mmm kiek skanumynu ir vištiena alaus tešloje , ir sriubos ir čeburekai mmm jamu viska žodžių
mano paprasti bet ne prasti pietus
žūvytė kepta (menkes file, voliota kiaušinio plakinyje, džiuvėseliose, kiaušiniuose, prieskoniuose ) su bulvėm ir morkų - česnaku salotom :
kukuliukai pievagribių padaže receptas čia , tik pridėjau dar morkyčių
kotledai su pomidorų padažų , (vaizdas panašus į kukuliukus bet skonis nea )
farša paruošiam kaip kotletams , kepam į pabaigą supylam padažą ( trinti pomidorai (pirktiniai) grietinėle biškiuka vandens prieskoniai, jei per tiršta galima biški miltų)) valgem su makaronais labai tiko tas padažiukas jiems
čia gal į šita tema ir netinka bet kitur nekeliu nieko tai sukelsiu čia kaip desertą prie antru patiekalu ( sluoksniota tešlą su vaisiais) ir iš likučių padaryti sausainukai
varškės apkepą jau seniai nedariau "tradicinio " tik su pudingu tai skanu lbai buvo prisimint ta toki paprasta skoni bet begalo skanu ( varškes 4 pokai, manai, pienas razinos kiaušiniai)
Visoms po
Duokit uzkasti visu savo skanestu, nes juk dabar neisiu gamint jau
QUOTE(Srove @ 2008 06 16, 19:49)
Imk imk,dar liko,ir keksu dar turiu
Lera,cia tavo siandienos vakariene???sakyciau patiekalu gausuma.
kotletukai niamu niamu reiks ir man pasigamint
Nu jomajo Tie jūsų kataletai iš proto varo O aš ..šita pati..negaminu..beveik visai...vienas vaikas sode..kitas su klasė išvykęs... man laisvadieniai
Tai jei galima valgysiu čia
Tai jei galima valgysiu čia
.........
(o tik pora dienu nebuvau uzejus.. )
QUOTE(Nerytė @ 2008 06 16, 17:02)
atrodo skaniai. tiek ilgai marinuoji mesa... nebijai, kad prades gesti as kelias dienas ilgiausiai marinuoju
zinok, nebijau zveriena is vis buna dar ilgiau -tada vos ne zalia gali valgyt aisku nemegstu as zalios
Kepiau ir troskinau zuvies kotletukus - sumalta upeje pagauta zuvis (su visais kaulais, tik be galvu, peleku ir pan., aisku, nuskusta ), smulkiai pjaustytas svogunas, trakuota morka, kiausinis, zuvies prieskoniai, druska, citrinos sultys (isspaudziau citrinos siek tiek) -viska sumaisiau, padariau kotletukus, apkepiau ir paskui i puoda troskint (vandenyje su prieskoniais ir sviestuko gabaleliu). Galima valgyt ir vien kepta Galima troskint ir su darzovem
Cia besitroskinanti
Cia besitroskinanti
QUOTE(bonda @ 2008 06 17, 13:53)
Kepiau ir troskinau zuvies kotletukus
lABAI JAU SKANIAI ATRODO
O KAULIUKU NESIJAUTE KIEK KARTU MALEI ZUVYTE?
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 06 17, 14:38)
ne, nesijaute, bet cia tos tokios menkesnes zuvys is dideliu reiktu ta stubura (stora kaula) bent kazkaip iskrapstyt male vyras -lyg 3 kartus -na kai 2,5 metu turim maziuke- tai del jos.. sau ir poros butu uzteke
as ta receptuka kazkur radau nete, gal net SM siaip ta citrina cia -nerealu -niekad i zuvinius kotletus nebuvau dejus o cia visai tas kvapas dingsta lieka tik malonus