Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis

QUOTE(kice @ 2009 03 07, 13:09)
jei nesildomas siltnamis - dar nereikia skubeti.. Pilnai uztenka, jei pasesi iki kokios kovo 15.. Nes geriau sodinti truputi mazesnius, nei labai istypusius, kol jie atsigauna siltnamyje, kol dereti pradeda dar daugiau laiko praeina smile.gif

Aš dalį anksčiau kitą vėliau.Jeigu ką,trai šltnamyje uždegsiu žvakių krūvą,kad šalnos vėlyvos nepakastų lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif na aš šiandien irgi pasėjau juodą ir geltoną paprikas ir orandžinius pomidorus, tikiuosi, kad sudygs, nes mano mamai iš 3 pirktų parduotuvėj pakelių sudygo tik vieno pakelio sėklos ( čia paprikų0, NA TAI AŠ KAŽKAIP PER DAUG IR NESKUBĖJAU. Tiesa, celiozijas pasėjau kovo ketvirtą, o našlaites nutariau sėti tiesiai į šiltnamį, o po to išsodinti, kaip manot? g.gif
Atsakyti
nusipirkau kitus pomidoriukus,jau suberiau i daigykla-tikiuos sudygs.

Atsakyti
Pas mane irgi jau paprikų sėklytės sukištos į tuos durpinius vazonėlius. Tik norėjau pasiteirauti kas kiek laiko taip pasodintas sėklytes liejate? Pas mane jos ant pietinės palangės, kartais net žemė būna atšokus nuo kraštelių, tas mane gąsdina, bet ar galima kasdien lieti, ar nesupus sėklytės?
Baklažanai kol kas gyvybės ženklų nerodo.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2009 03 08, 10:04)
Pas mane irgi jau paprikų sėklytės sukištos į tuos durpinius vazonėlius. Tik norėjau pasiteirauti kas kiek laiko taip pasodintas sėklytes liejate? Pas mane jos ant pietinės palangės, kartais net žemė būna atšokus nuo kraštelių, tas mane gąsdina, bet ar galima kasdien lieti, ar nesupus sėklytės?

todėl ir nepatinka man tie durpiniai vazonėliai pernai pas mane juose niekas nesudygo,gerai,kad nedaug turėjau,taigi daugiau juose nebedaiginu .Žemė labai greitai išdžiūsta.
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 06, 20:33)
vasario 22d.pasejau pomidorus.pernai dygo,o simet ne.

g.gif tai kad man atrodo l.anskti, sejama apie kovo viduri pomidorus, jie greiciau isdygtsa nei paprika, paskui tik istysta..dar nepasejau as, paprikos tik laukiu, ziuresim, kas cia bus.
QUOTE(kice @ 2009 03 07, 12:09)
jei nesildomas siltnamis - dar nereikia skubeti.. Pilnai uztenka, jei pasesi iki kokios kovo 15.. Nes geriau sodinti truputi mazesnius, nei labai istypusius, kol jie atsigauna siltnamyje, kol dereti pradeda dar daugiau laiko praeina smile.gif

4u.gif

QUOTE(kriro @ 2009 03 07, 20:33)
o našlaites nutariau sėti tiesiai į šiltnamį, o po to išsodinti, kaip manot? g.gif

as ir taip darau-tiesiai i siltnami, o paskui jau issodinu. Tik pernai man kazko l.prastai dygo, bet uzpernai tai apdalinau visas kaimynes ir buvo laabai grazios naslaites thumbup.gif

QUOTE(kadabra @ 2009 03 08, 09:04)

as nelieju pasetu seklyciu, o apipurskiu zeme purkstuku ir uzdengiu plevele, kad butu silumos sudygti, kai issikala, tada atidengiu ir kaip skau ne kad lieju tiesiogiai, o purskiu, uztektinai dregmes gauna manau.Bet kai tavo durpiniai loveliai, tai dregmes daug reikia g.gif .Niekad nebandziau i juos sodinti, bet negirdejau kad kas labai girtu, kad jie superiniai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 03 08, 11:00)
todėl ir nepatinka man tie durpiniai vazonėliai pernai pas mane juose niekas nesudygo,gerai,kad nedaug turėjau,taigi daugiau juose nebedaiginu .Žemė labai greitai išdžiūsta.

