Įkraunama...
Įkraunama...

Kalytės sterilizacija (kastracija)

QUOTE(tati @ 2009 06 04, 16:02)
ooo, goodie, netoli namu biggrin.gif aciu uz info

O as Jums siulau Debreceno g.19 pas gyd.Liuda Griciene, nes pas Liną, kainos labai aukstos, pacios didziausios Klaipedoje. O jei busit pastovus klientas- klinika duoda nuolaidas.
Atsakyti
vat kas buna, kai ilgai neislendi pasizmoneti biggrin.gif
esu ir kitoje klinikoje buvusi ne karta, paprasciausiai su Linu daugiau teko "pasidarbuoti", jis man ne karta nuolaida yra pritaikes smile.gif Bet tema visai ne apie tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2009 06 04, 09:53)
Mes pirmadieni vesim savo kalyte i vingio klinika operacijai (sterilizacijai). Siaubas, kaip as bijau. doh.gif

Kaip jaučiasi jūsiškė po operacijos? Ar viskas tvarkoj? wink.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
na va as zadu svaja sterilizuoti . kaskas minejo , kad gali tik po netikrojo nestumo . tiesa? g.gif
Papildyta:
ir kaip ten po tos operacijos jom viskas ? ar jos nesioja tas lenmpas vadinamas doh.gif biggrin.gif biggrin.gif ar reikia koku vitaminu ar ko ?
Atsakyti
QUOTE(live @ 2009 06 13, 23:55)

Perskaitykit temą nuo pradžios - tikrai rasite atsakymus į savo klausimus.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 06 14, 13:51)
Perskaitykit temą nuo pradžios - tikrai rasite atsakymus į savo klausimus.

aciu ir uz tiek ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki

turiu kalyte metu laiko,ir galvo ja sterilizuoti,pas mane ji bedokumente tai suniuku tikrai nedauginsime,todel ir galvoju atlikti sia operacija,manau ir man ir jai bus daug geriau,nereiks galvoti kai rujos kad namie ka suteps ir lauke be baimes galesiu paleisti,o ir kiek skaitinejau ir sunei sveikata geriau butu,ji man rujavo 7men kai buvo ar dabar galima bet kada atlikti operacija,o kada geriau vasara g.gif nu gal da ir rudeni butu galima ziema manau nelabai galetu,tai galvoju geriausia butu iki rudens mums tai atsilikti g.gif o klp kiek supratau geriausia butu Debreceno g.19 pas gyd.Liuda Griciene darytis operacija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inni @ 2009 08 03, 16:55)
ar dabar galima bet kada atlikti operacija

Sakyčiau, kad tinkamiausias laikas po rujos praėjus 2-3 mėn.

O jūsų atveju tikriausiai reikėtų sulaukt antros rujos, kuri jūsiškei gali prasidėt dar ir šį mėnesį (arba rugsėjį) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 08 03, 15:18)
Sakyčiau, kad tinkamiausias laikas po rujos praėjus 2-3 mėn.

O jūsų atveju tikriausiai reikėtų sulaukt antros rujos, kuri jūsiškei gali prasidėt dar ir šį mėnesį (arba rugsėjį) ax.gif

oho kaip greit ta antra ruja tures buti sake dekui uz info tada lauksim rujos ir po pos kreipsimes i vet klinikas del tolimesniu musu reikaliuku rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inni @ 2009 08 03, 18:20)
oho kaip greit ta antra ruja tures buti

Šiaip jau aš tiksliai nežinau, kada jūsiškei antra ruja prasidės smile.gif Tiesiog skaičiavau taip: pirma prasidėjo 7 mėn., na, tai antra greičiausiai prasidės maždaug 13-14 mėn., todėl manyčiau, kad tikriausiai (bet ne būtinai biggrin.gif) reikėtų sulaukt antros rujos. Bet patarčiau dar su veterinaru pasikonsultuot ir viską aptart mirksiukas.gif
Atsakyti
cia turbut ne i tema, o ir pati tema senoka, bet nesinorejo naujos uzvesti. As pati laikau patina, taciau man toks klausimas apie kaliu ruja kilo. Ar kale rujoja visa savo gyvenima? ar iki kazkokio amziaus tik? 4u.gif
visur randu prirasyta apie pirma ruja, o kaip toliau? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanilka @ 2009 08 06, 19:31)
cia turbut ne i tema, o ir pati tema senoka, bet nesinorejo naujos uzvesti. As pati laikau patina, taciau man toks klausimas apie kaliu ruja kilo. Ar kale rujoja visa savo gyvenima? ar iki kazkokio amziaus tik? 4u.gif
visur randu prirasyta apie pirma ruja, o kaip toliau?  schmoll.gif

Na aš tiksliai nežinau ar visą gyvenimą, bet tėvų delmantinė rujojo iki 8 m. tikrai, daugiau nežinau išsikrausčiau iš tėvų, tai ruja nesidomėjau:)
Atsakyti