Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis

QUOTE(Shlipse @ 2009 03 11, 17:56)
mano baklazanai islindo,jau po pora cm.aukscio daigeliai.
kubilina o jus kur gyvenate?
jeigu Vilniuje,tai galesiu keleta daigeliu duoti,man manau tikrai sitiek nereikes.

as Kaune gyvenu.
dar laukiu blink.gif gal isdygs, jau ir su tom zemem kalbetis pradejau kad greiciau isdaiginti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
mano vazoninius dobiliukus uzpuole dar nematyti parazitai,tokie balti,panasus i sarvuocius,krasteliai dantyti.dar to betruko.vakar ir vienais nuodais purskaiu,ir vyras dichlofosu nupurske,parazitai lyg ir nustipo,i balkona isnesem,manau galutinaimes juos pribaigeme.
Atsakyti
QUOTE(Shliopke @ 2009 03 12, 12:08)
4u.gif aciukas, dabar zinau, kad l.gerai seti pomidorus kovo 12 ir 13 biggrin.gif

teisingai del saskiu 4u.gif .As pirksiu ir dumisiu, bet pas mane vienam siltnamy  petrazoles gerasi issialike, tai nzn ka daryt, dumint ar ne, nes tada zus jos g.gif. O kitame nieko nera, dumysiu.Stulpelius kad dazo vario sulfatu nzn, pirmakart girdziu, neesu parktikavus g.gif . Gal kitos patars. mirksiukas.gif

Aciu tau 4u.gif uz atsakyma, lauksiu gal kas perskiatys ir parasys komentara, jei ne bandysiu ieskoti nete daugiau info g.gif siandien toks super oras noris eiti ir siltnami kuoptis:))
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 12, 13:39)
man su jom kovoti kaip su vejo malunais-nesiseka.
netgi dichlofosu purskiau-sandariai apsukau vazona polietilenu ir pripurskiau-ne motais,gyvos.

eina sau. O aš galvojau, kad paliejus kokio kalio perm.tirpaliuku žūtų, ale še tau, kad nori, ne taip paprasta.
Man labiausiai tai gaila mandarino daigelių, jie maždaug 5cm aukščio, vargšiukai, stovi vietoj. Na teks susiimti ir leisti šiek tiek sausiau pagyventi, dabar kaip tik saulutė gal dažniau išlįs, tai sakau, gal pradžiovins, neliesiu ilgėliau - žiūrėsim kas bus.

P.S. mano daiginamos daržovės ant tos pačios palangės doh.gif . Na, bet jeigu musytės skraido, tai tikriausiai ras juos visur doh.gif
Atsakyti
kadabra pasiziurek ar tos bjaurybes nera aplipusios mandarino sakneliu.gali buti,kad del to ir neauga.
bandyk kalio permanganatu palieti,bet taip,kad ant augalo nepatektu,kad nenudegintu.
as kai tik pamatau skrendancia musyte,tai ja su delnais uzmusu.kol kas siame kare-laimi jos.
as netgi lieti stengiausi tik i lekstutes,tai jos tada zemyn nusileido,ir lekstuteje sokinedavo.
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 12, 15:13)
as netgi lieti stengiausi tik i lekstutes,tai jos tada zemyn nusileido,ir lekstuteje sokinedavo.

gera mintis. Aš irgi dabar liesiu juos tik į lėkštutes. Labai jau man jos ne kaip atrodo, gerai būtų nusikratyti.

P.S. gal kuri iš jūsų augina baklažanus jau nebepirmus metus? Man tiesiog labai smalsu kiek jų galima nuo vieno krūmelio nuskinti ir ar prilygsta dydžiu parduotuvinius blush2.gif ?
Atsakyti
dydziu prilygsta,pas mus ant krumo uzaugo 4 vnt.svarbiausia gera vasara butu,labai jau jie megsta siluma ir sviesa.didziausias baudas kolorado vabalai,maza daigeli gali suesti per viena nakti.ypac jeigu siltnamis pastatytas toje vietoje kur pernai augo bulves.
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 12, 15:21)
dydziu prilygsta,pas mus ant krumo uzaugo 4 vnt.svarbiausia gera vasara butu,labai jau jie megsta siluma ir sviesa.didziausias baudas kolorado vabalai,maza daigeli gali suesti per viena nakti.ypac jeigu siltnamis pastatytas toje vietoje kur pernai augo bulves.

tai visai neblogai.
Ką tik buvau apžiūrėti mandarinų, tai jie ten pietinėj pusėj ant palangės saulės apšviesti taip neblogai, o tos baltos bjaurybės kuo giliau žemėn sulindę, matyt nemėgsta tiesioginių spindulių.
Atsakyti
sulinde,nes ten dregniau,pavirsius jau per sausas joms,tu papurenk zeme,kad susimaisytu,kad dar pradziutu.
Atsakyti
Noriu paklaust gal kas žinote kur yra pirkt šiltnamiams lankų ir kokia kaina smile.gif
Atsakyti
Lanku siltnamiui ,yra senukuose tai tikrai
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 11, 14:30)
apelsinu zieveliu uzpilas labai gerai nuo amaru.o sliuzus ir sraiges naikinama i kasus buteli su skyle ir alaus ypylus.

Turbūt reikės šliužus alumi pavaišint šiemet(Tik gaila tokio gėrio jiems). Nes praėjusiais metais daug užsiveisė.

Salotas gal jau sėjat šiltnamy?
Atsakyti