Įkraunama...
Įkraunama...

Kalytės sterilizacija (kastracija)

QUOTE(kazinkokia @ 2008 12 04, 16:41)
o kiek kainuoja sterilizacija?

man sake apie 300 lt viskas kainuos, suo sveria 15 kg, tai paskui papasakosiu kas ir kaip viskas smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2008 12 04, 14:17)
na mes sestadieni vaziuojam jau sterelizuotis.... tikiuos viskas bus gerai smile.gif

drinks_cheers.gif mes su "magaitėmis" taip pat tikimės, kad RIKI kaip ir Ordai operacija, o ir pooperacinis laikotarpis, praeis kuo puikiausiai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(KaZantipA @ 2008 12 04, 14:45)
man sake apie 300 lt viskas kainuos, suo sveria 15 kg,

Brangoka, sakyčiau g.gif
Pvz.: Orda operacijos dieną svėrė 25 kg, o mokėjom už viską 280 Lt. Beje, siūta buvo su paslėpta siūle, tad jokių gaubtų jai nereikėjo. Antrą dieną po operacijos jautėsi visiškai taip pat kaip ir iki tol.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2008 12 04, 15:51)
Pvz.: Orda operacijos dieną svėrė 25 kg, o mokėjom už viską 280 Lt. Beje, siūta buvo su paslėpta siūle, tad jokių gaubtų jai nereikėjo. Antrą dieną po operacijos jautėsi visiškai taip pat kaip ir iki tol.

O galėčiau sužinoti, kur darėte? Nes mes savo mažiukę čiaučiukę irgi planuojame operuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2008 12 04, 15:11)
O galėčiau sužinoti, kur darėte? Nes mes savo mažiukę čiaučiukę irgi planuojame operuoti  blush2.gif

Fabijoniškėse (Fabijoniškių g. 61) - Ritos Žilinskienės vet.gydykloje.
Atsakyti
aciu Borzika uz palinkejimus 4u.gif tai vat, viskas mums kainavo 150 lt ( su vaistais), operavomes Buividiskese, po 10 d. reikes vaziuoti traukti siuliu, randas yra , ir kaip sako Borzika, su gaubtais, negrazus toks... Kazkaip ten viska daro labai , net nezinau koki zodi cia aprinkti... po operacijos padejo suni ant grindu, ir ji net bande paeiti, kol as mokejau, kai pamaciau, numeciau pinigine ir begau ant ranku paimti, visa vakara miegojo ir gulejo, siandien jau laksto ir valgo mesyte, jauciasi gerai manyciau, kas liecia klinikos, mes operavuomes pas daktara Juozapaviciu ( nors Musteiki rekomenduociau), as visada ten vaziuoju, nors ir zinau kad ten tokia sovetine aplinka ir poziuris i gyvunus, bet man ir mano draugams ne viena suni yra isgelbeje buten sioj klinikoj, bet cia kiekvieno asmeninis pasirinkimas, tai tiek is musu naujienu smile.gif ka tik grizom is lauko, ir pamacius kita suni pamirsom apie visas ligas thumbup.gif nors namuose gulim ant sofos su "mirstancios gulbes" israiska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2008 12 04, 16:30)
Fabijoniškėse (Fabijoniškių g. 61) - Ritos Žilinskienės vet.gydykloje.

Ačiū, ten ir mes pabandysime kreiptis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2008 12 07, 16:01)
aciu Borzika uz palinkejimus  4u.gif  tai vat, viskas mums kainavo 150 lt ( su vaistais), operavomes Buividiskese, po 10 d. reikes vaziuoti traukti siuliu, randas yra , ir kaip sako Borzika, su gaubtais, negrazus toks... Kazkaip ten viska daro labai , net nezinau koki zodi cia aprinkti... po operacijos padejo suni ant grindu, ir ji net bande paeiti, kol as mokejau, kai pamaciau, numeciau pinigine ir begau ant ranku paimti, visa vakara miegojo ir gulejo, siandien jau laksto ir valgo mesyte, jauciasi gerai manyciau, kas liecia klinikos, mes operavuomes pas daktara Juozapaviciu ( nors Musteiki rekomenduociau), as visada ten vaziuoju, nors ir zinau kad ten tokia sovetine aplinka ir poziuris i gyvunus, bet man ir mano draugams ne viena suni yra isgelbeje buten sioj klinikoj, bet cia kiekvieno asmeninis pasirinkimas, tai tiek is musu naujienu smile.gif ka tik grizom is lauko, ir pamacius kita suni pamirsom apie visas ligas  thumbup.gif  nors namuose gulim ant sofos su "mirstancios gulbes" israiska  thumbup.gif

Buivydiškėse jokio Musteikio nėra.
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2008 12 09, 20:18)
Buivydiškėse jokio Musteikio nėra.

na mus Juozapavicius operavo, o sake kag feras labas Bronius Musteikis, ar Misteikis, kazkas panasaus, bet uzsirasiau pas ta, kas dirbo sestadieni, nes tik sestadieni galejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2008 12 09, 20:10)
sake kad geras labai Bronius Musteikis, ar Misteikis, kazkas panasaus

Kiek girdėjau, Bronislavas Musteikis dirba Vilniaus veterinarijos gydykloje, adresu Siesikų g. 15 (Šeškinė). Bet tikrai nieko nžn, geras jis vet'as ar ne.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
auga ir grazeja mano merginute ir arteja ruja.. vis svarstau apie galimybe sterilizuoti. Kiek skaiciau, privalumas tas, kad isvengiama daug nepatogumu ir sumazeja kai kuriu ligu rizika. o kokie minusai? Kazkur girdejau, kad galimas slapimo nelaikymas? tukimas? gal kas susidurete? gal galetumet parasyti kas nors, kas sterilizavo savo kalyte? Suniukais uzsiimti nenoriu, bet ir pjaustyti suni kazkaip baugoka, niekaip neapsisprendziu... blush2.gif
Atsakyti
taigi visa tema apie tai. ir apie šlapimo nelaikymą rašyta, ir apie tukimą. skaitykit 4u.gif
Atsakyti
Veterinaras mano vyrui PATARĖ sukergti pirmiausia kalytę (jau praėjo pirma ruja), o po to sterilizuoti, na ir vyriškis užsikabino... Tuo labiau, kad PATS veterinaras pasisiūlė paimti vieną šuniuką. Aš vos neapsiblioviau išgirdusi šias vyro fantazijas ir VETERINARO patarimą. Kalytė mūsų be dokumentų, bet labai graži, aš ją pirkdama veisti NIEKADA nesiruošiau. Nu patarkit, kaip man geriau ARGUMENTUOTI, kad vyrui išgaruotų bet kokios mintys apie kalytės vienkartinį sukergimą verysad.gif
Atsakyti