Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(rena @ 2008 06 16, 11:57)
koki cia avatara isimetei  g.gif kempiniukas netinka prie debesu tongue.gif  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif 

Tai gi debesai tai gelytes formos,o kempe ciatik pro sali prabehom,taip sakant lotuliukas.gif
Atsakyti
vakar nepatingejau ir perskaiciau visa tema bigsmile.gif . daug idomiu dalyku suzinojau, aciu jums aciuks.gif . dar reiktu senesnes temas perskaityt, ale jau jegu pritrukau karsta.gif

dabar tokie keli aktualiausi klausimukai, kuriu neradau sioj temoj:
kada reikalingas karstas dusas orchidejoms? cia gal profilaktiskai joms dusiuko reik? mastau.gif
QUOTE(Iriska @ 2008 06 16, 09:37)
Yra butini temperaturu sviravimai

ir kaip cia suprast? kaip su ta temperatura zaist? blush2.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 06 16, 12:05)
Tai gi debesai tai gelytes formos,o kempe ciatik pro sali prabehom,taip sakant lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif na va pasikeiciau kad sirdies neskaudetu RENA tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Debesiene: 16 birželio 2008 - 11:33
QUOTE(shpika @ 2008 06 16, 12:11)
vakar nepatingejau ir perskaiciau visa tema  bigsmile.gif . daug idomiu dalyku suzinojau, aciu jums  aciuks.gif . dar reiktu senesnes temas perskaityt, ale jau jegu pritrukau  karsta.gif

kada reikalingas karstas dusas orchidejoms? cia gal profilaktiskai joms dusiuko reik?  mastau.gif

ir kaip cia suprast? kaip su ta temperatura zaist?  blush2.gif

aciuks.gif

Asmeniskai as savo geliukams karsta dusa durau viena syki i savaite.Laistau lapus ir vazoniuka(tiknegalima laistyti ziedu ir ziedkocio).Tempes svyravimas yra toks is pat pradzios vandeniuka darau silta ,o paskui darau karstesni ir geliukus maudau apie 5 min. smile.gif
Atsakyti
nu mano viena gelyte po karasto duso atsigavo, lapukai pasidare ttamsus zali ir kieti. Kita atsigavop tik trumpam, dabar ziuriu apatinis vienas lapelis gelsta o kiti suminksteje. Dusa dariau pries savaite. Vakar paprastai paliejau o galvoju kada ta dusa vel padaryti ....
Geles stovi rytinej palangej, kol saule sviecia roletas buna nuleistas, saulei nusisukus pakeliu roleta ir saules taip jos nemato, tik buna laaabai sviesu joms.
Nesuprantu kodel jai taip kazkas nepatinka. Saknys matyt zalios is virsaus kiek padziuve buvo, trai siand nukarpiau truputi.

g.gif
Atsakyti
Jei gelyte gauna pakankamai dregmes ir neperdaug saules, o lapai vistiek pavyte, gali buti, kad viduj saknys puna, todel nepasisavina reikiamo vandens kiekio 4u.gif
Jei ji nezydi siuo metu, trauk laukan is vazono ir ieskok priezasciu bigsmile.gif
Jei yra puvesis, karsto duso daryti negalima, schmoll.gif tai tik pagretina puvima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 16 birželio 2008 - 11:29
a mano reanimuojamos tik lapus augina ir vargo nemato... doh.gif taip turbut ir reiks augint krepsiuose... blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos,kaip buvau pazadejus,padariau pilna vertima apie CIMBARIAS.Vakare iklesiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 06 16, 12:05)

neuzsistok tongue.gif

QUOTE(shpika @ 2008 06 16, 12:11)
1.kada reikalingas karstas dusas orchidejoms? cia gal profilaktiskai joms dusiuko reik?  mastau.gif
2.ir kaip cia suprast? kaip su ta temperatura zaist?  blush2.gif

1. karstas dusas daromas siaip, kaip sakant profilaktiskai ir dar padeda nuo dziuvimo, siaip jis tinka, tada, kai ant saknu nera puvinio g.gif
2. o tempu kaitaliojimas, tai prazydinimui ax.gif reiktu, kad tempa naktine butu zemiau mazdaug 4 laipsniais nei dienine smile.gif

QUOTE(Debesiene @ 2008 06 16, 12:13)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif na va pasikeiciau kad sirdies neskaudetu RENA tongue.gif  biggrin.gif

nu cia ar prie debesu ar ne, nesuprantu biggrin.gif blush2.gif

QUOTE(vivaflame @ 2008 06 16, 12:25)
nu mano viena gelyte po karasto duso atsigavo, lapukai pasidare ttamsus zali ir kieti. Kita atsigavop tik trumpam, dabar ziuriu apatinis vienas lapelis gelsta o kiti suminksteje. Dusa dariau pries savaite. Vakar paprastai paliejau o galvoju kada ta dusa vel padaryti ....

tos kitos patikrinciau saknis, nes gali but, kad viduj yra puvinys g.gif
Atsakyti
Rena,labai panaši. Dar pažiūrėjau tinklapiuose gali būt ir odontoglossum crispum. O ką man dabar daryt, kaip ją gelbėt?
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 06 16, 12:36)
Merginos,kaip buvau pazadejus,padariau pilna vertima apie CIMBARIAS.Vakare iklesiu. smile.gif

mastau.gif o kas cia per nauja rusis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zhemaituke @ 2008 06 16, 12:45)
Rena,labai panaši. Dar pažiūrėjau tinklapiuose gali būt ir odontoglossum crispum. O ką man dabar daryt, kaip ją gelbėt?

gal gali lapa is arciau nufotkint ir mums parodyt g.gif kas ten per juodi taskai g.gif
ir dar, kaip tu ja priziuri?, kur laikai?, kaip laistai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 16 birželio 2008 - 11:48
o kaip apziuret saknis?
kaip suprantu tai reiktu persodint, o ji dabar zydi.
Atsakyti