyvų pomidoriukų tik 3 daigeliai, baklažanas 1  blink.gif o aš įsivaizdavau, kad brangios shetelige sėklos ir vertos daugiau doh.gif na pasimokiau, nojaus sėklos iš maximos užtat puikiai sudygo thumbup.gif
Ar nepervėlu dar bandyt sėti? Abejoju, nes kaip tik baklažanams ir ankstyviems pomidoriukams laiko daugiau reikia, o su tais padėtis prasčiausia...

nu negasdink, as ale krutu geliu is Shetteling papirkau, tik jos man nesudygtu gun_rifle.gif gun_rifle.gif , niekada nebepirksiu, nes ten seklu opapapa brangumelis blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shliopke: 14 kovo 2009 - 12:31
mane vyras spaude pirkt tik brangias seklas,nu jau ne as toks skrudzas-jeigu yra pigesniu tai brangiu nepirksiu.
as ridikelius susodinai i lovius,nes manasis siltnamis uz geru 50km.tai buna man ridikeliu nelieka.
kriro o stiklus nuimate,kad sniegas nesudauzytu ju?as tesingai galvoju?
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 14, 13:28)
mane vyras spaude pirkt tik brangias seklas,nu jau ne as toks skrudzas-jeigu yra pigesniu tai brangiu nepirksiu.
as ridikelius susodinai i lovius,nes manasis siltnamis uz geru 50km.tai buna man ridikeliu nelieka.
kriro o stiklus nuimate,kad sniegas nesudauzytu ju?as tesingai galvoju?

aisku del ridikeliu 4u.gif
O del seklu brangumo, tai as visas seklas ir is Nojaus ir dar itu lietuvisku pirkau, na paprikos, pomidorai ir t.t. Shettelinge pirkau tik 3 pokelius spalvotu morku, garbiniuotu naslaiciu ir labai keistu astru, nes tokiu niekur kitur nemaciau. Tai galima i bankrota sueit, jei visas seklas is ten pirkt doh.gif doh.gif
Atsakyti
ypac pikta,kai seklu mazai ir dar neisdygsta,kaip mano paprika ankstyvoji Boneta.nu ne viena neprasikale.
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 14, 14:07)
ypac pikta,kai seklu mazai ir dar neisdygsta,kaip mano paprika ankstyvoji Boneta.nu ne viena neprasikale.

unsure.gif nu jo, uztai kad, o kur tu ta rusi Boneta pirkai?
As tai nesuprantu del to daigumo, kaip sakau tikra loterija, pernai tos pacios rusies isdygo max 20, o siemet gal 70 papriku.
Atsakyti
sveikutės smile.gif

O kažin baklažanus ir paprikas jau vėlu sėti? Kažkaip susivėlinau šiemet sėklų nusipirkt, tai jau nebežinau ar verta... g.gif Mano mama sako, kad jau bereikalingas darbas bus, o derliaus nesulauksiu sad.gif
Atsakyti