QUOTE(Shlipse @ 2009 02 27, 18:02)
as gyvenu Vilniuje,bet mano tevai ysikure uz Elektrenu,Mijaugoniu kaime,netoli Kietaviskiu.
prie pat uz keliu simtu metru gyvena rudosios lapes jau daugeli metu,labai ramu budavo jos musu vistu neliesdavo,eidavo toliau medzioti,joms savisaugos instinktai neleidzia pjauti musu vistu.bet pernai rudeni pasirode juodosios lapes-oi grozis,kaip ytariame prie Kauno yra lapiu veislynas,greiciausiai is ten ir pabego,va sitos tai pradejo lysti pas mus.grazu stebeti,kaip jos selioja su rudosiomis ant ezero.pasiimam ziuronis ir grozimes.dabar kaip tik ruja.
prie pat uz keliu simtu metru gyvena rudosios lapes jau daugeli metu,labai ramu budavo jos musu vistu neliesdavo,eidavo toliau medzioti,joms savisaugos instinktai neleidzia pjauti musu vistu.bet pernai rudeni pasirode juodosios lapes-oi grozis,kaip ytariame prie Kauno yra lapiu veislynas,greiciausiai is ten ir pabego,va sitos tai pradejo lysti pas mus.grazu stebeti,kaip jos selioja su rudosiomis ant ezero.pasiimam ziuronis ir grozimes.dabar kaip tik ruja.
Grazu.
QUOTE(vilsa @ 2009 02 27, 18:05)
oiii kaip faina. O mes sode gyvenam, vis geriau negu ant asfalto, bet kaip traukia didesnes erdves Sakiau senatveje, vistiek isvaziuosiu. .
Oi as tai senatves nelauksiu, va plana turim i gilesni kaima isvaiziuoti kur daugiau zemes paukininkauti noriu, ale krize suknista visus planus sustabde. Bet nieko ateis ir i mano kiema svente. Is Vilniaus pabegom i tokia padeti nei mieste nei kaime esam , uzmiestis tsakant. As jau ir busimam sklypui plana susipaisius kur prudelis kur pirtele kur siltnamis mano ilgas ilgas bus. Draugai akis ispute klauso suprast negali ka cia as ilganage blondine sapalioju apie kaima. Ale i pirti sake visi atvaziuos
Papildyta:
Off topic ale kaip cia nepasvaigaliot ))