Jamu visus bulvinius blynus!
O pas mane siandien pietus is likuciu, kazkaip staiga visos atsargos issibaige.
Taigi, gaminame taip:
Is pradziu inirtingai ieskome, ar dar turime bent kelias bulves.
Rade apsidziaugiam,
supjaustom su morkom ir svogunais, viska sumaisom su farso likuciais (na, ne daugiau kaip 100 g
). Paprieskoniuojam, sudedam i forma, uzpilam kazkiek vandens. Ieskom salytuve kiausiniu,
randam tik putpeliu - irgi labai gerai!
Pjaustom suri (plonai - kad uztektu!), isdeliojam ant darzoviu. Pasiimam majonezo buteliuka, gramdom gramdom gramdom is jo majoneza, gerai iskrapstom is buteliuko ilinkimu, nes ir taip mazoka.
Majoneza isplakam su kiausiniais, pilam i forma ant virsaus. I orkaite - ir kepam apie 40 min. prie 200C.
Gavosi visai skanu.
Cia vaizdas is virsaus:
Cia is "uzpakalio" :
O cia skerspuvis: