Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(ZANUSSI @ 2008 06 09, 11:21)
mastau.gif žieda ties šaknim nukirpt?
ir i ka i ka det? kas tas reanimatorius?  doh.gif

dar gali reanimatoriu pasidaryti is 5 l plastmasinio indo kur vandeni juose pardavineja. As virsu nukerpu, apacia prikloju kiminias juos padrekinu ant ju padedu gelyte, o virsu uzdengiu su maistine plevele ir gelytes tfu tfu visos leidzia saknytes ir lapelius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 06 08, 16:37)
Jei man pasiseks,susiplanuoti savaite,taip kaip noriu,tai gal artejanty sestadieni vel nusitrenksiu i Taurage.(laabai jau ten geri turgus)

o kas jau tuose turguose kazkodel as nieko gero nerandu (nebent, kad skudurynai dideli, bet brangumelis ) siaip as sostineje apsiperku o tarpkitko, as netoli to turgaus gyvenu tik kita sestadieni as varau i gimines susitikima

Tamstos,miesto turguje nusipirkau 4 retesniu spalvu,barzdotuosius vildalgius,po kelis litus.Tos bobulytes,net neitarekokia ju reali kaina tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 06 09, 11:35)
dar gali reanimatoriu pasidaryti is 5 l plastmasinio indo kur vandeni juose pardavineja. As virsu nukerpu, apacia prikloju kiminias juos padrekinu ant ju padedu gelyte, o virsu uzdengiu su maistine plevele ir gelytes tfu tfu visos leidzia saknytes ir lapelius  mirksiukas.gif

varysiu bambali pirkt blush2.gif kazkada esu ir fotkiu macius ir sakiau kai reiks pasidaryt, tai lb geras variantas, o kai prireike tai visai pamirsau, visokiu vegu dabar prikostravau, bet man neaprasoja maisiukas ir vis atrodo, kad tos dregmes mazoka doh.gif
aciu uz priminima user posted image

QUOTE(merga @ 2008 06 09, 11:35)
Tamstos,miesto turguje nusipirkau 4 retesniu spalvu,barzdotuosius vildalgius,po kelis litus.Tos bobulytes,net neitarekokia ju reali kaina tongue.gif  lotuliukas.gif

aaaaaaaaa, tai tu ir as nepazystu schmoll.gif
Atsakyti
Ir aš registruojuos smile.gif
Reanimatoriaus man dar nereikia, bet dėl visą ko noriu susižinoti iš kur tų kiminų gauti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SoJa: 09 birželio 2008 - 10:43
QUOTE(rena @ 2008 06 09, 11:32)
ZANUSSI va mano pirmasis visai toks paprastas reanimatorius, cia siaip kitos merginos net namucius sulipdo biggrin.gif

padariau panašiai maišelyje, tik kiminu pas mane mažai unsure.gif

QUOTE(aneizza @ 2008 06 09, 11:35)
dar gali reanimatoriu pasidaryti is 5 l plastmasinio indo kur vandeni juose pardavineja. As virsu nukerpu, apacia prikloju kiminias juos padrekinu ant ju padedu gelyte, o virsu uzdengiu su maistine plevele ir gelytes tfu tfu visos leidzia saknytes ir lapelius  mirksiukas.gif

reikes ir taip pabandyt, tik netruiu to indo nuo vandens, pirksiu biggrin.gif
Atsakyti
Beje, maždaug prieš mėnesį Maximoj nusipirkau nukainuotą phaliką, pacackinau jį truputį ir šiandien jau pamačiau, kad krauna žieduką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 09, 11:40)

Prasom apsilankyti vilkdalgiu temelej ir susipazinti ax.gif tongue.gif
P.S o maximkoje buvau,toje kur paturgy smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 06 09, 11:41)
Reanimatoriaus man dar nereikia, bet dėl visą ko noriu susižinoti iš kur tų kiminų gauti ?

kiminu gali pasirinkt pelkese, arba pirkti yra pas SKM is orchidejos. lt, tik man siaip brangoka, nebent gali pirkti rinkini ir ten irgi yra kiminu mirksiukas.gif

QUOTE(ZANUSSI @ 2008 06 09, 11:43)
padariau panašiai maišelyje, tik kiminu pas mane mažai  unsure.gif

o ju ir nereikia daug schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 09, 11:40)
varysiu bambali pirkt blush2.gif kazkada esu ir fotkiu macius ir sakiau kai reiks pasidaryt, tai lb geras variantas, o kai prireike tai visai pamirsau, visokiu vegu dabar prikostravau, bet man neaprasoja maisiukas ir vis atrodo, kad tos dregmes mazoka doh.gif

prasom nera uz ka, o aprasoja tuose bambaliuose tai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 06 09, 11:45)
Prasom apsilankyti vilkdalgiu temelej ir susipazinti ax.gif  tongue.gif
P.S o maximkoje buvau,toje kur paturgy smile.gif

nu reiks uzbegti ax.gif
o vat tam as pirkau vanda ax.gif ten yra geliu parduotuve, tai kartais buna i ka akis paganyt, tik kad kainos kandziojas g.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 06 09, 11:41)
Ir aš registruojuos smile.gif

As turiu biski daugiau kiminu nei man reikia, galeciau perleisti truputi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 06 09, 11:46)
prasom nera uz ka, o aprasoja tuose bambaliuose tai labai  thumbup.gif

zo reik varyt i parde, siandien dar reik dusa padaryt grazuolem, o tai jau nelabai pamenu, kada jas mirkiau blush2.gif

siaip as kiminu turiu tai daug, tik kad perdavimas ne koks, o su pastu neturiu kada terliotis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 09 birželio 2008 - 10:50