QUOTE(kriro @ 2008 09 10, 08:35)
o kaip manot, iš pirktinių spalvotų paprikų ar galima ten pasidaryti sėklų? kažin ar jos sudygs?
na man labai skanu ir gražu, ypač stalo papuošimui
Sveikutes, siltnami turiu antri metai. Bet derliu turiu normalu tik siemet.... Siemet man isvis kazkokie keistoki metai palyginus. O papriku siemet paekspermentavau tu alia juodu is parduotuves nusipirkau, tai sakutes reikejo parisinet, nes luzti pradejo nuo svorio sakos.... Atsiusciau nuotrauka parodyt, bet nelabai cia gaunasi susitart su SUPERMAMA, kazkaip mane cia ignoruoja, na bet pirmas blynas visada prisviles....o del papriku tai tikrai nesitikejau, kiek ziedeliu tiek ir vaisiu ir toliau auga mezga ir tt TIK konservavimui tai siaip sau.... i salotas tai gerai, bet jei siaip atskirai jas konservuoti - tai praranda spalva....
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2008 09 12, 08:01)
ačiu už atsakymą
. tačiau bėda tame kad liga pradėjo plisti nuo baklažanų ir persimetė į agurkus. Na bet kitamet pabandysiu su serenčium
Praitais metais mano siltnami buvo uzpuole tokios baltos museles miniatiurines, tai muilo ir tabako tirpalu purskialiojau, derliaus tai neturejau, bet siemet nei vienos musios tai arba issalo arba padejo tas tirpalas.....