Čili sriubytė:
keptuvėj pakepinam faršą su smulkiai supjaustytu svogūnu, vėliau viską supilam į puodą. keptuvėj pakepinam smulkiai supjaustytą saldžią papriką (šįkart naudojau geltoną ) ir čili pipirą (kuo daugiau dėsi- tuo aštriau bus). viską taip pat sudedam į tą patį puodą, užpilam vandeniu ir paliekam kad užvirtų. Sudedam pupeles (aš naudoju konservuotas, kad būtų greičiau), 3-4 š. pomidorų padažo ir žinoma prieskonių (pipirai, meksikietiški, aitrioji paprika ir t.t ). prieš patiekiant apibarstyti tarkuotu sūriu
P.S. taip foto ikelti bandau pirmą kartą, tikiuos pavyks
QUOTE(bzzz... @ 2008 06 10, 14:48)
Na aš irgi negirdėjau, bet taip pati sumasčiau, ir man tikrai skanesnis mano nei kebabinės
kai i tortilijas dedi mesyte su troskintom pupelem, tai jau nebe kebabai vadinasi, o burito
Papildyta:
QUOTE(Zmonyte @ 2008 06 10, 18:19)
nematau
Nu ir prigaminot visko saunuoles!!
O cia mano siandienos vakariene,reikejo sunaudot suri ir grietinele
Bulves pjaustytos riekelem,prieskoniai,grietinele,tarkuotas suris,vel bulves ir t.t.
O prie tu gan riebiu bulviu iskepiau sniceli
malta kiauliena,apvoliota dziuvesiuose.
O cia mano siandienos vakariene,reikejo sunaudot suri ir grietinele
Bulves pjaustytos riekelem,prieskoniai,grietinele,tarkuotas suris,vel bulves ir t.t.
O prie tu gan riebiu bulviu iskepiau sniceli
malta kiauliena,apvoliota dziuvesiuose.
Dieve, suprantu dabar grange... AR VISOS GALI VIENĄ KARTĄ SUSIPROTĖTI IR DĖTI RECEPTĄ KARTU SU FOTO? (čia neliečia tų, kurios visada taip ir daro), bet kitoms argi sunku parašyti, KIEK KO DEDA. Va pamačiau virtų bulvių kukulius ir taaaip noriu, bet dabar galvoju-reikia krakmolo, ar ne? Jei reikia, tai prašyčiau visada tokias smulkmenas ir parašyti. Pradėjau suprasti grange, kuriai reikia dėti tiek pastangų atsekant kiekvienos foto receptą tų pačių cezario salotų recepto prašė bemaž 5 mergaitės, tai negi sunku parašyti? Ačiū už supratingumą
o čia mūsų vakariene
kalakutienos zuikis..(iš sonatinos receptų)
apie 1 kg kalakutienos faršiukas sumaišomas su 2 tarkuotom morkom,česnaku,svogūnu(jo nedėjau)dviem kiaušiniais...įpilama pieno stiklinė,džiuvėsėliu stkl...supjaustomas sūris kūbeliais(apie 150-200gr) ,prieskoniukai ir viskas išmaišoma...kepama apie 1 val....200 kaštyje.
kalakutienos zuikis..(iš sonatinos receptų)
apie 1 kg kalakutienos faršiukas sumaišomas su 2 tarkuotom morkom,česnaku,svogūnu(jo nedėjau)dviem kiaušiniais...įpilama pieno stiklinė,džiuvėsėliu stkl...supjaustomas sūris kūbeliais(apie 150-200gr) ,prieskoniukai ir viskas išmaišoma...kepama apie 1 val....200 kaštyje.
