QUOTE(taskelis95 @ 2013 09 06, 09:42)
O kaip ten su žaizdom, ar didelė būna, ir koks gyjimas. Reikia, norim, bet bijau savo mažąją po peiliu kišti
Oi,patikekit,kaip as jus suprantu..Kaip man baisu buvo savo mylimuke operuot,bet grieztai apsisprendziau,kai ryte radau didziuli suni pro tvora prasibrovusi pas mano rujojancia snauceriuke..Vis nenustodavau sapnuoti,kaip ja kazkokie dideli sunys gaudo,ir kaip as nenusaugau,ir ji pasilaksto
atsibusdavau visa susitresavusi,ir taip daznai sapnuodavau,kad vyras sako,baik tu cia nervuotis,visas isoperuoja,gerai bus ir su musiske..Tai palaukem po rujos,kiek liepe gydytojas ir isvezem...atidave jau pilnai atsigavusia,nes pasiliko,kol atsigaus,kad matytu,kas darosi..nedejome jokio gaubto,tik liepe 4 dienas nesioti tokia prijuostele,pati padariau is medvilnines maikutes,4 skylutes kojoms,ir per nugara galiukus surisau,nes labai norejo laizytis,liepe tepti su zelionka,dar papurksdavau su tuo purskaliuku po operaciju..paskui nebenesiojom ne tos maikutes..kokias 4-5 dienas tai blogai jautesi,jai 1,5 metu...kiekviena diena atsiprasinejau su asarom akyse,kad man atleistu,kad ja skaudinu
buvo sunku...bet praejo savaite,ir viskas praejo..dabar jau antras menuo eina,randelis gal kokiu 3-4 pirstu,jauciasi puikiai,ir tikrai nesigaliu del to...tiesa,jokiu blogu sapnu nebesapnuoju,del ko dziaugiuosi dar labiau
Tikrai,pasiryzkit viena karta ir bus gerai..o kas bus,jei pasilakstys su kokiu didesniu sunim,paskui vaiku neisgimdys,tai kas tada?arba kai reikia operuot jau pasilaksciusia,irgi nieko gero..as jau saviske taip saugojau,o va vistiek tvoras sutrauke,o ilipo,tai kaip cia nusaugot?o kai eidavom pasivaiksciot,tai paskui ir sekdavo,kaip sniurais
ir aplink namus istisai kaukdavo po langais..na,ne gyvenimas-o vargas..