Įkraunama...
Įkraunama...

Velykų vaišės

QUOTE(Gingerr @ 2012 04 01, 18:37)
as kadangi gyvenu UK tai nusipirkau maziukam ir dideliem. Pabandykit gal su plastmasiniais kiausiniais, kur dekoravimui ant saku naudojami, vistik jie atsidaro epr puse.
Papildyta:
Gal ka sudomins wink.gif
user posted image

Kepta kiaul.sprandinė
500 g kiaulienos,200 g sūrio,2 pomidorai,3 skilt.česnako,druska,pipirai.Kepti 180 apie valandą.Grybukams-bulves išvirti ,atvėsus išpjauti formas,patepti aliejumi su išspaustu česnaku ir pakepinti baigiant mėsai kepti apie 10 min.


user posted image

labai sudomino sprandine, gal butu galima eiga siek tiek issamiau aprasyti? ax.gif buciau dekinga 4u.gif
taip pat, gal galetumete pakomentuoti kas paskutineje foto? kaip tai padaroma ? blush2.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 04 03, 12:45-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2012 04 03, 12:45)
labai sudomino sprandine, gal butu galima eiga siek tiek issamiau aprasyti?  ax.gif  buciau dekinga  4u.gif


Manau čia panašiai smile.gif http://skanusgyvenim...-sprandnes.html
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2012 04 03, 11:09)
koks skirtumas smile.gif


na, šiaip skirtumas yra, ir nemažas, bet ačiū už atsakymą...
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 04 03, 12:48)

aciu uz nuoroda, cia da geriau atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
tokia kiaulienos armonika rusaites jau seniai kepa. Ir as jau ne karta isbandziusi.

Video, kaip ir ka daryti
http://videokuxny_ru..._...a&Itemid=29
Daug daug skaniu foto http://www.google.co...iGdH4sgb6v4DsAQ
Atsakyti
smile.gif+2012 04 03, 12:45-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2012 04 03, 12:45)
labai sudomino sprandine, gal butu galima eiga siek tiek issamiau aprasyti?  ax.gif  buciau dekinga  4u.gif
taip pat, gal galetumete pakomentuoti kas paskutineje foto? kaip tai padaroma ?  blush2.gif



na as pati nedarius, bet itariu labai paprasta dalyka, kiausiniai nulupti ir pamerkti i burokeliu sirupa, nusidaze, o tada graziai ipjauni baltyma iki trynio. o salia padeta gal raudona misraine, gal silkes su burokeliais, na kazkas su jais wink.gif tiesiog taip isformuota. :)boruzeles, mazi pomidoriukai ir alyvuoges smile.gif
Atsakyti
gal ir man to paršelio receptuką galima, miegale@gmail.com blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2012 04 01, 18:37)
as kadangi gyvenu UK tai nusipirkau maziukam ir dideliem. Pabandykit gal su plastmasiniais kiausiniais, kur dekoravimui ant saku naudojami, vistik jie atsidaro epr puse.
Papildyta:
Gal ka sudomins wink.gif




100 balų iš 10 galimų , šaunuolė, tikrai puikios idėjos velykoms . Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mix: 04 balandžio 2012 - 10:15
Įdaryti kiaušiniai

skanaus 4u.gif

http://www.paprastir...kiausiniai.html

Įdaryti kiaušiniai

user posted image

Įdaryti kiaušiniai su rukyta lašiša ir varškės sūriu

user posted image
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Velykoms karsta sugalvojau(kalakutiena kepta orkaiteje), o saldaus darysiu varskes pascha, o kokiu salotu misrainiu nesumastau verysad.gif
Gal kas skaniu receptu turi?
Atsakyti
Pakomentuokit kas nors, man sio torto grietines pertepima? tik grietine su cukrumi? neisbega per sonus? nereik jokios zelatinos, citrinos ir t.t.?
Kazkaip pamaniau, akd skonis labai jau grietiniskas turetu buti ir gali isbegti per krastus ar gi ne?

MEDUOLIŲ - BANANŲ TORTAS

* 500 g meduolių (aš dedu ir daugiau, +/- apie 600 g);
* 500 g grietinės (dedu 700-800 g, man skaniau, kai daugiau to kremo gaunas, o ir ant viršaus dar lieka užtepti):
* 2-3 v. š. cukraus (kas nemėgsta, galima ir mažiau);
* 2-3 dideli bananai (dedu daugiau – skaniau man taip).

Meduolius susmulkinu (aš smulkinu virtuviniu kombainu, bet galima sutrupinti rankomis, peiliu ar tarka), grietinę mikseriu sumaišau su cukrumi (kas nori mandriau, galima įdėti kakavos dėl spalvos).
Torto skardos pagrindą (tortui naudoju tokią formą, kur nusiima jo kraštas) iškloju kepimo popieriumi, kad nepriliptų. Tada į formą dedu storoką sluoksnį smulkintų meduolių, užlieju sluoksnį grietinės kremo, ant jo išdėlioju riekelėm supjaustytus bananus, tada vėl grietinės kremo ir meduolių – taip sluoksniuoju, kol viršuj gaunas meduoliai. Užpilu likusį grietinės kremą, paskirstau gražiai ir kaip nors papuošiu. Tada į šaldytuvą geram pusdieniui ir daugiau.
Prieš išimant iš formos patarčiau torto kraštus prasieiti su peiliu, nes tortas prilimpa prie formos kraštų ir, nuiminėjant šoną, gali šiek tiek išsikraipyti. Skanaus!
Galima įdėti ir kitų ingredientų – riešutų, džiovintų vaisių, aguonų ir t.t. Juos dedu sluoksniuojant į tarpus tarp grietinės kremo ir meduolių.
*
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2012 04 05, 02:17)
Pakomentuokit kas nors, man sio torto grietines pertepima? tik grietine su cukrumi? neisbega per sonus? nereik jokios zelatinos, citrinos ir t.t.?
Kazkaip pamaniau, akd skonis labai jau grietiniskas turetu buti ir gali isbegti per krastus ar gi ne?


susigeria grietinė į meduolius ir neišbėga. skonis negrietiniškas. labai skanu smile.gif nebent nemėgstat grietinės. o to, ko nemėgstat, galit jausti sustiprintai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 05 balandžio 2012 - 07:47