QUOTE(Shliopke @ 2009 03 08, 11:36)
as nelieju pasetu seklyciu, o apipurskiu zeme purkstuku ir uzdengiu plevele, kad butu silumos sudygti, kai issikala, tada atidengiu ir kaip skau ne kad lieju tiesiogiai, o purskiu, uztektinai dregmes gauna manau.Bet kai tavo durpiniai loveliai, tai dregmes daug reikia g.gif .Niekad nebandziau i juos sodinti, bet negirdejau kad kas labai girtu, kad jie superiniai unsure.gif

oho... matyt busiu apsipirkus su tais durpiniais.
O tai kur jus sejat?
Siandien susejau porus ir dar dali papriku i tokias dezutes nuo tortuku (ale siltnamiukus. pasejau, padrekinau ir pridengiau dangteliu). Ziuresiu kas gausis.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2009 03 08, 17:51)
oho... matyt busiu apsipirkus su tais durpiniais.
O tai kur jus sejat?
Siandien susejau porus ir dar dali papriku i tokias dezutes nuo tortuku (ale siltnamiukus. pasejau, padrekinau ir pridengiau dangteliu). Ziuresiu kas gausis.

tik skylutes padaryk sonuose kur tortuko dezutes, kad zeme deguonies gautu 4u.gif , man ir jie patinka.
O as pasejus nuo silkiu tokie dideli indai ir uzsidengia su plevele, plius papildomai kita plevele uzdengiau ir pastaciau prie radiatoriaus, mano paprikos jau kalasi 4u.gif

O del poru tau nepatogiau i siltnami seti is karto g.gif .As tai taip darau, maziau vargo ir tepliones, tada paauga ir issodinu i lauka. Nepatinka darba papildomai daryti, kai galima ji sutrumpinti ir kam kitam ta laika skirti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shliopke: 08 kovo 2009 - 18:15
visa laime kad as atkakliai nelaukiau isdygstant pomidoru,o apsidraudimui dar pabandziau padaiginti,kai pamaciau,kad niekas nevyksta-susigriebiau kitus pirkti.
Atsakyti
buvau skaiciusi apie siltnamio prieziura pavasari ir is rudens tik nepamenu ka daryti, gal galetu ka priminti ax.gif pamenu tiek kad is rudens reikia "isrukinti", o pavasari... blush2.gif strypus berods kazkuo nudazyti...prasau nesupykti uz tokius klausimus bet vat eme ir isgaravo viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shliopke @ 2009 03 08, 19:14)
tik skylutes padaryk sonuose kur tortuko dezutes, kad zeme deguonies gautu 4u.gif , man ir jie patinka.
O as pasejus nuo silkiu tokie dideli indai ir uzsidengia su plevele, plius papildomai kita plevele uzdengiau ir pastaciau prie radiatoriaus, mano paprikos jau kalasi 4u.gif

O del poru tau nepatogiau i siltnami seti is karto g.gif .As tai taip darau, maziau vargo ir tepliones, tada paauga ir issodinu i lauka. Nepatinka darba papildomai daryti, kai galima ji sutrumpinti ir kam kitam ta laika skirti. 4u.gif

tai, kad aš dar šiltnamio neturiu biggrin.gif
Mb, tikiuosi, suręs laikui atėjus cool.gif

P.S. dėl skylučių, gerai, kad paminėjai, eisiu badyti.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2009 03 08, 10:04)

As seju i visokius indelius kaip jau minejo - i tortu dezutes, i silkiu indelius blush2.gif
O i durpinius indelius ispikuoju paprikas, pomidorus, man jie labai patinka ax.gif
Dezes dugna iskloju polietilenu, pristatau durpiniu indeliu...
Atsakyti