QUOTE(Wikunia @ 2005 08 11, 11:44)
O manai, kad kartą gyvenime suleist užtektų, kad po to ciucei augliai visokie neaugtų??? Aš irgi tuo norėčiau tikėt, bet labai bijau, nes esu skaičiusi ir kitokių atsiliepimų, pvz.: po 2 gimdymų 4 metų spanielei išaugo auglys. Tu pagalvok, dar tik 4 metai... Po to kai buvo 9 metai ir atrodo kai 12 metų. Aišku, kaip matyti kalytė nenumirė, bet tikrai gal geriau sterilizuot vienąkart, nei ją pastoviai operuot??? Žmonės, ką man daryti, kokį sprendimą priimti??? Kad nepakenkčiau, o tik padėčiau savo mažytei... Tikrai nenoriu, kad ji kasmet produkuotų šuniukus... Leisiu daugiausiai vienąkart gyvenime, nes ir taip dėl jos bijau, o tie ciuciai ją nualins Ką man daryti??? Bet vistiek nesigailiu, kad pas mane kalytė... Patinėlio
Na manau mes gal nelabai tau padėsim, nes visgi yra dvi priešingos nuomonės - už ir prieš. Aš pvz turiu nuomonę, kad skubėti tikrai nėra kur. Juk ji gali ir visai nesusirgti. Nekankintų mintis, kad be reikalo šunį išromijai? Aš tai gal tau patarčiau daryti taip - dabar palik kalytę tokią kaip ją sutvėrė gamta. Na o jeigu visgi atsitiks ta nelaimė - tada ir išoperuosi. Kaip sakant išpajaut niekada nevėlu, o va atgal neįdėsi.