Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 06 10, 20:21)
aha, gražuolę įsigyjau - o ką daryti su mano sergančiąja - savaitgalyje nupurškiau su muilo šarmu, vėl vakar pasirodė amaras - tai nupurškiau su Actara, ir per šaknis, kaip sakėte, perpyliau... tai vaizdas toks, nepatinka man - raukšlėjasi... Išėmiau iš pirkto vazono - tai ji pasirodo net be žievių - o šaknų tai be proto daug... Mielosios, ką patarsite daryti, bijau prarasti ją...  verysad.gif

unsure.gif eina sau kiek saknu mastau.gif reiktu turbut i bisesni puoda ja sodint, manau nedarkyk tu saknu g.gif tik i didesni sodink ir apdek substratu g.gif
siaip gal zinanciu bus, kas geriau nusimano g.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 06 10, 20:12)
kokios tos mazos geltonos gelytes kampe? g.gif

jei gerai iziuriu cia ornithogalum dubium lietuviskai paukstapiene vadinama
Atsakyti
pamenat merginos, kaip cia kazkuri buvo video filmuka imetus, kaip reik elgtis su cambrijom berods g.gif nepamenu tiksliai, kaip vyrukas darbavos su tokiu dideliu dideliu peiliu, nepamenu kaip vadinas mecete ar kas kaip ten ji... g.gif
xxxsaulyte gal ir tau prasisukti su kokiu kirvuku tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 06 10, 20:23)
na gražios ten buvo, žiūrėjau ir nesupratau - gal ten orchės  g.gif  Merga - važiuosi - pasižiūrėk prašau...
Tai ir neįmanoma ramiai praeiti ....  doh.gif Nuėjau, ir sugryžau, širdį net skaudėjo...  doh.gif 
Ačiū už pavadinimą. O kaip jos priežiūra papasakok prašau...  mirksiukas.gif

ai kad nelabai ka galiu papasakoti, megsta drena ora, purskalioju kai nepamirstu. Dabar pastaciusi vonios kambary,bet ten nesilta g.gif Daugiau informacijos ieskok rojaus sodu forume apie odonglossumus
Papildyta:
Pas mane irgi buvo pilnas puodas saknu kai nusprendziau savo persodinti doh.gif
Atsakyti
o man kai pirkau per parodą - sakė nesodinti į didesnį.. g.gif bet tai kad ten nėra jomskur dėtis... o ir tuos amarus manau iš ten parsivežiau... rytoj skaitysiu visą dieną ką daryti...ačiū merginos
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 06 10, 17:23)
na gražios ten buvo, žiūrėjau ir nesupratau - gal ten orchės  g.gif  Merga - važiuosi - pasižiūrėk prašau...
Tai ir neįmanoma ramiai praeiti ....  doh.gif Nuėjau, ir sugryžau, širdį net skaudėjo...  doh.gif 
Ačiū už pavadinimą. O kaip jos priežiūra papasakok prašau...  mirksiukas.gif

jos man jau is tolo grazios wub.gif o kad sirdute skaudejo tai pulnai tikiu, nes kaip gali neskaudet ki tooooks grozis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 06 10, 20:04)
Na mergnos - užvažiavau gi aš šiandien į "Ermitažą" Klaipėdoje - tai va tokia gausa orchidėjų privežta - na tik nesinervuokit, ramiai - kainos po 22 Lt, po 29 Lt., o didžiosios, kur buvo po 69 Lt po 45 Lt

[attachmentid=146143]

na aišku aš neatsilaikiau, nusipirkau Cambria, už 29,98 Lt. Tai va dabar ieškosiu kaip ją auginti... Va gražuolė mano naujojji...

[attachmentid=146144]

[attachmentid=146145]

Munei rek korvalolio,validolio ir snapso,kad galteiau toki grozi suvirskinti.Saulyte,ta ka pasakojai,nei penktos dalies neatsoja,to ka matau.Esu pagatava jau peskom i ERMITAZA,sutint. notworthy.gif mega_shok.gif wub.gif
Atsakyti
Saulyte,cia tau info apie cambrijas smile.gif
http://www.orchidee.....php?topic=34.0
Papildyta:
www.larsen-twins.dk/begyndere/Hollandske_orkide_hybrider_Cambria.doc
cia dar
Papildyta:
http://www.orchidee....opic,867.0.html
Ir cia truputis
Atsakyti
nenoriu girtis, bet mano reanimuojama varksiuke 3 saknis per kelias dienas isleido.. wub.gif gal pavyks isgelbet... ax.gif
Atsakyti
Vienu zodziu cia pasikapstyk ir tikrai atrasi apie savo geliuka info.
http://www.orchidee..../board,1.0.html

P.S Cia apie ivairias orchyciu veisles ir kitus ju augimo ypatumus diskutuojama.!Kam idomu,prasom uzsukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 06 10, 20:04)
Munei rek korvalolio,validolio ir snapso,kad galteiau toki grozi suvirskinti.Saulyte,ta ka pasakojai,nei penktos dalies neatsoja,to ka matau.Esu pagatava jau peskom i ERMITAZA,sutint. notworthy.gif  mega_shok.gif  wub.gif

Brangioji, bet pasiimk tik 50 Lt - o tai kitaip išleisi visus ką turėsi... lotuliukas.gif Tavo komentarai - tai gali 'lūžti"... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 06 10, 21:53)
Brangioji, bet pasiimk tik 50 Lt - o tai kitaip išleisi visus ką turėsi...  lotuliukas.gif  Tavo komentarai - tai gali 'lūžti"...  thumbup.gif  thumbup.gif

Nu vo,bliamba.Reiks pasiimti tikrai tik 50lt,o tai kai pamatysiu,uzsinoresiu,ir paskui---labas Ukini ir peles lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti