Labutis,
dažnai semiuosi iš jūsų idėjų ir įkvėpimo, tad šnd įmesiu savo vakarienę" Ežiukai vadinas. Receptas traciciškai iš SM sugraibytas:
Mėsytė malta kaip kotletukam - šituos konkrečiai - truputis jautienos, kiauliena, svogūniukai, kiaušinis, batono porą riekelių, druskos ir prieskonių. Bulves nuskustas, nevirtas susipjaustom smulkiais šiaudeliais, pasitarkuojam morkytę. Atsiplėšiam gabalą folijos ir iš faršo formuojam ežiuko kųną, į jį pribadom spyglių - bulvių
[attachmentid=146572]
ant spyglių dedam tarkuotų morkyčių (galima ir grybukų ar kitokių gėrybių, ko turim ir ką mėgstam), akytės iš pipiriukų.
[attachmentid=146573]
Ežiuką užlankstom folijoj ir karttu su kitais jo draugais kišam į 200 laipsnių orkaitę kokiom 45 min. prieš baigiant kepti pradariau viršūnėles, kad apskrustų ir užbarsčiau dar tarkuoto sūrio (bet galima ir be sūrio)
iškeptas atrodė taip atrodė taip
[attachmentid=146575]
Papildyta:o siaube kas per nuotarukų dydis
persiprašau
Papildyta:nė atsakyt mygtuko neberandu