Įkraunama...
Įkraunama...

Velykų vaišės

QUOTE(irmma @ 2011 04 10, 11:49)

o sita varianta dar galima su napoleono lakstais daryt irgi skaniai gaunas rolleyes.gif  rolleyes.gif

turbut galima, o kazi kaip butu jei issikepus sluoksniuota bemiele ir pertept taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2011 04 10, 13:18)
turbut galima, o kazi kaip butu jei issikepus sluoksniuota bemiele ir pertept taip  g.gif

tiesa pasakius nebandziau,bet gal irgi gerai g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmma: 10 balandžio 2011 - 12:44
sveikos, bus musu antros velykos ne LT tai del triju asmenu neruosim didelio stalo, bet vis norisi, kad vaikas velykas prisimintu blush2.gif
Labai sudomino kelmas, niekada nevalgius, butu idomu tradicine vista pakeisti, tik kas prie jo dera? mes bulviu nevalgom, gal ryziai tiktu,o kokia misraine? Tradicines baltos del vyro padarysiu, bet norisi kazko naujo.
Butinai siemet bandysiu zele kiausinio lukstuose ir dar labai graziai atrodo zele apelsino puselese thumbup.gif
Pernai kepiau velyku boba, ta vyras ivertinu: bulka ir tiek, mano visos dienos darba doh.gif tai daugiau nebekepsiu.
Ir dar gal kas pasidalintumet zuvies drebuciuose rceptu, nelabai as su ja draugauju tai kuo paprasciau tuo geriau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2011 04 10, 13:18)
turbut galima, o kazi kaip butu jei issikepus sluoksniuota bemiele ir pertept taip  g.gif

Bemieles sluoksniuotos teslos lakstus galima kept(bus kaip Napoleono lakstai),tik kepant reikia subadyti sakute ir kepant lakstai susitraukia,tad issikociot didesnius nei reikia.
Atsakyti
radau vegetarisku Velykiniu receptu nuoroda, dalinuosi su jumis....

idejos Velykoms
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2010 03 24, 19:34)
man irgi idomu kaip ji padaryt, nors man graziau buvo parsiukas wub.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image

Sveikos, gal kas gali atsiusti parsiuko recepta ar kaip ji daryti el pastu eglute.k@gmail.com ar ideti nuoroda kur galeciau pasiziureti? ax.gif
Atsakyti
sveikos. gal kas iš jūsų turit receptą iš preitų metų velykinųi valgių žurnalo (geri patarimai berods vadinosi) velykų bobos su šokolaidniu/riešutiniu krepu kur gaminamas? labai skaniai buvo išėję, tik nukišom kažkur tą žurnalą, niekur tokio neberandam sad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kiek skaiciau tema daug kartu maciau krokodilo foto, ale kaip ji gaminti???? g.gif
Atsakyti
sveikos, kiek daug ideju turit, o kaip stala puosit?
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
ar jau turite meniu sąrašus šioms Veykoms? ax.gif gal pasidalinsit? ax.gif
Atsakyti
a-a-a-a mane jau panika ima, neturiu dar jokio sąrašo schmoll.gif biggrin.gif Viena žinau, kad šiemet norėčiau lašišą gaminti. Su ja paprastai viskas lengva ir greita biggrin.gif

Ir, dar labai patiko kazkieno idėja, kiaušinius į žolytę sudėti, - tai šitą pasisavinu garantuotai blush2.gif

ATiduodu ir aš duoklę:

user posted image

Martha Stuart rašo, kad čia yra sausi pusryčiai sumaišyti su šokoladu thumbup.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti