QUOTE(Lenaa @ 2008 06 24, 21:09)
Čia mūsų pietūs šios dienos
Troškinta kiauliena (sprandinė) su svogūnais ir kečupu, bulvių košė, salotos
o kaip troskinai? sprandine tokia tamsi? koki padaza darei?
QUOTE(kavute @ 2008 06 24, 22:56)
Neryte,vistiena nerealiai atrodo
Pasakok dabar viska smulkiai kaip darai,kur,kiek laiko kepi ir pan
Bandysiu pakartot,bet jauciu,kad toks sedevras nepavyks
kazkada jau pasakojau.... na bet galiu dsr karta, turiu kelias minutes, kol MB vaika paguldys...
imi vistienos krutinele, supjaustai norimais gabaleliais, ipjauni kisene, idedi surio ir kumpelio ir prsio, volioji i kiausini ir dziuveselius, nebijok, tikrai neisbegs, cia ir merginos, ir kai prie mamos dariau tai irgi baiminosi, kad isbegs, bet jei gerai prikimsi, niekas neisbegs - garantuoju
, kepi ant ikaitinto aliejaus is abieju pusiu (ant silpnos ugnie,s kad spetu issilydyti suris), o jei dar turissezamo seklu tai is vis liux skonis, deja pabaigiau ir niekur nerandu pirkti
o padazas tai paprastas, kaip 2 kapeikos - pievagryvius pakepini, dedi miltu, pakepini, dedi prieskoniu ir pieno, baigiant idejau krapu
(svoguno si karta neturejau laiko kada supjaustyt
)
Ar viska issamiai parasiau? jei kils klausimu - drasiai klausk