Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

o as jau laukiu vairuotojo, vaziuosim i vilniu, man tie darbo reiklai jau i galva nebelenda vis galvoju kaip cia prasisukt, kad kokiam ermitaze atsidurt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 10, 10:20)
Del kitu rusiu orchideju sutinku, kad vieni kiminai netinka, bet del miniuko, kaip ir anksciau priestarauju. Savo nekrapstineju, nes saknytes smulkios ir jos gali greitai sudziuti misriam substrate. Kas man ir nutiko vienakart.

pas mane saknys ir kiminuose jau dziut pradeda doh.gif blush2.gif

QUOTE(aneizza @ 2008 06 10, 11:02)
o as jau laukiu vairuotojo, vaziuosim i vilniu, man tie darbo reiklai jau i galva nebelenda vis galvoju kaip cia prasisukt, kad kokiam ermitaze atsidurt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

sakyk, skubiai i Ermitaza darbo reikalais lotuliukas.gif

o as dabar noriu sakos, reik MB kalbint i akvariumine nuvaryt tongue.gif
Atsakyti
kaip jus greitai rasote nieko nespeju biggrin.gif
o pas mane vel laime biggrin.gif mano reanimuojama orche dar saknu normaliai neturi (turi kokius 4 po 1 cm) bet jau pradejo ziedkoti leisti bent jau laaaabai panasus, o as dar ne karto nesuklidau del ziedkociu biggrin.gif (nors visko gali buti pirma kart)
o dar ta mano orche reanimuojama tapo mini orche biggrin.gif (aisku juokauju) bet labai jau panasi, ji turi sena lapa apei 15 cm ilgio ir du naujus po 5cm ir jau 3 leidzia biggrin.gif o tie du nauju isaugo iki 5cm ir ziuriu jau nebeauga koki menesi biggrin.gif tai labai bus juokinga jei jie tokie liks
Atsakyti
turiu klausimuka,kodel mano orchideu lapai tokie truputi suminksteje ir pradeda rauksletis,gal kazkas netinka?
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 06 10, 12:55)
turiu klausimuka,kodel mano orchideu lapai tokie truputi suminksteje ir pradeda rauksletis,gal kazkas netinka?

greiciausia su saknimis netvarkoj
Atsakyti

Arba per sausa ir per karšta. Gal gauna tiesioginių saulės spindulių?
Atsakyti
Mano gėlytės stovi ant pietryčių palangės, tai iš ryto gauna gan nemažą porciją saulės, bet nepasakyčiau, kad ji joms nepatinka. Kai buvau paslėpus į pavėsį, tai žymiai silpnesnė mano gėlytės buvo, o dabar bujoja sau ir vargo nemato. Pačiupinėju lapus, bet neįkaitę jie būna, tai netraukiu nuo tos palangės, nes jau antrą vasarą ant tos palangės ruošiasi jos gyventi, tai čia gal ne tiek tos pačios saulės kiek perkaitimo gėlytės bijo.
Atsakyti

Kai mano orchyte sitaip pasipuose-isaiskejo,jog jos dalis saknu supuvusi.Revizuok vazonika g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 06 10, 11:55)

Greiciausiai saknys supuvo unsure.gif
Atsakyti
tai as jas nesenai persodinau prie men, nukarpiau supuvusias saknis.greiciausia saules per daug.bet jai per mazai jauciu irgi negerai?
Atsakyti
O per vazonelio sonus kas nors matosi?
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 06 10, 14:14)
tai as jas nesenai persodinau prie men, nukarpiau supuvusias saknis.greiciausia saules per daug.bet jai per mazai jauciu irgi negerai?

Jei su šaknimis viskas gerai, tai slėpk nuo tiesioginių saulės spindulių ir papurškaliok.
Phal puikiausiai auga ir ant šiaurinio lango.
Atsakyti