Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Ingule20 @ 2008 06 09, 21:45)
O gal kam beliašų?  4u.gif 


Ingule, nifigą nesupratau kaip su ta skylute blink.gif gal gali primityviau man jaunai ir kvailai paaiškinti?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SANTA @ 2008 06 09, 16:14)
Skanaus visom  biggrin.gif

Idaryta mesyte su suriu ir sampionais
user posted image




laba gal galima ir receptuka suzinot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 06 09, 23:43)
thumbup.gif  kaip malonu matyti receptą, kurio per 10 temų nebuvo  thumbup.gif

bis.gif

QUOTE(upsikaz @ 2008 06 10, 00:18)
Ingule, nifigą nesupratau kaip su ta skylute  blink.gif gal gali primityviau man jaunai ir kvailai paaiškinti?? blush2.gif

Kai įdedi į apskritimo viduriuką mėsos, tai galima sakyti, padarai namuką-iš visų pusių tešlos kraštus kelk į viršų ir sulipdyk kas kokį 1cm juos, nu "sugarbanok" biggrin.gif o viduriukas liks tuščias. Nežinau, ar aiškiai aš čia...
Atsakyti
keli paprastuciai niamai:

greita, rytine (scrambled) kiaushiniene -mb kepe..(kiaushiniai, grietine, juodi pipiriukai ir druskyte, plius daug maishymo biggrin.gif ...Mano mylimos avokado salotos: avokadas, vyshniniai pomidorcikai, melynas svogunas, zalumynai, druska, pipirai, saulegrazu aliejus, actas (obuoliu shi karta..)

user posted image

Bulvytes su varshkes salotom: bulves kepe orkaitej (mat lijo ta vakara, tad lauze kepti nepavyko), paprieskoniuotos ir apibarstytos dziovintom zolelem, papuoshtos gabaliuku shonines..
Salotos: varshke, pomidoras, raugintas agurkas ir ridikelis (sutarkuojam), viena, dvi skilteles cesnako, svogunu laishkai, krapai, kapareliai ir shaukshtelis majonezo..

user posted image

15 min vakariene: makaroniukai, virta mesyte, dvieju rushiu suris..

user posted image
Atsakyti
Nauji namai tai gerai thumbup.gif
Atnešiau užkandį 4u.gif
Reiks lašišos sūdytos.Ir dar reikia padaryti tokį kaip kremą.Paėmiau varškės pokelį (riebios tongue.gif ), išspaudžiau biški česnako, įdėjau druskos (labai mažai) krapų (labai daug lotuliukas.gif ), įtarkavau sūrio su smulkia tarką, tada šaukštas grietinės, šaukštas majonezo.Reikia viską gerai išsukti ar išplakti...Imam mažą salotinę arba kokią kitą formą ir apdėliojam su plonai pjaustytą lašišą, dugną..kraštus.Tda dedam masę varškės į vidų ir gerai paspaudžiau, ant viršaus vėl lašišos gabaliukai.Į šaldytuvą.Apverčiam.Valgom lotuliukas.gif

user posted image


user posted image

Aišku dar tik rytas...bet pri šito užkandžio tiktų baltas vynas bigsmile.gif

user posted image

Atsakyti
Kas čia daros, daugelis ant žuvies pasinešė pastaruoju metu g.gif Kepta lašiša 4u.gif
Prieskoniuota lašiša santos m prieskoniuose žuviai + citrina+bazilikas+česnakai, patepta majonezu, užbarstyta sezamo sėklytėm, baigiant kepti užbarsčiau svogūnų laiškų, krapų, petražolių, ant viršaus sūrio fermentinio. Pagardams ryžiai su kariu 4u.gif
user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Gintarasa @ 2008 06 09, 20:21)


drinks_cheers.gif Tokį užkanduką ir aš dažnai pasidarau 4u.gif
user posted image

Ir dar tokį:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bzzz...: 10 birželio 2008 - 07:47
bzzz, ko pridėjai į baronkas?
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2008 06 10, 08:18)
bzzz, ko pridėjai į baronkas?

Faršas sutaisytas kaip kotletams, juo prikemšu baronkytes, kepu keptuvėj su labai labai mažai aliejaus ir ant labai "lėtos ugnies", paskui baronkas ant servetėlės palaikau, kad riebalai susigertų, ant baronkų morkų mišrainės uždedu. Atrodo gal keistai, bet labai skanu, ypač prie kokio alučio drinks_cheers.gif
Tiesa, baronkos tos minkštesnės turi būti, aš perku iš Maximos, centukai vadinas, dar pieniškos būna tokios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bzzz...: 10 birželio 2008 - 08:23
o iš ko susideda morkų mišrainė? noriu pasidaryt, bet aš tai jaučiu orkaitėj kepsiu.
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2008 06 10, 07:17)

Atnešiau užkandį  4u.gif


tas uzkandis atrodo super bigsmile.gif o vynelio dar liko cool.gif

6663, patinka ir man bulves su salocikem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2008 06 10, 08:25)
o iš ko susideda morkų mišrainė? noriu pasidaryt, bet aš tai jaučiu orkaitėj kepsiu.

morkas sutarkuoju, tik ne burokams tarkuoti skirta puse, o su ta kur smulkiau tarkuoja, česnako smulkiai įpjaustyti, vegetos ar šiaip kokių universalių prieskonių ir majonezo, man tai skaniausia su Kėdainių majonezu. Ai dar slyvą džiovintą galima įpjaustyti irgi skanu 4u.gif
Aš nebandžiau orkaitėj, bet kažin ar nesudžius baronkos taip kepant g.gif Jeigu taip darysi, parašyk kaip gavos, kitą kartą ir aš taip darysiu, nereikės prie keptuvės stovėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bzzz...: 10 birželio 2008 - 08:35
aš visada kepu tik orkaitėje, baronkas pries tai pamirkau labai trumpai porą minučių piene arba vandeny. ir ant viršaus dedu majonezo su sūriu. bet dabar išbandysiu be jų, o su tavo morkom. manau, kad keptuvėj būtų per riebu.
Atsakyti