Na,minutele laisvo laiko turiu,tai labai rupejo parasyti man cia ir su jumis savo"turtais"pasidalinti
Perskaiciau pirma abu temos puslapiukus ir nesigiriant as pasirodo esu didziauisa ukininke ant siltnamiu
,nes ju turiu 2,kurie yra tikrai nemaaazi
Vienas siltnamis vien pomidorais uzsodintas,o kito viena puse paprikos(siandien eisiu israusiu nebereikalingus kopustu daigus,ten ir brokoliai ir kopustai keliu rusiu ir ziediniai kopustai daigais buvo auginami ir porai,kuriuos vakar ispikiavau i lauka),dar yra svoguniuku ir krapu siltnamy..Vieni agurkai jau mezga vaisiu,o kitus neseniai issodinejau,specialiai,kad agurku derlius nebutu vienu metu.Pasodinau ir 6 daigus ilgavaisiu agurku,pernai tiek pat buvau pasodinus,tai nesiau agurkus kaip malkas,apdalinau ir visus kaimynus ir kas tik norejo ir primarinavau su garstyciom ziemai begalybe slajnikiuku
.
Pomidorus pati issiauginau ir visokiu rusiu,ir geltonu ir jaucio sirdziu ir slyviniu ir net tigriniu
.pomidorus sodinu kuo giliau,ju neguldau,po saknimis dedu meslo,zemes uzbarstau,pripilu daug vandens ir tada sodinu,visada vakare,todel jie nenuglebsta..del pomidoru guldymo ir as girdejau,bet kad pasiteisintu simteriopai,tai nzn
Pries pomidoru sodinima siltnamy isisauginau pomidoru daigus,tada auginau salotas ir ridikelius,kuriu viena derliu jau senai suvalgem,dabar salotu prisejus i lauka ir jau valgau,o ridieklius ka tik vel pasejau..
Toks pirminis mano siltnamio "gyventoju"pasidalijimas.