QUOTE(vilsa @ 2009 02 24, 09:34)
Labukas Del gazaniju, cia gelytes, turbut tu jas zinai? Man pernai jos graziausios buvo tik pries salnas, tai siamet nusprendziau daug anksciau pasiset.
O del pamidoru, kaip jus taip anksti nebyjot merginos set Ar visai daigu netresiat ir jie neuzauga didziulei Ar turit sildomus siltnamius? Nes man jie seniau (kai anksti pasisodindavau) labai sunkiai islaukdavo guguzes men, kada jau keliaudavo i silnami. Ar as kazka ne taip darydavau Del agurku, tai ziuriu Sodo spalvose irgi autore agurkus "Krak F" isgyre
O del pamidoru, kaip jus taip anksti nebyjot merginos set Ar visai daigu netresiat ir jie neuzauga didziulei Ar turit sildomus siltnamius? Nes man jie seniau (kai anksti pasisodindavau) labai sunkiai islaukdavo guguzes men, kada jau keliaudavo i silnami. Ar as kazka ne taip darydavau Del agurku, tai ziuriu Sodo spalvose irgi autore agurkus "Krak F" isgyre
As sudygusiu darzoviu netresiu niekuo pomidorai megsta kai juos dazniau purena, tai as kai paseju ju nemazai i didesni indeli, paskui pikuoju keleta kartu ir neperauga. Pernai agurkus sejau rodnicioka, tai truputuka per anksti pasisejau, nes i siltnami veziau jau su ziedais. Siems metams dar ir Krak veisle bandau, tai situs maciau reikia vasario pabaigoj, kovo pradzioj seti
Dar liko paseti velyvesniu veisliu pomidorus, rodnicioko agurkus ir velyvuosius porus. Kopustu sodinuku prasysiu pas mama, kad uzaugintu, o visa kita tiesiai i ezia keliaus( burokeliai, morkos, krapai,salotos, svogunai, cukinijos) Beje, kai pavasari susitvarkysiu siltnami, tai pirmiausiai pasisodinsiu smulkiavaisiu svogunu, kad laisku anksti tureti ir ridikeliu, bei salotu. Pernai taip darem, tai gan anksti sviezias salotas valgem
Gal kuri auginote salierus ir pankolius? Papasakokite apie ju auginima ar nesudetinga? Noreciau ir as uzsiauginti