Įkraunama...
Įkraunama...

Kalytės sterilizacija (kastracija)

Sveikos kalyčių augintojos 4u.gif jetus neįmanoma nusaugoti voljiere gyvenančios kalės doh.gif Pastambėjusi visa ir ėda nežmoniškai g.gif įtariam laukiasi blink.gif Norėjau pasiteirauti ar yra daroma sterelizacija kartu su šuniukais? Bet jei jau pilvas didelis g.gif ar darys? ir tikriausiai kaina bus per pus didesnė blink.gif
Atsakyti
Daroma.ir jei kalytės nesugebat nusaugot čia būtų protingiausias pasirinkimas, nes beglobiukų mišruniukų kelis kart daugiau negu reikia....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cruella de Vil: 18 kovo 2012 - 11:08
Ne tai, kad sterelizuosim tai butinai.
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2012 03 18, 11:56)
Sveikos  kalyčių augintojos  4u.gif  jetus neįmanoma  nusaugoti voljiere gyvenančios kalės  doh.gif Pastambėjusi visa ir ėda nežmoniškai  g.gif  įtariam laukiasi  blink.gif Norėjau pasiteirauti ar yra daroma sterelizacija kartu su šuniukais? Bet jei jau pilvas didelis  g.gif  ar darys? ir tikriausiai kaina bus per pus didesnė  blink.gif

... kažkaip labai jau baisiai nuskambėjo "kartu su šuniukais" doh.gif
Atsakyti
O kaip skamba šuniukai konteineryje? Šuniukai miške? Maiše? Arba šuo sudaužytas plaktuku, šuo, kuriam bandyta nukirst galva? Ir čia ne aš pati sugalvojau, kad būtų įtikinamiau galiu iliustruot nuotraukom, jei yra pageidaujančių. drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
Aaaa. Tai nužudyti veterinaro rankomis skaitosi chumaniška? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2012 03 18, 15:10)
O kaip skamba šuniukai konteineryje? Šuniukai miške? Maiše? Arba šuo sudaužytas plaktuku, šuo, kuriam bandyta nukirst galva? Ir čia ne aš pati sugalvojau, kad būtų įtikinamiau galiu iliustruot nuotraukom, jei yra pageidaujančių.  drinks_cheers.gif smile.gif

Ir tai yra labai blogai ir žiauru. Nereikia nieko iliustruoti. Galima pradėti kalbas apie abortus moterims ir t.t.t. Nepateisinu nei vieno iš tų minimų dalykų. Bet gal šeimininkai "prieš tai" galėjo pagalvoti apie sterilizaciją? O dabar, kai jau gyvybė beldžiasi į pasaulį "tai" daryti irgi yra labai labai žiauru... Jeigu man nutiktų toks variantas - kai gimtų šuniukai, jiems stengčiausi surasti gerus namus, o kalę, kai tik jau būtų galima sterilizuoti - iškart ją sterilizuočiau. Už savo klaidas - o šiuo atveju šeimininkai neatsakingai pasielgė nesterilizuodami laiku ir naiviai manydami, kad voljere kalė nepastos - reikia atsakyti ir iš jų pasimokyti, kad ateityje taip nebenutiktų.
Atsakyti
Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš pjaučiau, nes manau jų likimas bus ne koks paleidus vat taip nežinant. Jiems tikrai labiau skaudės nei mirti nuo narkozės. Esu benames kates atidavus nėščias sterilizacijai, biškį toks buvo gniužulas gerklėje, nu bet blin....Tas gyvybės kultas man labai vartotojiškas ir visai ne biologiškas. Atsiprašau jei ką įžeidžiau. Manau mūsų visų tikslas čia bendraujančių panašus, padaryti ką nors gera ir tolimesnė diskusija nėra tikslinga, nes vienos tiesos nėra
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2012 03 18, 14:27)
Aaaa. Tai nužudyti veterinaro rankomis skaitosi chumaniška?  doh.gif

Žinoma.
Atsakyti
Manyti neužtenka . Yra ne vienas žmogus , kuris augina mišrūną ir myli labiau nei kai kurie dokumentinius . O gadinti kalei sveikatą operacijomis , narkoze ir dar nužudyti šuniukus tai ne išeitis doh.gif
Atsakyti
Pritarsiu Zay. Jeigu žmonės nesugeba nusaugoti kalės voljere, arba nepasirūpina iš anksto jos sterilizacija - kaip Jums atrodo kiek pastangų jie įdės prižiūrėdami šunyčius? Ar nebus forume temelės "help, kalė ėda savo šuniukus"? Ar galvojat, kad lengva surasti aštuoniems mišrūniukam atsakingus namus, kur jie bus prižiūrėti, mylimi ir KASTRUOTI?
Gražiai skamba "pagimdys, paauginti, išdovanoti laimingam gyvenimui", bet realybė kitokia. Pavasaris, šuniukų ir kačiukų pilnos pakampės, niekam jų nereikia... Be to tikrai rūpestingi žmonės galvodami apie nelaimingo gyvūno priglaudimą ims iš prieglaudos arba iš gatvės, o ne iš namų kažkieno neatsakingo dauginimo rezultatą wink.gif Bent jau aš elgčiausi taip jeigu galvočiau pasiimti kokį nelaimėlį dvarniuką.

Rodnega - tai išeitis Jūsų nuomone kalės nekastruoti? Išvis? Nes ar jai šalinti gimdą su šuniukai, ar tik gimdą tai narkozė tokia pati.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo canine: 18 kovo 2012 - 15:13