Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Agniuk@s @ 2008 06 09, 21:16)
Stai ir miniukai 2 . Isodinau i 1 vazoneli  wub.gif

user posted image

Na, man cia panasu ne i miniukus, o i smulkiaziedzius g.gif

QUOTE(rena @ 2008 06 09, 22:09)

na zinok turiu tokia gi ideja, is akvos tuscios a'la (vasarini) toki orchidariuma pasidaryt blush2.gif na tai miniukai praverstu tongue.gif

Uzkreciau su akvariumu- orchidariumu ax.gif lotuliukas.gif

O as vakar persodinau savo nelaimeli cymbi ir sugalvojau, dar viena phaliuka paziuret. JIs nuo pirkimo nebuvo persodintas , nes zydejo (siaip stengiuos visas pirktines persodint i savo substrata). TAI va. Radau ji isodinta i kiminu gniuzula gun_bandana.gif
Manau, kad tuo viskas ir pasakyta. verysad.gif Nupuvusiu saknu net nereikejo atskyrinet. Visos ir taip liko tuose kiminuos.

Taiva, vel turiu gele su 2 pozeminem saknmim ir kokiom 6 orinem bash.gif aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 06 09, 23:38)
O as vakar persodinau savo nelaimeli cymbi ir sugalvojau, dar viena phaliuka paziuret. JIs nuo pirkimo nebuvo persodintas , nes zydejo (siaip stengiuos visas pirktines persodint i savo substrata). TAI va. Radau ji isodinta i kiminu gniuzula gun_bandana.gif
Manau, kad tuo viskas ir pasakyta.  verysad.gif  Nupuvusiu saknu net nereikejo atskyrinet. Visos ir taip liko tuose kiminuos.

Taiva, vel turiu gele su 2 pozeminem saknmim ir kokiom 6 orinem bash.gif  aggressive.gif

2 pozemines saknys tai dar laaaaabai gerai thumbup.gif auksciau nosi ir gelyte isgyvens, na o del tu kiminu gniuzulu tai gun_rifle.gif gun_rifle.gif as nesuprantu ar jie substrata taupo? o gal kad transportuojant dregme ilgiau laikytusi? g.gif zodziu nieko gero
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 06 09, 23:11)
pasirodyk kaip tavo tas siltnamis atrodo  mirksiukas.gif

fotiko neturiu, pas anyta, reiks ryt gal pasiimti ax.gif nors ten nieko idomaus kolkas, vat po 4 dienu paziuresiu kas ten dedas tongue.gif

QUOTE(lucky @ 2008 06 09, 23:38)
Taiva, vel turiu gele su 2 pozeminem saknmim ir kokiom 6 orinem bash.gif  aggressive.gif

doh.gif unsure.gif

QUOTE(aneizza @ 2008 06 09, 23:45)
2 pozemines saknys tai dar laaaaabai gerai thumbup.gif auksciau nosi ir gelyte isgyvens, na o del tu kiminu gniuzulu tai gun_rifle.gif  gun_rifle.gif as nesuprantu ar jie substrata taupo? o gal kad transportuojant dregme ilgiau laikytusi?  g.gif  zodziu nieko gero

na siaip juk tuos mazius manau kai kurie augina kiminuose, tai matyt taip ir ikisa i substrata su kiminais, niekas tu kiminu nekrapstineja g.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 06 09, 22:45)
2 pozemines saknys tai dar laaaaabai gerai thumbup.gif auksciau nosi ir gelyte isgyvens, na o del tu kiminu gniuzulu tai gun_rifle.gif  gun_rifle.gif as nesuprantu ar jie substrata taupo? o gal kad transportuojant dregme ilgiau laikytusi?  g.gif  zodziu nieko gero

Kazkada kazkuri sake, kad orches vienkartines geles- nuzydi ir meta lauk.
Tai tikriausiai ir kisa augintojai i kiminus,kad greiciau suputu ir naujas pirktum. doh.gif Cia mano tokia siandienine versija lotuliukas.gif Kito paaiskinimo neturiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 06 10, 00:17)
Kazkada kazkuri sake, kad orches vienkartines geles- nuzydi ir meta lauk.
Tai tikriausiai ir kisa augintojai i kiminus,kad greiciau suputu ir naujas pirktum. doh.gif  Cia mano tokia siandienine versija lotuliukas.gif  Kito paaiskinimo neturiu g.gif

Lucky, ten tikrai miniukai biggrin.gif tik pati ziuriu ziuriu fotke ir galvoju, jei nezinociau kad mini tai nepatikeciau kad mini, kita diena nufotkinsiu su kokiu nors daigtu palyginimui,tai matysis kad tikrai miniukai smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
miniukai labai kompaktiski... galit pagalvot kiek ju ant palanges tilptu ..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
kokie tie miniukai fainuoliai smile.gif Ech gaila, kad Ermitažas man taip toli sad.gif
Beje juokėtės čia iš manęs praeitoj temoj, kad pavargsiu laukti kol mano keikis šaknis užaugins, o šiandien iš ryto jau pamačiau tokį kaip spuogą, apžiūrėjau o gi pirmoji šaknytė kalasi smile.gif o iš viduriuko dar kažkas auga smile.gif Nu žodžiu tie keikiai tai greitai gan vystosi.
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 06 10, 10:04)
Labas rytas,
kokie tie miniukai fainuoliai smile.gif Ech gaila, kad Ermitažas man taip toli sad.gif
Beje juokėtės čia iš manęs praeitoj temoj, kad pavargsiu laukti kol mano keikis šaknis užaugins, o šiandien iš ryto jau pamačiau tokį kaip spuogą, apžiūrėjau o gi pirmoji šaknytė kalasi smile.gif  o iš viduriuko dar kažkas auga smile.gif Nu žodžiu tie keikiai tai greitai gan vystosi.

saunu thumbup.gif
Atsakyti
Del kitu rusiu orchideju sutinku, kad vieni kiminai netinka, bet del miniuko, kaip ir anksciau priestarauju. Savo nekrapstineju, nes saknytes smulkios ir jos gali greitai sudziuti misriam substrate. Kas man ir nutiko vienakart.
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2008 06 09, 20:37)
Labukas , pleputes, nespeju skaityt kaip greit rasot  bigsmile.gif

Noriu pasigirti, siandien ermitaze nusipirkau 1 phaliuka dar zydinti su 2 ziedynstiebiais ruzava  tik uz 10lt ir 2 miniukus baltus TIK po 3.99 lt  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  . miniuku dar buvo like kokie 6( balti ) prie nukainuotu gelyciu, tai kas labai norit paskubekit  mirksiukas.gif

nuotraukytes jei galesiu ikelsiu vakare  smile.gif

nu,va kaip sostine tai ir nukainuotos geleckos papgiaja,o mes,kar turim"Ermitaza",bet po 4 lt.,kvietkos gyvenime nematiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 06 10, 10:26)
nu,va kaip sostine tai ir nukainuotos geleckos papgiaja,o mes,kar turim"Ermitaza",bet po 4 lt.,kvietkos gyvenime nematiau verysad.gif

kad tik viena jau beliko po 3,99 ir jau visa puvinyje, tai ir neėmiau.o pačių phaleopsų jau ir beveik nėra.
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 06 10, 10:38)
kad tik viena jau beliko po 3,99 ir jau visa puvinyje, tai ir neėmiau.o pačių phaleopsų jau ir beveik nėra.

O as laukiu,kada gi perves ta mano pencija g.gif Jau beveik 11val,o piningu vis ner unsure.gif .Manau isigyti cinbi ir koki miniuka...gal ax.gif
Atsakyti