Sveikutes darzininkeles! Gal galit man darzo pradziamokslei pasakyti kodel pas mane agurkas zydi, bet ne vieno zoedop sui agurkiukais nera? Negi taip ir neturesiu ne vieno agurko? Agurkiukai pas mane sodinti lauke. Aciu is anksto!
Corsa, kiek aš žinau, tai vadinasi tavo arkėlių žiedai yra tušti, t.y. neapsidulkina. Aišku būtų gerai jau perkant žiūrėti, kad būtų savidulkiai, nu bet kadangi dabar jau aurkus skint reik, tai arba rankiniu būdu tau reikia pačiai juos apdulkinti arba pabandyt priviliot į šiltnamį daugiau bitučių Gal dar kuri tiksliau parašys kaip ir kas
Kaip supratau visai nėra moteriškų žiedų? Gal tik pradėjo žiedukus leist ir atsiras dar. O jeigu yra bandyk apipurkšt visus agurkus cukraus ar medaus lengvu sirupėliu. Jei agurkai po agrodanga,reikia atidengti.
Merrgaites,o ka jus dar auginate darze,kokias kopustines darzoves,gal dar kokius krutesnius augalus ?
As tai porus,ziedinius kopustus,ankstyvuosius,velyvuosius,melynuosius,brokolius,zirnius,sparagines pupeles,burokelius,morkas,moliugus,cukinijas,svogunai daugiagalviai ir vienagalviai,saulegrazu del grozio ,nu ir bulvikiu ankstyvam pasikasimui
Papildyta:
Nu *****,susiplakiau tarp temu siltnamis ir darzas
Se tau kad nori,kai daug temu atidarai ,galva susisuka ka kur berasei
As tai porus,ziedinius kopustus,ankstyvuosius,velyvuosius,melynuosius,brokolius,zirnius,sparagines pupeles,burokelius,morkas,moliugus,cukinijas,svogunai daugiagalviai ir vienagalviai,saulegrazu del grozio ,nu ir bulvikiu ankstyvam pasikasimui
Papildyta:
Nu *****,susiplakiau tarp temu siltnamis ir darzas
Se tau kad nori,kai daug temu atidarai ,galva susisuka ka kur berasei
QUOTE(_vetra_ @ 2008 07 10, 09:30)
Corsa, kiek aš žinau, tai vadinasi tavo arkėlių žiedai yra tušti, t.y. neapsidulkina. Aišku būtų gerai jau perkant žiūrėti, kad būtų savidulkiai, nu bet kadangi dabar jau aurkus skint reik, tai arba rankiniu būdu tau reikia pačiai juos apdulkinti arba pabandyt priviliot į šiltnamį daugiau bitučių Gal dar kuri tiksliau parašys kaip ir kas
QUOTE(crocus @ 2008 07 10, 09:37)
Kaip supratau visai nėra moteriškų žiedų? Gal tik pradėjo žiedukus leist ir atsiras dar. O jeigu yra bandyk apipurkšt visus agurkus cukraus ar medaus lengvu sirupėliu. Jei agurkai po agrodanga,reikia atidengti.
Aciu jums abiems Dar palauksiu, gal dar atsiras tu moterisku zieduku, o tada duosiu medaus paragauti
QUOTE(sirse @ 2008 07 09, 15:09)
.... o aš kasdien nuskinu tik po 2 agurkėlius ( daugiau nespėja užaugti ),
aha ir mes dar tik po tiek.... bet buvo čia bėdų.. išsiaiškinau ko tie agurgai geltonuoja... ir visai ne dėl apdulkinimo... tiesiog trūko maisto medžiagų... tai patręšiau ir visi atsigavo paskui kai pagalvojau tai tikrai.. šiltnamis atsistojo toj vietoj kur toks šabakštynas buvo pomidorus kai sodinau tai dėjau kompostinės žemės... o va agurkus sodinau naktį tai sukišau taip... tai ir šooduva gavos.. bet svarbu laiku pasikalbėt su praotingais žmonėmis
čia mūsų pirmi "ūkininkavimo" metai šiltnamiukas nedidelis.. bet užteks va galim pasirodyt
čia iš kairės prisistatys ūkinis pastatukas... tai nebus tas šiltnamis toks vienišas
Toks nedidukas ir viskas telpa gražiai auga
SOS! SOS! SOS! Mergaites papriku augintojos Kodel pas mane siltnamyje puva paprikos????? Primegzta didziule galybe, visos zalios (nors turi buti raudonos ) ir jau kelias radau supuvusias Patarkit ka daryti?
QUOTE(Bitulka @ 2008 07 27, 17:33)
SOS! SOS! SOS! Mergaites papriku augintojos Kodel pas mane siltnamyje puva paprikos????? Primegzta didziule galybe, visos zalios (nors turi buti raudonos ) ir jau kelias radau supuvusias Patarkit ka daryti?
Nusiramink, pas mane jos visiskai neauga. Kokius pasodinau daigus tokie ir liko... ir dar uzmezge spygos dydzio paprikiuka ir toliau stovi vietoj...
QUOTE(Bitulka @ 2008 07 27, 16:33)
kodel puna,deja,negaliu pasakyti,gal per daug vandens?bet del spalvos buk rami,visos uzmegztos buna zalios,veliau po truputi rausta,kol tampa raudonos,bent jau pas mane tai taip.
QUOTE(madre @ 2008 07 27, 22:04)
kodel puna,deja,negaliu pasakyti,gal per daug vandens?bet del spalvos buk rami,visos uzmegztos buna zalios,veliau po truputi rausta,kol tampa raudonos,bent jau pas mane tai taip.
Del vandens tai abejoju, kad per daug nes liejam 1 ar 2 kartus savaiteje o spalva tai labai tikiuosi kad pakeis, nes jau gal kokis menuo kaip zalios riogso ir ne krust
QUOTE(Bitulka @ 2008 07 27, 16:33)
Pas mane labai daug uzmegsta, dideli augalai ir derlius butu labai geras, bet irgi pradejo puti, dar taip niekad nera buve , nemanau, kad per daug laistom, gal oro salygos nera tinkamos joms, ziuresiu, kaip bus, kai dabar lauke nebelyja ir taip karsta.