Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

essen.gif kaip viskas snanu,ir zuvies noriu,ir kukuliu ir visko doh.gif
Atsakyti
siandienos patiekalai:

***pas mus vadinamas "Bigos"
rauginti kopustai troskinami su mesos gabaliukais, dziovintais grybais, si karta dar pievagrybiu buvo, vynu ir valgem su net nezinau kaip juos pavadinti, zodziu bandukem is virtu bulviu+krakmolas
user posted image

*** farsiruoti sparneliai (ju pati nedariau, atsivezem lauktuviu is vestuviu)
sparneliai nukauleti, atsargiai, kad pasiliktu sveika odele, mesa sumalta su grybais, priprieskoniuota ir sukista atgal, graziai prikimsta ir su smeigtumais uzsmaigstytas sparnelio galas, kepta orkaiteje, valgeme vel su bandukem, pomidorais, svogunais ir grietine
user posted image
darbo nemazai, bet tikrai paivairina stala, o ir 2 sparneliu tokiu kimstu perakis, kokie sotus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 06 25, 14:29)
Merginos gal kas prisimenat padažiuką prie šašlykų, nebeprisimenu net kas buvo įdėję blush2.gif Žodžiu atrodė labai skanus:pomidorų padažas, svpgūnai, lygtai marinuoti agurkukiai o kas dar nepamenu?

Aš darau tokią marmaliuzę lotuliukas.gif
Majonezas, grietinė, pomidorų padažas, krapai, agurkas marinuotas (aš tarkuoju), išspaudžiu biški česnako 4u.gif Vyras tai valgo ir su duona lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 06 25, 13:29)

o bulviniai blynai iš senų dar bulvių ar jau nebe g.gif

mano ideti buvo is svieziu, senu jau seniai nebenaudoju
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 06 25, 11:29)
Merginos gal kas prisimenat padažiuką prie šašlykų, nebeprisimenu net kas buvo įdėję blush2.gif Žodžiu atrodė labai skanus:pomidorų padažas, svpgūnai, lygtai marinuoti agurkukiai o kas dar nepamenu?

Nezinau kas,bet as irgi darau toki:smulkiai pjaustytas pomidoras,sviezias agurkas,svogunai,cesnakai,petrazoles,krapai ir viskas su kecupu. thumbup.gif
Oi,Neryte,kaip pas tave skanu,tie sparneliai tai sueitu dabar,bet darbo tai tikrai daugokai,turbut nepasirysiu daryt,kad kas padarytu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daividija: 25 birželio 2008 - 13:49
Neryte, gerai, kad pas mane jau troškinasi kopūstai, būtum ir tu į akį gavus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingule20 @ 2008 06 25, 15:28)
Neryte, gerai, kad pas mane jau troškinasi kopūstai, būtum ir tu į akį gavus  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kokia agresyvi ..

Papildyta:
QUOTE(Elena @ 2008 06 25, 14:34)
Aš darau tokią marmaliuzę  lotuliukas.gif
Majonezas, grietinė, pomidorų padažas, krapai, agurkas marinuotas (aš tarkuoju), išspaudžiu biški česnako  4u.gif Vyras tai valgo ir su duona  lotuliukas.gif

Skanu labai drinks_cheers.gif .Aš tai tik agurkų nededu...
Atsakyti
As cia po senus receptus truputi landzioju. Ar galetu kas nors is virtuves asu pasakyti, kaip padaryti bulves kaip sitoje Sroves nuotraukoje:

user posted image

O orkaitej galima toki rezultata gauti? g.gif Ruosiuosi sauti kepsni, o jei dar salia bulviu prideciau? kiek laiko keptu? g.gif
Zinau, kad daugumai mano klausimai juokingi, bet man jie - labai rimti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikki N @ 2008 06 25, 16:26)
As cia po senus receptus truputi landzioju. Ar galetu kas nors is virtuves asu pasakyti, kaip padaryti bulves kaip sitoje Sroves nuotraukoje:
O orkaitej galima toki rezultata gauti?  g.gif Ruosiuosi sauti kepsni, o jei dar salia bulviu prideciau? kiek laiko keptu?  g.gif
Zinau, kad daugumai mano klausimai juokingi, bet man jie - labai rimti.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nu sujuokinai biggrin.gif Orkaitej gal ir galima gauti kazka panasaus, taciau reiktu tankiai darinet ja ir vartyti jas, o siaip gautus panasios i plokstaini.Keptuveje kepant skonis kitoks, pili aliejaus tarkuoji per burokine tarka bulves, dedi druskos ir kepi vis atsargiai pavartydama.Iskepa visai greit bigsmile.gif
Ale jetus, kiek skanumynu doh.gif ELENA, NERYTE, SPYGLE,MAMMKA:super thumbup.gif
Einu jau seilinuka uzsiristi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 25 birželio 2008 - 16:10
QUOTE(JaNNeTe @ 2008 06 25, 12:44)
Šventes praleidome gamtoje,  Mb prigaudė žuvies, taigi mūsų vakaryksštė vakarienė keptuvėje kepti ešeriai su šviežiomis bulvėmis ir salotomis wub.gif
Žuvytę visą dieną palaikiau su žuvies prieskoniais, pipiriukais, druska. Paskui apvoliojau miltuose(į miltus visada įberiu šiek tiek prieskonių, plutelė skanesnė gaunasi) ir kepiau keptuvėje ant silpnos ugnies. smile.gif
user posted image

o tu taip kepi su visa galva blink.gif

QUOTE(Nerytė @ 2008 06 25, 14:34)
user posted image
darbo nemazai, bet tikrai paivairina stala, o ir 2 sparneliu tokiu kimstu perakis, kokie sotus cool.gif

o kas ten tie balti šone?
Atsakyti
QUOTE(Ingule20 @ 2008 06 25, 14:28)
Neryte, gerai, kad pas mane jau troškinasi kopūstai, būtum ir tu į akį gavus  lotuliukas.gif

unsure.gif man pasiseke siandien lotuliukas.gif

QUOTE(grange @ 2008 06 25, 16:32)
o kas ten tie balti šone?

nezinau apie ka klausi? kaip ir rasiau nuotraukoj matosi pomidoras, svogunas, grietine, sparneliai ir kleckai biggrin.gif tai apie ka klausei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2008 06 25, 10:17)

Žemaičių blynai su vištiena.Įdarui virta vištiena  4u.gif
user posted image[/color]

kokie gundantys tie blynukai, niam niam... bigsmile.gif kaip valgyti uzsimaniau doh.gif
Atsakyti