Keliu savo pietus LAZANIJA
Pirma karta gaminau. Pries dedant i orkaite lazanija, farsa ir visokias darzoves kokias tik turejau sudejau i keptuve ir patroskinau. Paskui sloksniavauL apatinis sluoksins suris su mesyte ir darzovem, vidurinis vel ta pati mesyte,o stai virsus suris sumaisytas su plaktu kiausiniu. Uzdengiau folija ir apie pusvalandi kepiau, po to atidengiau ir dar penkias min pakepinau. Stai ir gavosi mano pirmoji lazanija
MB sake, kad pirmas blynas neprisviles
QUOTE(asarele54 @ 2008 06 20, 13:17)
sveikutes.pasiskaičiau jūsų temele ir pasidariau beliašu,labai skanus gavosi,visi tik gyrė,tik forma nekokia
labai ačiū už beliašu receptuka.
gal kas žino kaip kibinus daryti?ir ar galima juos keptuvėj kepti?nes pas mus dujinė neveikia,o taip norėčiau pasidaryti
labai ačiū už beliašu receptuka.
gal kas žino kaip kibinus daryti?ir ar galima juos keptuvėj kepti?nes pas mus dujinė neveikia,o taip norėčiau pasidaryti
o kur tas receptukas?
QUOTE(uogute @ 2008 06 21, 23:40)
o kur tas receptukas?
http://www.supermama...;#entry17744422
11 temos 4tas receptas nuo viršaus
Skanumelis,jau kaip bulviniu blynu uzsimaniau tai ne tas zodis,rytoj darysiu! Ir pamaciau ta padaziuka prie blynu,tik ne Nerytes,o tos kitos mergaites,gal zinote kas nors kaip ji daryti? Zinau tik kad i sudeti ieina varske ir cesnakas,o daugiau nezinau nieko,isskyrus tai kad jis prie bulviniu blyn dera tobulai ir galima liezuvi nusikast kaip skanu
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 06 21, 10:39)
kepta mesyte idaryta darzovemis
Mesytes gabaliuka pamusame,paprieskoniuojame,cesnako ispaudziame ir aptepame majonezu,kad pasimarinuotu.Pakepame morkas,svogunus ir idedame zirneliu.Darzoviu mase dedame i mesyte ir truputi susukame.Dejau i folija ir kepiau1 val,tada atidengiau ir dar 20 min.Skanaus
Mesytes gabaliuka pamusame,paprieskoniuojame,cesnako ispaudziame ir aptepame majonezu,kad pasimarinuotu.Pakepame morkas,svogunus ir idedame zirneliu.Darzoviu mase dedame i mesyte ir truputi susukame.Dejau i folija ir kepiau1 val,tada atidengiau ir dar 20 min.Skanaus
Va čia tai
Einu pasidarysiu, net seilė varvėt pradėjo.
Jau blynukai ,jau beliasai -mano valgis
Pas mus vistu slauneles su grybukais ir bulviu kose.(nukaulinam vistu slauneles, supjaustom ir pakepam svieste gerai,dedam porus,svogunus,cesnakus,morkas ir vel kepam, po to pievagrybius ir vel kepam, kol nelieka sultinio, po to ipilam grietineles, prieskonius ir trumpai dar pakepam)Kaip skanu su svieziu bulviu kose
Pas mus vistu slauneles su grybukais ir bulviu kose.(nukaulinam vistu slauneles, supjaustom ir pakepam svieste gerai,dedam porus,svogunus,cesnakus,morkas ir vel kepam, po to pievagrybius ir vel kepam, kol nelieka sultinio, po to ipilam grietineles, prieskonius ir trumpai dar pakepam)Kaip skanu su svieziu bulviu kose
labas rytas
cakar vakare pablūdau ir 23val kepiau švilpikus pirmas blynas, todėl prašau nepeikti receptuką pasiskolinau iš čia ŠVILPIKAI mokaus
tik padažiuką dariau savo - pakepinau grybukus svieste, įdėjau grietinės, miltų ir dar šiek tiek patroškinau. niami
ir dar šiandien ryte kepiau spurgas pagal Sonatiną niami niami, žymiai skanesnės su kaimiška varške skanaus receptas čia SPURGOS
cakar vakare pablūdau ir 23val kepiau švilpikus pirmas blynas, todėl prašau nepeikti receptuką pasiskolinau iš čia ŠVILPIKAI mokaus
tik padažiuką dariau savo - pakepinau grybukus svieste, įdėjau grietinės, miltų ir dar šiek tiek patroškinau. niami
ir dar šiandien ryte kepiau spurgas pagal Sonatiną niami niami, žymiai skanesnės su kaimiška varške skanaus receptas čia SPURGOS
QUOTE(Srove @ 2008 06 22, 12:08)
Jau blynukai ,jau beliasai -mano valgis
Pas mus vistu slauneles su grybukais ir bulviu kose.(nukaulinam vistu slauneles, supjaustom ir pakepam svieste gerai,dedam porus,svogunus,cesnakus,morkas ir vel kepam, po to pievagrybius ir vel kepam, kol nelieka sultinio, po to ipilam grietineles, prieskonius ir trumpai dar pakepam)Kaip skanu su svieziu bulviu kose
Pas mus vistu slauneles su grybukais ir bulviu kose.(nukaulinam vistu slauneles, supjaustom ir pakepam svieste gerai,dedam porus,svogunus,cesnakus,morkas ir vel kepam, po to pievagrybius ir vel kepam, kol nelieka sultinio, po to ipilam grietineles, prieskonius ir trumpai dar pakepam)Kaip skanu su svieziu bulviu kose
Net seilė nutįso :
Merginos! Ar priimsite i savo buri Cia musu pietus! Varskes apkepas
QUOTE(cashmira @ 2008 06 22, 15:41)
Merginos! Ar priimsite i savo buri Cia musu pietus! Varskes apkepas
priimam, tik čia tema "receptai su nuotraukomis"
jei nori tik parodyti, ką valgėt, yra tam kita tema o čia dedama su receptais, nors ir jau buvo gaminta toks patiekalas. tada nurodyti galima iš kurios receptuko. nes foto kaip bebūtų kitos.
o dabar kokia nauda,kad parodai tik foto?
QUOTE(grange @ 2008 06 22, 16:13)
priimam, tik čia tema "receptai su nuotraukomis"
jei nori tik parodyti, ką valgėt, yra tam kita tema o čia dedama su receptais, nors ir jau buvo gaminta toks patiekalas. tada nurodyti galima iš kurios receptuko. nes foto kaip bebūtų kitos.
o dabar kokia nauda,kad parodai tik foto?
jei nori tik parodyti, ką valgėt, yra tam kita tema o čia dedama su receptais, nors ir jau buvo gaminta toks patiekalas. tada nurodyti galima iš kurios receptuko. nes foto kaip bebūtų kitos.
o dabar kokia nauda,kad parodai tik foto?
Labai atsiprasau Pasitaisysiu! Varskes 500gr, 3 kiausiniai, grietines,cukraus ir manu kruopu visada dedu is akies(priklauso nuo varskes).Svarbiausia,kad baltymus reikia isplakti atskirai.Ir dar, forma istepusi sviestu visada isbarstau manu kruopomis. Taip jis neprikepa ir graziai issiima is skardeles!