Mano šiandienos pietukai - vištienos troškinys su makarončikais
Makaronus išverdam pasūdytam vandeny. Pakepinam supjaustytą ir juodais pipirais įtrintą vištienos filė, suberiam išvirtus makaronus, smulkintą česnaką, truputį kapotų migdolų, džiovinto baziliko ir raudonėlio, kvapiųjų pipiriukų, ciberžolės, dedam porą šaukštų pomidorų padažo ir dar truputį pakaitinam. Skanaus
uoj kiek skanumynu prisiziurejau
galima su kokia tik patinka mesyte ar zuvyte
manoji irgi zuvies kepsniukus gerai kabliuoja
QUOTE(airv @ 2008 06 10, 11:59)
*spygle*, o nesvarbu kokia ten mėsytė? Iš kiaulienos gamint galima, ane?
Mano mama panašiai gamindavo, tik su paukštiena visada
Mano mama panašiai gamindavo, tik su paukštiena visada
galima su kokia tik patinka mesyte ar zuvyte
QUOTE(Larissa @ 2008 06 10, 12:01)
net su žuvim labai skanu mano vaikas tik tokiam pavidale ją tevartoja
manoji irgi zuvies kepsniukus gerai kabliuoja
aguonele nugis labai malonu, kad mano pietus issirinkai gal pamainom su arbuzu? mielu noru atiduociau puse porcijos uz arbuzo kelias riekeles
imu abu
niam, reiks ir man pabandyti su migdolais kada
QUOTE(mammka @ 2008 06 10, 14:23)
Užkandis.
Kepta duona,sūris,pupelės,svogūnų laiškai,majonezas (dedu prieš valgant,nes mėgstu traškią duona )
Kuklūs pietūs.Virtų bulvių kukulaičiai su grietinės ir sveisto padažiuku
Kepta duona,sūris,pupelės,svogūnų laiškai,majonezas (dedu prieš valgant,nes mėgstu traškią duona )
Kuklūs pietūs.Virtų bulvių kukulaičiai su grietinės ir sveisto padažiuku
imu abu
QUOTE(Wild Flower @ 2008 06 10, 14:24)
Mano šiandienos pietukai - vištienos troškinys su makarončikais
niam, reiks ir man pabandyti su migdolais kada
QUOTE(grange @ 2008 06 10, 12:43)
Tai, kad žemiau rašiau visą procesą
..nuotraukyte prasta
UUuuu...cepelinai....
Mano pietūs - kebabiukai
Dariau tortilijos blynuose, nes lavašo nebuvo. patroškinau faršą su prieskoniais, svogūną, konservuotas pupeles. Iš kopūsto smulkiai pjaustyto, paprikos visokių spalvų, pomidoro, svogūno laiškų, krapų, majonezo padariau makalošę. Ant blyno tepiau tą makalošę, paskum faršą, susukau, į mikrobangę kažkur 2.5 minutės ant 800 galingumo na ir valgiau
Mano pietūs - kebabiukai
Dariau tortilijos blynuose, nes lavašo nebuvo. patroškinau faršą su prieskoniais, svogūną, konservuotas pupeles. Iš kopūsto smulkiai pjaustyto, paprikos visokių spalvų, pomidoro, svogūno laiškų, krapų, majonezo padariau makalošę. Ant blyno tepiau tą makalošę, paskum faršą, susukau, į mikrobangę kažkur 2.5 minutės ant 800 galingumo na ir valgiau
as irgi dariau kebabus tose tortilijose tik visko maziau dejau bet negaliu nufotografuot,fotikas sugedes
QUOTE(tavo_katyte @ 2008 06 10, 16:41)
merginos, kaunietės, IKI parduvėse jau keliose mačiau Lavašo blynų, duonos skyriuj. didelis blynas (ten gautųsi 2 neblogi kebabai), kainuoja 2,99Lt. sorriux už nuklydimą nuo temos, pasitaisysiu už poros val įdėdama savo pusrytėlius
reiks paieskot
O as dabar valgau Cezario salotas
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 06 10, 16:53)
reiks paieskot
IKI Aleksote šiandien pirkau, sesė matė ir IKI Girstupy
QUOTE(tavo_katyte @ 2008 06 10, 15:57)
IKI Aleksote šiandien pirkau, sesė matė ir IKI Girstupy
rimi irgi yra. prie batonų