QUOTE(bzzz... @ 2008 06 10, 09:21)
Faršas sutaisytas kaip kotletams, juo prikemšu baronkytes, kepu keptuvėj su labai labai mažai aliejaus ir ant labai "lėtos ugnies", paskui baronkas ant servetėlės palaikau, kad riebalai susigertų, ant baronkų morkų mišrainės uždedu. Atrodo gal keistai, bet labai skanu, ypač prie kokio alučio 
Tiesa, baronkos tos minkštesnės turi būti, aš perku iš Maximos, centukai vadinas, dar pieniškos būna tokios

Tiesa, baronkos tos minkštesnės turi būti, aš perku iš Maximos, centukai vadinas, dar pieniškos būna tokios
o ju nemirkai

QUOTE(hobo @ 2008 06 10, 09:38)
aš visada kepu tik orkaitėje, baronkas pries tai pamirkau labai trumpai porą minučių piene arba vandeny. ir ant viršaus dedu majonezo su sūriu. bet dabar išbandysiu be jų, o su tavo morkom. manau, kad keptuvėj būtų per riebu.
kepiau ir as vuiena karteli,tai kai barankas pamirkiau,tai man ten vos ne kose pasidare

