Beje sudomino ta zuvis. Sakyk o kokia naudojai? Ir kiek mazdaug kepei ant silnos ugnies?Skaniai atrodo ,debiutas pavykes
[/quote]
zuvi pirkau tai saldyta lydeka be odos, atsildziau ja, ir dejau y keptuve gabaliukais. Pirma pakepinau zuvi, geriau jos nevartyti, nes sutrupeja, tai uzdengus dangciu pakepiau, paskui ant virsaus uzdejau majonezo, pakepintas darzoves ir ant pacio virsaus surio daug, uzdengiau dangciu ir kepiau kol suris visiskai issilyde... kiek laiko pasakyti tiksliai negaliu, priklauso nuo to kiek surio dedi...
Aciu vesela,butinai isbandysiu
Ir jungiuos prie Leros, jokiu blynu daugiau prasau,bo as taip noriu..............
Ir jungiuos prie Leros, jokiu blynu daugiau prasau,bo as taip noriu..............
Pas mus jau irgi bulviniai blynai kepa
QUOTE(JaNNeTe @ 2008 06 27, 18:41)
Pas mus jau irgi bulviniai blynai kepa
Keptuvė kaip mano JaNNeTe, taigi kažkas čia grasino, būk atsargesnė
Nu galutinai suerzinot Eisiu ir aš mažiukę užmigdžius išsikepti kokią keptuvę bulvinukų. Vyras išvykęs, tai man vienai nedaug reikia. Rankom susitarkuosiu, kad bulviatarkės nezirzinti naktį Nuotraukų nebus, nes bijau į akį gauti (fotikas su vyru iškeliavęs)
QUOTE(Jūja @ 2008 06 27, 11:31)
Nu galutinai suerzinot Eisiu ir aš mažiukę užmigdžius išsikepti kokią keptuvę bulvinukų. Vyras išvykęs, tai man vienai nedaug reikia. Rankom susitarkuosiu, kad bulviatarkės nezirzinti naktį Nuotraukų nebus, nes bijau į akį gauti (fotikas su vyru iškeliavęs)
Papildyta:
Shiaip labai jau cia gausiai ir skaniai jus bendraujat shiandien
Elena, uzmaciau tavo kepiny bazilika..niammmm
Daividijos ryziai gerai skambejo, ash tik kai juos valgiau (vaizduotej aishku), rieshutus atidaviau Dodzui ..
Nu blynai tai visu skanus buvo, nieko negaliu pasakyt..
Sriuba, zuvi ir kitus dalykelius pasilaikau "ant veliau"
Nemegstancioms saldziai
Siandien kepiau silikoninej keksiuku formoj manu-varskes nesaldzius apkepukus mikrobangej, viskas kaip paprastai, tik vietoj cukraus, dejau ziupsneli druskos, vietoj vaniles-mairuno ir vietoj dziovintu vaisiu-paprikos Buvau priversta eksperimentuoti, nes vaikas nenori pusryciams sadumo o siuos valge su malonumu ir man skanu buvo Atsiprasau uz nuotraukos kokybe, fotografuota mobiliu
Siandien kepiau silikoninej keksiuku formoj manu-varskes nesaldzius apkepukus mikrobangej, viskas kaip paprastai, tik vietoj cukraus, dejau ziupsneli druskos, vietoj vaniles-mairuno ir vietoj dziovintu vaisiu-paprikos Buvau priversta eksperimentuoti, nes vaikas nenori pusryciams sadumo o siuos valge su malonumu ir man skanu buvo Atsiprasau uz nuotraukos kokybe, fotografuota mobiliu
QUOTE(JaNNeTe @ 2008 06 27, 18:41)
Cia ne i tema biski, bet koki dangti sitai keptuvei naudoji? Nu jokio nepritaikau
QUOTE(blondynka @ 2008 06 27, 22:14)
Cia ne i tema biski, bet koki dangti sitai keptuvei naudoji? Nu jokio nepritaikau
aš irgi jokio dangčio jai neatradau bet apseinu ir be jo
QUOTE(Asio @ 2008 06 27, 13:11)
Nemegstancioms saldziai
Siandien kepiau silikoninej keksiuku formoj manu-varskes nesaldzius apkepukus
Siandien kepiau silikoninej keksiuku formoj manu-varskes nesaldzius apkepukus
man tiktu
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.