Norejau paklausti,o tie sumustiniu ritineliai orkaiteje kepami?Ar taip?
Labas rytas, pusryčiai prašom:
HOTDOGIUKAI
Bandelė perpjauta per ilgį, pateptas vidus majonezu, garstyčiom, pridėta salotų, agurkų, dešrelė, pomidorų, krapų, svogūnų laiškų ir užpilta kečupu
HOTDOGIUKAI
Bandelė perpjauta per ilgį, pateptas vidus majonezu, garstyčiom, pridėta salotų, agurkų, dešrelė, pomidorų, krapų, svogūnų laiškų ir užpilta kečupu
QUOTE(kariatide @ 2008 06 14, 18:40)
sveikutes mergytes ...
norejau pasidalinti su jumis vienu recepciuku ...tixliau pirmuoju bandymu pagamint ka nors is vistienos krutineles ...
norejau pasidalinti su jumis vienu recepciuku ...tixliau pirmuoju bandymu pagamint ka nors is vistienos krutineles ...
atrodo super
QUOTE(grange @ 2008 06 14, 21:22)
o kaip uždėjai raides ant foto, ką jos ten reiškia?
aaa... tai jei nėra slankiklio tai viskas aišku tada...
Aišku, dabar jau supratau, tada žinoma nebėr kitos ieities.
aaa... tai jei nėra slankiklio tai viskas aišku tada...
Aišku, dabar jau supratau, tada žinoma nebėr kitos ieities.
Karvė kokia aš pamiršau prisipažint,kad pasiskolinau foto .Surijo viską per 5 min. net nespėjau nupyškint.
Vyšnele,taip orkaitėj kepami .
Gal pakartot receptą .Ten pusės nesimato...
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 06 14, 14:48)
ikeliu ir as vakar savo daryta žuviews uzkepele
Nu jau skonis įsivaizduoju
QUOTE(bzzz... @ 2008 06 15, 08:53)
QUOTE(Agniska @ 2008 06 15, 11:30)
Nu jau skonis įsivaizduoju
zinok tikrai skanu
QUOTE(seksimeske @ 2008 06 14, 17:54)
Pasivaisinkit kibinais
Tesla:rugpienis,kiausiniai,mieles,miltai.
Idaras:smulkiai supjaustytas kiaulienos kumpis,grietines keli saukstai ,as dar tarkuoju fermentinio surio
Tesla:rugpienis,kiausiniai,mieles,miltai.
Idaras:smulkiai supjaustytas kiaulienos kumpis,grietines keli saukstai ,as dar tarkuoju fermentinio surio
Mamytes, okaip Jus kepat ir kur tuos kibinus?
QUOTE(DOMINUKE @ 2008 06 15, 18:23)
Mamytes, okaip Jus kepat ir kur tuos kibinus?
Orkaitei ,receptukas virs foto ,tiesa pamirsau parasyt kad kai sudedi i blekute reikia juos aptept kiausinio plakiniu
Keliu savo šacher macher ir dingstu .
Vištiena niam niam (mano mėgstamiausia) .Gal jau buvo,nepamenu .Receptas ČIA
Ir troškinys iš faršo.Sudėtis:svogūnas,česnakai,morka(susmulkinti ir kepinti)faršas,prieskoniai,pomidorų pasta,šiek tiek kečupo.Į šį patiekalą mėgstu dėt viską ką randu .MB dar ir pupelių prisikrato..
Vištiena niam niam (mano mėgstamiausia) .Gal jau buvo,nepamenu .Receptas ČIA
Ir troškinys iš faršo.Sudėtis:svogūnas,česnakai,morka(susmulkinti ir kepinti)faršas,prieskoniai,pomidorų pasta,šiek tiek kečupo.Į šį patiekalą mėgstu dėt viską ką randu .MB dar ir pupelių prisikrato..
Savaitgalį valgėm čenakus
Receptukas paprastas: gabaliukai pjaustyta mėsyte su prieskoniais (aš naudojau veršieną, bet puikiai tinka ir kiauliena), smulkinti svugūnai, tarkuotos morkos, bulvės, paprika. Į kiekveiną čenaką dar dedu po šaukštą pomidorų padažo, užpilu sultiniu ir į orkaitę.
Paprastai dar dedu šaldytų žirnelių, labai tinka, bet šį kart neturėjau...
Receptukas paprastas: gabaliukai pjaustyta mėsyte su prieskoniais (aš naudojau veršieną, bet puikiai tinka ir kiauliena), smulkinti svugūnai, tarkuotos morkos, bulvės, paprika. Į kiekveiną čenaką dar dedu po šaukštą pomidorų padažo, užpilu sultiniu ir į orkaitę.
Paprastai dar dedu šaldytų žirnelių, labai tinka, bet šį kart neturėjau...
Mammka! Nu jau tavo vistytes gabaliukai-super ! As kaip ir tu kepu,tik neismasciau tokio super padazo. Bus tikrai isbandyta
mammka tavo faršiuko troškinukas labai įdomi idėja
JaNNeTe mėgstu čenakus :
JaNNeTe mėgstu čenakus :