na va kol atsakiau atsirado ir nauji namukai. registruojuosi ir as cia
QUOTE(inetum @ 2008 06 09, 18:14)
dazniausiai naudoju vistiena bet tinka ir kalakutiena ir ir kiauliena. supjaustome smulkiai mesyte( mano dazniausiai buna vistienos vidine mazoji krutineles file bet tinka ir slauneliu mesa o idealiausia tai pati krutinele )kuo smulkiau supjaustome tuo trumpaiu kepti reikia. pagal mesytes kieki dedu viena ar du kiausinius keleta saukstu krakmolo ir majonezo, ir prieskoniai geriausiai universalus. mjoanezo dedame akd gautu tirta tesla. na ir kepame su truputuka laiejasu is abieju pusiu. skanaus
Aiškuliuks.Aš panašiai darau,dedu tik krapų,česnako ir virtų ryžių .Ir žuvį panašiai dariau,labai skanu .
sutinku su tavimi akd tiknka ir krapai ir cesnakai o va su ryziais nebandziau nes visada paduodu su ryziu garnyru. drauge kartais deda razinu i tesla . jai patinka nu cia jau skonio reikalas aisku
QUOTE(inetum @ 2008 06 09, 18:27)
sutinku su tavimi akd tiknka ir krapai ir cesnakai o va su ryziais nebandziau nes visada paduodu su ryziu garnyru. drauge kartais deda razinu i tesla . jai patinka nu cia jau skonio reikalas aisku
tai jau jo,kiekvieno skoniui.Razinų tai aš pakęst visai negaliu .
Isbandziau Elenos lasisos suktinukus .Laaaabai skanu. Prie ju bulviu koses su spirguciais patiekiau.Nu man apsivalgymas.Aciu uz ideja
vaje kaip skaniai atrodo reikes ir man isbandyti
QUOTE(Sentinel @ 2008 06 08, 21:56)
nerealiai o ką darai su garnyru? aišku, bulvių papildomai jau nebededi?..
ajna sau, ką tik pavalgiau, bet jaučiuosi kaip šimtmetį badavus
..tikrai paskutinem dienom nerealiai cia viskas vyksta..
negi jus virtuvej ir miegat? kaip suspejot? eikit sau..
aishku vaizdai NEREALUUUUS..
negi jus virtuvej ir miegat? kaip suspejot? eikit sau..
aishku vaizdai NEREALUUUUS..
gal galit man kas padet? nu kazkurioj temoj maciau receptuka saslykas is desreliu,bet nerandu kaip daryt gal kas zinot kur cia rast ji,arba kaip daryt? ieskojau nu nerandu
Mano vakaryksciai paprasti pietus.
Troskinti kopusciokai su sasyskom.
O ka rytoj gamint ?
Troskinti kopusciokai su sasyskom.
O ka rytoj gamint ?
QUOTE(Wild Flower @ 2008 06 09, 19:24)
tai kaip tik sis aciukas