Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis

valio nusipirkti balkoniai kambariniai pomidorai jau isleido sakneles.
pagaliau,jau maniau kad ir sitie nieko gero neduos.
dar kelios dienos ir kelsiu i vazonelius.
kiek as siandien prisejau tai sakes.
o uz lango sninga,pavasaris vadinasi,tik nervas ima.nu greiciau atsiltu
Atsakyti
o kokie tie durpiu vazoneliai? blush2.gif
Atsakyti
kazin, kada turetu pradeti listi pomidorai... na, per kiek mazdaug laiko jie pasirodo , tiksliau, bent jau menkiausią gyvybės ženklą parodo? g.gif
Atsakyti
o as prisirenku platikiniu buteliu nuo pieno, limonado, mineralinio vandens - nupjaunu kazkur puse, pripilu pirkto grunto ir i juos ispikiuoju pomidoriuku daigelius. Grunto buna nemazai, pomidorai neskursdami gali augti beveik iki ziedu smile.gif Agurku i siltnami nesodinu - seju i lauka po agro plevele - buna beveik tuo paciu metu, kaip pas kaimyne siltnamyje smile.gif
Ir kokybe gaunasi gera - nenustelbe, tvirti, beveik kaip sildomame siltnamyje uzauginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 03 11, 11:57)
o as prisirenku platikiniu buteliu nuo pieno, limonado, mineralinio vandens - nupjaunu kazkur puse, pripilu pirkto grunto ir i juos ispikiuoju pomidoriuku daigelius. Grunto buna nemazai, pomidorai neskursdami gali augti beveik iki ziedu smile.gif  Agurku i siltnami nesodinu - seju i lauka po agro plevele - buna beveik tuo paciu metu, kaip pas kaimyne siltnamyje smile.gif
Ir kokybe gaunasi gera - nenustelbe, tvirti, beveik kaip sildomame siltnamyje uzauginti smile.gif

O kada sėjat?Aš irgi dažniausiai agurkus tiesiai į dirvą,bet gal vėlokai...
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif skaitau skaitau jusu zinutes kaip sodinate seklytes, o kadangi man nera tokiu salygu schmoll.gif verysad.gif mazokai vietos, tai belieka tik pirkti pomidoru daigus smile.gif tai ir noriu paklausti, gal kas zino kada bus tinkamas laikas pagal menuli pomidorus sodinti i siltnami. Aisku dar toli, bet noreciau zinoti, praeitais metais tai sodinau pagal menuli (irgi suzinojau is sio forumo smile.gif )tai pomidoru turejau tikrai daug, gal ir atsitiktinai g.gif , gal ir ne smile.gif bet siemet irgi noriu sodinti pagal menuli g.gif
Jei kas zinote, gal galite parasyti kada tinkamos dienos. Aciu smile.gif
Atsakyti
tuoj pasiziuresiu i kalendoriu; pomidorai
balandzio men.6.7.12.17.30 -gerai,8.9.11.15.16-labai gerai
gezuzes men.4.5.6.7.26.27 -gerai. 8.9.13.14.30-labai gerai
birzelio men. 1.2.3.27.28-gerai. 4.5.9.10-labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 11, 13:30)
tuoj pasiziuresiu i kalendoriu; pomidorai
balandzio men.6.7.12.17.30 -gerai,8.9.11.15.16-labai gerai
gezuzes men.4.5.6.7.26.27 -gerai.  8.9.13.14.30-labai gerai
birzelio men. 1.2.3.27.28-gerai.  4.5.9.10-labai gerai.

Aciu, Aciu 4u.gif O agurkai? Tikriausiai irgi tom paciom dienom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ..vijana..: 11 kovo 2009 - 13:33
QUOTE(laimiene @ 2009 03 10, 17:24)
o kokie tie durpiu vazoneliai?  blush2.gif

tai vienkartiniai vazoneliai, pagaminti is presuotu durpiu, augalas su visu tuo vazoneliu sodinamas i nuolatine augimo vieta. per ta laika nuo pikavimo iki iskelimo i siltnami - durpiniai vazoneliai siek tiek pradeda irti, kai kada augalu sakneles islenda kiaurai blush2.gif bent jau man taip buvo. pasodinus augala su visu tuo vazoneliu jis dirvozemyje visai suyra. man dar patare sodinam i dirva (siltnami) nors kiek vazoveli iplesti.
labai patogu juose auginti tuos augalus, kurie yra ypac jautrus persodinejimams, pvz agurkai smile.gif juose as juos ir daiginu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kubilina: 11 kovo 2009 - 13:37
agurkam tinkamos dienos visai kitos.
geguze labai gerai-4.5.6.7.31. gerai-8.9.13.27
birzelio labai gerai-2.3.4.5.27.28. gerai-9.10.29.30
mama nusipirkusi toki kalendoriu,kur po viena lapa kasdien reikia plesyti.sodininko,ar darzininko,kalendorius-ten tiek daug patarimu,kaip auginti kaip sodinti,kaip priziureti,visko tiek daug,ir labai issamiai.
apelsinu zieveliu uzpilas labai gerai nuo amaru.o sliuzus ir sraiges naikinama i kasus buteli su skyle ir alaus ypylus.
Atsakyti
Aciu dar karteli Shlipse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2009 03 11, 13:36)
tai vienkartiniai vazoneliai, pagaminti is presuotu durpiu, augalas su visu tuo vazoneliu sodinamas i nuolatine augimo vieta. per ta laika nuo pikavimo iki iskelimo i siltnami - durpiniai vazoneliai siek tiek pradeda irti, kai kada augalu sakneles islenda kiaurai  blush2.gif  bent jau man taip buvo. pasodinus augala su visu tuo vazoneliu jis dirvozemyje visai suyra. man dar patare sodinam i dirva (siltnami) nors kiek vazoveli iplesti.
labai patogu juose auginti tuos augalus, kurie yra ypac jautrus persodinejimams, pvz agurkai smile.gif juose as juos ir daiginu.

aciu. 4u.gif

aha tie sliuzai tai nervina doh.gif visas petunijas nueda.kazka girdejau apie gaudykles su alum,bet su buteliu paprasta visai,reiks uztaisyt
Atsakyti