Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(zhemaituke @ 2008 06 16, 11:30)
Štai kaip atrodo mano orchidėja. Pagal žiedelius gali būti ir phalaenopsis(smulkūs ir daug ant vieno stiebelio), bet lyg lapai netokie. Beto dar ant lapų atsirado juodų mažų dėmelių, kas tai galėtų būti?

100% ne phalaenopsis. Gali buti oncidiumas arba odonglossum hibridas g.gif Geriau parodyk kokie buvo ziedeliai.
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2008 06 15, 10:26)
Maniškė jau išskleidė praktiškai visus sukrautus pumpurus wub.gif

user posted image

user posted image

Oho koks grozis,nerealiai,fantastiskai atrodo wub.gif
Atsakyti
Pas mane viena gele irgi auga apsamanojusiam vazonelyje, zydi nuo vasario vidurio, tai negaliu jos persodinti schmoll.gif Tiesiog stengiuosi jos neperlaistyti g.gif
O dar viena mano gelyte, atrodo, leidzia nauja ziedstiebi, bet dar toks mazas spurgiukas, kad nelabai eina suprasti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,mergickos.nu,bet jus ciauskat,sarkos pavydeti gali lotuliukas.gif .Dvi dienas buvau atsifibojus nuo kompo,o jus jau 43 psl,padusau besekant jumis karsta.gif .O kokiu grozybiu cia primetet,eina sau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 06 16, 11:40)
Sveikos,mergickos.nu,bet jus ciauskat,sarkos pavydeti gali lotuliukas.gif .Dvi dienas buvau atsifibojus nuo kompo,o jus jau 43 psl,padusau besekant jumis karsta.gif .O kokiu grozybiu cia primetet,eina sau wub.gif

cia ustenka ir puse dienos nebut... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 06 16, 08:32)
o kaip man juos dabar atgaivint, kad butu grazus, kaip anksciau? g.gif

ma manau lapai tai ir bus tokie, tik kai nauji ataugs bus grazus g.gif nebent tuos juodimus zalia spalva uzdazyk lotuliukas.gif cia bandziau pajuokaut blush2.gif

QUOTE(Iriska @ 2008 06 16, 09:37)
cia parduotuviu darbuotojos klaidina zmones, mano mamai irgi bande ikisti stiklini vazona be skyliu a la specialiai orcidejoms. Tai gerai ,kad jinai susiprotejo paskambinti ir paklausti.

na siaip jie yra skirti orchidejoms, tik ne tiesiai i juos sodinti, o istatyti plastmasini vazona i ta stiklini mirksiukas.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 06 16, 09:56)
rena, SKM jau ko gero priduos musu uzsakyma olandui  ax.gif  smile.gif

thumbup.gif user posted image user posted image user posted image

QUOTE(aneizza @ 2008 06 16, 11:12)
o mes forumo dalyves pamise del orchideju ir uzsisake jas  smile.gif

lotuliukas.gif cia tai balsu pradejau zvengt tongue.gif

QUOTE(SoJa @ 2008 06 16, 11:21)
Sveikutės smile.gif
kiek grožybių pridėjot per išeigines smile.gif
Man dar toks klausimukas atsirado. Vieno mano phaliko vazonėlis iš vidaus  tai pažaliavo, skaitau čia, kad samanos blogai,

na nera gerai tos samanos, dar priklauso koks kiekis ten pas tave ju yra g.gif o siaip tai joms nepatinka karstas dusas smile.gif

QUOTE(zhemaituke @ 2008 06 16, 11:30)
Štai kaip atrodo mano orchidėja. Pagal žiedelius gali būti ir phalaenopsis(smulkūs ir daug ant vieno stiebelio), bet lyg lapai netokie. Beto dar ant lapų atsirado juodų mažų dėmelių, kas tai galėtų būti?

man kazkaip iskarto i galva sove mintis, kad tai miltonija, nors be ziedu sunku pasakyti ax.gif
o kas del tu demiu, gal gali is arti ta lapa nufotkinti g.gif
Atsakyti
Tai va, kad bėdos su žiedais.Ji žydėjo prieš gerą pusmetį ir tas kotelis nuvyto visiškai. Tai mano mama ėmė ji ir nukirpo.Ir dabar nebežydi. Žiedai buvo smulkūs tamsai raudoni, lapeliai siaurėjantys, lyg tai garbanoti krašteliai.
Atsakyti
O mano dvi or5chytes,po lapeli uzaugino
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 06 16, 11:44)
cia ustenka ir puse dienos nebut... biggrin.gif  biggrin.gif

koki cia avatara isimetei g.gif kempiniukas netinka prie debesu tongue.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif

QUOTE(zhemaituke @ 2008 06 16, 11:49)
Tai va, kad bėdos su žiedais.Ji žydėjo prieš gerą pusmetį ir tas kotelis nuvyto visiškai. Tai mano mama ėmė ji ir nukirpo.Ir dabar nebežydi. Žiedai buvo smulkūs tamsai raudoni, lapeliai siaurėjantys, lyg tai garbanoti krašteliai.

tai zinok is to ziedstiebio niekas daugiau ir nebutu zydejes schmoll.gif
ji pas tave dabar gan varganai atrodo, ja reik gelbet ir pradzioj dar issiaiskinti kas per gele, tada ziureti kokia jos prieziura g.gif
Papildyta:

gal tokia g.gif
user posted image

QUOTE(merga @ 2008 06 16, 11:53)
O mano dvi or5chytes,po lapeli uzaugino

as tai kolkas nesigirsiu, nes bijau ir prasiziot, kol nieko akivaizdziai nesimato ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano eksperimentine,baigia apsikasti orinem saknim. laugh.gif Didzioj alyvine antra ziedkoti aplipino pumpurais(ir dar krauna),ir svarbiausia ziedyna sukrove paukstpiene sokiai.gif
Atsakyti

http://www.orchidpho...ssum/index.html
pasizvalgyk cia gal rasi kazka panasaus mirksiukas.gif
Atsakyti
zhemaituke, o gal tokia g.gif
user posted image
Atsakyti