Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis

ir mano baklazanai nenori dygti,jau beveik dvi savaites sedi vazone.reikia laukti.
Atsakyti
O as tai nusivyliau jau galutinai agurkais, tris metus bandziau, bet . . . nesigavo augint siltnamyje. Mano lauke pasodinti agurkai pasivydavo siltnaminius ir aplenkdavo. Nesusidraugaudavo agurkai su pamidorais siltnamyje, teisingai sakoma, kad jie blogi kaimynai g.gif
Atsakyti
teks agurkams atskira siltnamiuka statyti.mes darydavome tokius nedidelius.siltnamyje augindavome agurkus,kad patys greiciau pavalgytume,ir nedaug ju augindavome.tie kurie rauginimui ziemos atsargoms,augdavo lauke.
Atsakyti
O maniskiai pernai nesipese visai schmoll.gif vienoje puseje augo agurkai, kitoje puseje pomidorai, o paciam gale paprikos ir derlius nepaisant to, kad pirmus metus siltnami turejom, buvo puikus thumbup.gif
Atsakyti
ir pas mane siltnamyje pernai kokteilis augo.ochra,pomidorai,paprika,baklazanai,artisokai,krapai,morkos pasienyje.agurkams nuolat lapus skyniau,nes dziungles grese.derliumi nesiskundeme.jeigu karve du kartus i siltnami nebutu uzejusi tai aplamai butu buve super.prasisuko raguotoji-pridare zalos.
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 02 27, 16:55)
ir pas mane siltnamyje pernai kokteilis augo.ochra,pomidorai,paprika,baklazanai,artisokai,krapai,morkos pasienyje.agurkams nuolat lapus skyniau,nes dziungles grese.derliumi nesiskundeme.jeigu karve du kartus i siltnami nebutu uzejusi tai aplamai butu buve super.prasisuko raguotoji-pridare zalos.

Tai karves tai ozkos prasisuka biggrin.gif
Beje pas mane irgi niekas nesipyko.
Atsakyti
tai negana tu raguotuju,vistos ir sunys musu darze tvarka padaro,bet nieko siais metais jau tversime tvora,baigsis knisnejimas bei gulinejimas.
dar turime etatini laukini zuiki,kuris mielai uzsuka pasmaliziauti,o sunys su juo draugauja ir neisvaro is teritorijos.gyvename netoli misko uzsuka sveciai.
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 02 27, 17:13)
tai negana tu raguotuju,vistos ir sunys musu darze tvarka padaro,bet nieko siais metais jau tversime tvora,baigsis knisnejimas bei gulinejimas.
dar turime etatini laukini zuiki,kuris mielai uzsuka pasmaliziauti,o sunys su juo draugauja ir neisvaro is teritorijos.gyvename netoli misko uzsuka sveciai.

O kur gyvenate , labai jau viskas graziai ir gamtiskai skamba.
Atsakyti
as gyvenu Vilniuje,bet mano tevai ysikure uz Elektrenu,Mijaugoniu kaime,netoli Kietaviskiu.
prie pat uz keliu simtu metru gyvena rudosios lapes jau daugeli metu,labai ramu budavo jos musu vistu neliesdavo,eidavo toliau medzioti,joms savisaugos instinktai neleidzia pjauti musu vistu.bet pernai rudeni pasirode juodosios lapes-oi grozis,kaip ytariame prie Kauno yra lapiu veislynas,greiciausiai is ten ir pabego,va sitos tai pradejo lysti pas mus.grazu stebeti,kaip jos selioja su rudosiomis ant ezero.pasiimam ziuronis ir grozimes.dabar kaip tik ruja.
Atsakyti
oiii kaip faina. O mes sode gyvenam, vis geriau negu ant asfalto, bet kaip traukia didesnes erdves ax.gif Sakiau senatveje, vistiek isvaziuosiu. . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilsa @ 2009 02 28, 01:28)
O as tai nusivyliau jau galutinai agurkais, tris metus bandziau, bet .  . . nesigavo augint siltnamyje. Mano lauke pasodinti agurkai pasivydavo siltnaminius ir aplenkdavo. Nesusidraugaudavo agurkai su pamidorais siltnamyje, teisingai sakoma, kad jie blogi kaimynai  g.gif

Pas mane graziai labai augo netgi toj pacioj puses pomidorai su agurkais tongue.gif Ir derlius buvo gausus, nespejom valgyt tiek agurku, tiek pomidoru, dalinom visiems doh.gif
Atsakyti
tai gal tada zeme prastoka,jeigu neaugo nei vieni nei kiti.mes trasomis nesizavime,naudojame savo karviu mesla,kaip trasa.sito gero pas mus per akis.vezimais vezame,geros karves daug kakoja rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti