Ten kaina už vieną vamzdį. Jis šiek tiek lankstus, šviesus. Kaip vamzdis, taip 15 Lt...
Nugi reiktu bent apziureti kur pastatyta is vamzdziu siltnami Jei nesat mate ir igudziu nedaug
Kasti tiek, kad negriūtų, kokį 40cm. Štai kaip mano atrodo be plėvelės:
Taip atrodo iš vidaus:
Taip iš toliau, uždengtas:
Iš šono:
O langelio mes nedarom, padarę duris.O durys iš plėvelės, įrėmintos medžio juostelėm
Na, gal jau daugiau nuotraukų "šiltnamio manekeno" neturiu..
Sėkmės statybose. Nieko ten baisaus nei su statymu, nei tuo labiau dengimu..patikėkit.
O ir nuo nulio pradėt - nėra taip brangu.Pora šimtų su trupučiu ir padaryta..
Taip atrodo iš vidaus:
Taip iš toliau, uždengtas:
Iš šono:
O langelio mes nedarom, padarę duris.O durys iš plėvelės, įrėmintos medžio juostelėm
Na, gal jau daugiau nuotraukų "šiltnamio manekeno" neturiu..
Sėkmės statybose. Nieko ten baisaus nei su statymu, nei tuo labiau dengimu..patikėkit.
O ir nuo nulio pradėt - nėra taip brangu.Pora šimtų su trupučiu ir padaryta..
As taip pat pati siltnami pasidariusi , tik vyras padejo plevele aptrukti, O lanku as tiek giliai nekasiau tik i busima lanko vieta ikaliau po metro ilgio kuola apie 40 cm gyliu ir ant ju uzmoviau lanka, jie gi tusciaviduriai. Laikosi va jau antras sezonas nei krust.
Labukas, jumgiuosi ir as i jusu buri Vis jokios drauges neprikalbinu sodininkaut , o ziuriu cia jus labai sauniai pabendraujat Pasigirsiu mano porai pagaliau pradejo dygt. As tai velyvuosius auginu. Ir gazanijos jau paaugino lapelius. O dabar nekantriai laukiu kovo vidurio, pradesiu sodint pamidorus. Seniau vis neistverdavau, tai metrinei uzaugdavo ant palanges. Visas kaimynes isgasdindavau Tekdavo po puse ir daugiau uzkast stiebo i zeme. Siamet sau prizadejau sodint tik po kovo 15 ir trasu tik truputi Dabar taip knieti, bet laikausi Dabartiniams augaliukams ziuriu reikia dirbtinio apsvietimo kad neistystu siuo metu. Merginos kas nors is jusu auginot "vazoninius" pamidorus, kuriu genet nereikia. Sakau su savo maziukemis bandysiu augint. Jus jiems ka nors darydavot, ta prasme ar virsune prikirpdavot, kad sakotus labiau, ar panasiai
QUOTE(vilsa @ 2009 02 23, 18:52)
Labukas, jumgiuosi ir as i jusu buri Vis jokios drauges neprikalbinu sodininkaut , o ziuriu cia jus labai sauniai pabendraujat Pasigirsiu mano porai pagaliau pradejo dygt. As tai velyvuosius auginu. Ir gazanijos jau paaugino lapelius. O dabar nekantriai laukiu kovo vidurio, pradesiu sodint pamidorus. Seniau vis neistverdavau, tai metrinei uzaugdavo ant palanges. Visas kaimynes isgasdindavau Tekdavo po puse ir daugiau uzkast stiebo i zeme. Siamet sau prizadejau sodint tik po kovo 15 ir trasu tik truputi Dabar taip knieti, bet laikausi Dabartiniams augaliukams ziuriu reikia dirbtinio apsvietimo kad neistystu siuo metu. Merginos kas nors is jusu auginot "vazoninius" pamidorus, kuriu genet nereikia. Sakau su savo maziukemis bandysiu augint. Jus jiems ka nors darydavot, ta prasme ar virsune prikirpdavot, kad sakotus labiau, ar panasiai
prasom jungtis
kas yra GAZANIJOS?
auginai mazuosius pomidorus,nieko jiems nedariau,nes jie tokie neauksti uzaugo.nebuvo ko net geneti.ziedus tik leido ir pomidoriukus augino.
sesuo,sake kad jai kaifas budavo pas mane skinti pomidoriukus.ir labai skanus saldus.
reikalingas tas apsvietimas,as jau skaiciuoju kiek lempu pirksime.manau vienos nepakaks.tada prie to apsvietimo ir neistys viskas.
sesuo,sake kad jai kaifas budavo pas mane skinti pomidoriukus.ir labai skanus saldus.
reikalingas tas apsvietimas,as jau skaiciuoju kiek lempu pirksime.manau vienos nepakaks.tada prie to apsvietimo ir neistys viskas.
As jau irgi pasisejau paprikas raudonas ir geltonas, ankstyvuosius porus, pomidorus betalux, viena agurku veisle (krak1 berods ) vyro broliene ir anyta isgyre, kad labai skanus ir superiniai buna marinuoti. Ir dar visokiausiu prieskoniniu zolyciu i vazonikus prisisejau, o kitas pavasari i ezia sesiu
Labukas Del gazaniju, cia gelytes, turbut tu jas zinai? Man pernai jos graziausios buvo tik pries salnas, tai siamet nusprendziau daug anksciau pasiset.
O del pamidoru, kaip jus taip anksti nebyjot merginos set Ar visai daigu netresiat ir jie neuzauga didziulei Ar turit sildomus siltnamius? Nes man jie seniau (kai anksti pasisodindavau) labai sunkiai islaukdavo guguzes men, kada jau keliaudavo i silnami. Ar as kazka ne taip darydavau Del agurku, tai ziuriu Sodo spalvose irgi autore agurkus "Krak F" isgyre
O del pamidoru, kaip jus taip anksti nebyjot merginos set Ar visai daigu netresiat ir jie neuzauga didziulei Ar turit sildomus siltnamius? Nes man jie seniau (kai anksti pasisodindavau) labai sunkiai islaukdavo guguzes men, kada jau keliaudavo i silnami. Ar as kazka ne taip darydavau Del agurku, tai ziuriu Sodo spalvose irgi autore agurkus "Krak F" isgyre