Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

karsta.gif Registruojuos,pagaliau pasivijau biggrin.gif Mano fronte nieko gero rolleyes.gif
Atsakyti
Nu,bet geras.Siaip tai pardavejos neriasi is kailio bele tik preke iskisti,o cia se tau...O ir koks jai reiklas ka as zadau su tais chemikalais daryti?
Atsakyti
Aliuo,panos,kur juuuuuusssss happy.gif .Serialai lyg ir baigesi jau ??????????????????
Atsakyti
siandien pamirkiau savo miniukes trasuose, biski pamirsau apie jas doh.gif dabar bijau ar nebusiu permirkinus unsure.gif g.gif
Atsakyti
Na mergnos - užvažiavau gi aš šiandien į "Ermitažą" Klaipėdoje - tai va tokia gausa orchidėjų privežta - na tik nesinervuokit, ramiai - kainos po 22 Lt, po 29 Lt., o didžiosios, kur buvo po 69 Lt po 45 Lt

[attachmentid=146143]

na aišku aš neatsilaikiau, nusipirkau Cambria, už 29,98 Lt. Tai va dabar ieškosiu kaip ją auginti... Va gražuolė mano naujojji...

[attachmentid=146144]

[attachmentid=146145]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 10 birželio 2008 - 19:05
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 06 10, 20:04[attachmentid=146145)

tikrai puikia gelyte isigijai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 10 birželio 2008 - 19:10
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 06 10, 17:04)
Na mergnos - užvažiavau gi aš šiandien į "Ermitažą" Klaipėdoje - tai va tokia gausa orchidėjų privežta - na tik nesinervuokit, ramiai - kainos po 22 Lt, po 29 Lt., o didžiosios, kur buvo po 69 Lt po 45 Lt

[attachmentid=146143]

kokios tos mazos geltonos gelytes kampe? g.gif

kaip galima ramiai ziuret i tokia gausybe grozybiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 06 10, 20:04)
na aišku aš neatsilaikiau, nusipirkau Cambria, už 29,98 Lt. Tai va dabar ieškosiu kaip ją auginti... Va gražuolė mano naujojji...

Grazi Beallara Tahoma Glacier ‘Green’
As tokia pacia turiu,niekaip negaliu prazydinti g.gif
Atsakyti
aha, gražuolę įsigyjau - o ką daryti su mano sergančiąja - savaitgalyje nupurškiau su muilo šarmu, vėl vakar pasirodė amaras - tai nupurškiau su Actara, ir per šaknis, kaip sakėte, perpyliau... tai vaizdas toks, nepatinka man - raukšlėjasi... Išėmiau iš pirkto vazono - tai ji pasirodo net be žievių - o šaknų tai be proto daug... Mielosios, ką patarsite daryti, bijau prarasti ją... verysad.gif

[attachmentid=146146]

[attachmentid=146147]
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 06 10, 20:04)

kokia grazi bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 06 10, 19:12)
kokios tos mazos geltonos gelytes kampe? g.gif
kaip galima ramiai ziuret i tokia gausybe grozybiu wub.gif

na gražios ten buvo, žiūrėjau ir nesupratau - gal ten orchės g.gif Merga - važiuosi - pasižiūrėk prašau...
Tai ir neįmanoma ramiai praeiti .... doh.gif Nuėjau, ir sugryžau, širdį net skaudėjo... doh.gif

QUOTE(Kerincioji @ 2008 06 10, 19:20)
Grazi Beallara Tahoma Glacier ‘Green’
As tokia pacia turiu,niekaip negaliu prazydinti  g.gif

Ačiū už pavadinimą. O kaip jos priežiūra papasakok prašau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 06 10, 19:21)
aha, gražuolę įsigyjau - o ką daryti su mano sergančiąja - savaitgalyje nupurškiau su muilo šarmu, vėl vakar pasirodė amaras - tai nupurškiau su Actara, ir per šaknis, kaip sakėte, perpyliau... tai vaizdas toks, nepatinka man - raukšlėjasi... Išėmiau iš pirkto vazono - tai ji pasirodo net be žievių - o šaknų tai be proto daug... Mielosios, ką patarsite daryti, bijau prarasti ją...  verysad.gif

[attachmentid=146146]

[attachmentid=146147]

OOO kokis pravalas.Aš tai visgi pasiryžau ir nupjoviau ką tik savo keiki unsure.gif Bandysim auginti,nes jau kilometrinės šaknys buvo doh.gif
Atsakyti