QUOTE(Shlipse @ 2009 03 06, 20:33)
vasario 22d.pasejau pomidorus.pernai dygo,o simet ne.
tai kad man atrodo l.anskti, sejama apie kovo viduri pomidorus, jie greiciau isdygtsa nei paprika, paskui tik istysta..dar nepasejau as, paprikos tik laukiu, ziuresim, kas cia bus.
QUOTE(kice @ 2009 03 07, 12:09)
jei nesildomas siltnamis - dar nereikia skubeti.. Pilnai uztenka, jei pasesi iki kokios kovo 15.. Nes geriau sodinti truputi mazesnius, nei labai istypusius, kol jie atsigauna siltnamyje, kol dereti pradeda dar daugiau laiko praeina
QUOTE(kriro @ 2009 03 07, 20:33)
o našlaites nutariau sėti tiesiai į šiltnamį, o po to išsodinti, kaip manot?
as ir taip darau-tiesiai i siltnami, o paskui jau issodinu. Tik pernai man kazko l.prastai dygo, bet uzpernai tai apdalinau visas kaimynes ir buvo laabai grazios naslaites
QUOTE(kadabra @ 2009 03 08, 09:04)
Pas mane irgi jau paprikų sėklytės sukištos į tuos durpinius vazonėlius. Tik norėjau pasiteirauti kas kiek laiko taip pasodintas sėklytes liejate? Pas mane jos ant pietinės palangės, kartais net žemė būna atšokus nuo kraštelių, tas mane gąsdina, bet ar galima kasdien lieti, ar nesupus sėklytės?
Baklažanai kol kas gyvybės ženklų nerodo.
as nelieju pasetu seklyciu, o apipurskiu zeme purkstuku ir uzdengiu plevele, kad butu silumos sudygti, kai issikala, tada atidengiu ir kaip skau ne kad lieju tiesiogiai, o purskiu, uztektinai dregmes gauna manau.Bet kai tavo durpiniai loveliai, tai dregmes daug reikia
.Niekad nebandziau i juos sodinti, bet negirdejau kad kas labai girtu, kad jie superiniai