Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Nerytė @ 2008 06 23, 11:26)
blush2.gif neliko

ka nors idesiu biggrin.gif  kantrybes merginos  cool.gif

Nu gerai, kol tu atnesi pyrago, uzkasim ir paprastu sniceliuku su sezamu ir svieziai raugtais agurkais bigsmile.gif (Sutaisyta farsa voliojam i kiausio plakini ir dziuvesius su sezamu ir kepam, padazui knor kubelis sviestas, miltai,pienukas, krapai ir grietine)
Nepasididziuokit nu, uzkaskit, bus gerai ir sniceliokas pradziai.lotuliukas.gif huh.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 06 23, 16:20)

Nu jau tavo patiekalų grožis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Srove, niam niam. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2008 06 23, 16:48)
Nu jau tavo patiekalų grožis  thumbup.gif  thumbup.gif

Del to grozio, tai maji sunai biggrin.gif , ale svarbiausia smokas
2.gif , man visada jusu skanesni patiekalai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jūja @ 2008 06 23, 16:49)
Srove, niam niam. Ačiū 4u.gif


ok.gif prasom! gal pakartoti biggrin.gif
Atsakyti
Balandėliai smile.gif

user posted image

Šviežias kopūstas
Apie 600 gr, faršo
Gera sauja ryžių
1 kiaušinis
prieskonių
3 morkos
sviesto arba margarino
šaukštas grietinės

Faršas buvo maltas iš mėsos gabalo turguj, tai skirtumas iš tiesų didelis, nei kad kai perki jau sumaltą. primala visokio velnio ten. tai va suminkiau faršą su kiaušiniu, prieskoniais ir išvirtais ryžiais. sukau į kopūsto lapus ir į puodą. tiesa, ant dugno pritarkavau morkų, ir dar į tarpus. įdėjau šaukštą grietinės, sviesto gabaliuką ir vandens maždaug kad apsemtų visus, ir troškinosi apie 1,5 valandos, gal mažiau, ant silpnos ugnies.
Bulvės išvirtos su krapais.
Mes niekada nekepam balandėlių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 06 23, 09:47)
niam niam, pimas blynas neprisviles biggrin.gif
prasom dazniau pas mus 4u.gif

dėkui už priėmimą 4u.gif stengsiuos dažniau pasirodyti ax.gif
Atsakyti
Isbandziau Elenos kazkada duota recepta su darzovemis 4u.gif

user posted image

Tik as dar ant virsaus pakepintu turkisku cesnakiniu desreliu uzdejau ,tai apsivalgymas blush2.gif Aciu uz ideja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 23 birželio 2008 - 18:11
Receptukai jūsų wub.gif ir nuotraukos patiekalų thumbup.gif

Aš jums atsigert atnešiau: braškės+pienas+cukus
user posted image
Atsakyti
Šiandien valgom keptus folijoj lašišą ir šviežias buves 4u.gif
Išprieskoniuotą lašišą pamarinuojam citrinos sultyse ir sojos padaže kelias valandas. Uždedam lašišos gabaliuką ant folijos, folija apvyniojam kraštus (padarom šulinukus), užpilam ant viršaus marinato po šaukštą.
Bulves nuplaunam gerai, perpjaunam pusiau, apibarstom gausokai vegeta, krapais, uždedam po gerą šaukštelį sviesto, susukam aklinai į foliją.
Į 200 orkaitę pakišam bulves, pakepam apie 15 minučių, po to į draugiją priglaudžiam lašišą ir dar apie 20 minučių pakepam.
Mes valgėm su šviežiai raugtais agurkiukais wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bzzz... @ 2008 06 23, 20:42)
Šiandien valgom keptus folijoj lašišą ir šviežias buves 4u.gif

ooooooo čia tai skanu.
bet biški nesupratau, bulvę jau į atskirą folijos gabaliuką sukti, ne su lašiša, ane?
Atsakyti
Nu jo, bulve visą susukti į foliją, kad sviestas nepabėgtų, o žuvį tik įdėti ir šonus padaryti iš folijos, viršų nuogą palikti biggrin.gif
Atsakyti
Wow ,kiek visko skaniia prigaminot thumbup.gif
O mes siandien valgem paprasciausias bulvikes su varskes-jogurto padazu blush2.gif
Bulves svariai nuplauti,pabarstyti prieskoniais,kmynais,rozmarinu(nebutinai),deti pjuviu i riebalais istepta skarda ir kepti kol iskeps lotuliukas.gif As uzdengiau folija,kad greiciau iskeptu,ir tai kepe apie val.
O padazui:indelis grudetos varskes,indelis paprastos varskes,keli saukstai naturalaus jogurto arba grietines,kelios skilteles cesnako,raudonas svogunas,krapai,druska,pipirai.Viska sumaisyti ir skanaus!
Atsakyti