QUOTE(Sonatina @ 2006 04 17, 13:24)
O dariau labai paprastai - kiaušinio storgalyje peiliu padariau apie 1 - 1,5 cm skersmens skylutes ir iškračiau kiaušo turinį lauk (sunaudojau kiaušinienėms ir pyragams...)
Tuščius lukštus iškaitinau verdančiu vandeniu.
Pasiruošiau vyšninės ir citrininės želė iš pakelių, ant dugno įpyliau po kelis arbatinius šaukštelius želė, palaukiau kol sustings, dėjau įvairių šaldytų uogų (atšildytų) ir užpyliau želė.
Sudėjau į kiaušinių dėžutę skylėmis į viršų ir sušaldžiau. O paskiau atsargiai nulupau lukštą
Tuščius lukštus iškaitinau verdančiu vandeniu.
Pasiruošiau vyšninės ir citrininės želė iš pakelių, ant dugno įpyliau po kelis arbatinius šaukštelius želė, palaukiau kol sustings, dėjau įvairių šaldytų uogų (atšildytų) ir užpyliau želė.
Sudėjau į kiaušinių dėžutę skylėmis į viršų ir sušaldžiau. O paskiau atsargiai nulupau lukštą
O neskila visas lukštas, kai su peiliu pjauni? Aš kažkaip bijau, bet šiandien vakarienei būtinai kepsiu kiaušinienę, kad pabandyti nupjauti taip kiaušinį, jei išeitų būtu tikrau nuostabu pasidaryti tokios žele.
O būtinai storgalį?