QUOTE(Ingule20 @ 2008 06 10, 21:54)
Dieve, suprantu dabar grange... AR VISOS GALI VIENĄ KARTĄ SUSIPROTĖTI IR DĖTI RECEPTĄ KARTU SU FOTO? (čia neliečia tų, kurios visada taip ir daro), bet kitoms argi sunku parašyti, KIEK KO DEDA. Va pamačiau virtų bulvių kukulius ir taaaip noriu, bet dabar galvoju-reikia krakmolo, ar ne? Jei reikia, tai prašyčiau visada tokias smulkmenas ir parašyti. Pradėjau suprasti grange, kuriai reikia dėti tiek pastangų atsekant kiekvienos foto receptą tų pačių cezario salotų recepto prašė bemaž 5 mergaitės, tai negi sunku parašyti? Ačiū už supratingumą
palaikau tave. As viena kartais besededama net susikeikiu,bo jau kad taip zmones nesuprastu
Ir vel kiek skanumynu seile net varva
QUOTE(liutkate @ 2008 06 10, 18:31)
Kol iškepa vištiena,tai morkos susitroškina ir skonis kaip troškintų morkų. Ten kur juoda tai slyvų gabaliukai,o sūrio nenaudojau,ten taip apskrudo morkos su majonezu ir užsikepė Įdarui galima ne vien morkas naudoti,dar galima primaišyt ko tik širdis geidžia,kartais įtarkuoju bulvę,o kartais pridedu kalafijoro
tai tu kisene is virsaus darai ir kemsi idaru, tas idaras atviras pasilieka? as galvojau, kad is sono ir taip uzsmaigstai, kad idaro nematyti....
QUOTE(aushrele @ 2008 06 10, 18:58)
Šiandien draugas karaliavo virtuvėj - neleido net įeiti
skaniai atrodo saunuolis TB, maniskis tik pavalgyti ateina i virtuve
QUOTE(Zmonyte @ 2008 06 10, 20:19)
Čili sriubytė:
o as siandsien dariau cili troskinuka
QUOTE(Eveneirka @ 2008 06 10, 20:57)
o čia mūsų vakariene
siaube kaip skaniai atrodo
einu alki kuom nors numalsinti
QUOTE(Ingule20 @ 2008 06 10, 21:54)
Dieve, suprantu dabar grange... AR VISOS GALI VIENĄ KARTĄ SUSIPROTĖTI IR DĖTI RECEPTĄ KARTU SU FOTO? (čia neliečia tų, kurios visada taip ir daro), bet kitoms argi sunku parašyti, KIEK KO DEDA. Va pamačiau virtų bulvių kukulius ir taaaip noriu, bet dabar galvoju-reikia krakmolo, ar ne? Jei reikia, tai prašyčiau visada tokias smulkmenas ir parašyti. Pradėjau suprasti grange, kuriai reikia dėti tiek pastangų atsekant kiekvienos foto receptą tų pačių cezario salotų recepto prašė bemaž 5 mergaitės, tai negi sunku parašyti? Ačiū už supratingumą
Liabai atsiprašau .Stengiuosi visur parašyt,šį kart pražiopsojau (dar kartelį persiprašau)
Virtų bulvių kukuliai
4-5 bulvės,
2 kiaušiniai,
3 šaukštai krakmolo,
druskos.
Su lupenomis išvirtas bulves nulupti ir sumalti mėsmale. Į ataušusią bulvių košę įmušti kiaušinius, suberti krakmolą, druskos. Tešlą išminkyti ir daryti apvalius kukulius. Virti pasūdytame vandenyje apie 15 min.Galima į tešlą dėti manų kruopų ar varškės.
reiks pasidaryti tik nemėgstu aš surio vardu - Džiugas, o kitas tas irgi neplautom kojinem smirda
QUOTE(Ingule20 @ 2008 06 10, 21:54)
Dieve, suprantu dabar grange... AR VISOS GALI VIENĄ KARTĄ SUSIPROTĖTI IR DĖTI RECEPTĄ KARTU SU FOTO? (čia neliečia tų, kurios visada taip ir daro), bet kitoms argi sunku parašyti, KIEK KO DEDA. Va pamačiau virtų bulvių kukulius ir taaaip noriu, bet dabar galvoju-reikia krakmolo, ar ne? Jei reikia, tai prašyčiau visada tokias smulkmenas ir parašyti. Pradėjau suprasti grange, kuriai reikia dėti tiek pastangų atsekant kiekvienos foto receptą tų pačių cezario salotų recepto prašė bemaž 5 mergaitės, tai negi sunku parašyti? Ačiū už supratingumą
Tai kad Cezario salotu receptas jau seniausiai idetas