Įkraunama...
Įkraunama...

Velykų vaišės

Aš darau salotas su krevetėm (iš galvos):
Reikia poro, obuolio, agurko šviežio, išlukštentų krevečių ir smulkintų graikiškų riešutų. porą, obuolį ir agurką supjaustyti, dėt krevetes ir pabarstyt riešutais. užpilas kokį mėgstat, aš tai darau ir su majonezu, ir su "skaidriu". ir su "French dressing".
Aš už salotų pagrindą imu obuolius ir agurkus, nes porai man truputį aštru. bet šiaip kiekvienam pagal skonį.

o Kelmą bandžiau kepti, bet labai pridėjau daug česnakų ax.gif ...tai kai kepiau - pažaliavo blush2.gif sakyčiau nenusisekė, dabar greit nebandysiu vėl....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzine: 06 balandžio 2006 - 15:11
QUOTE(Dzine @ 2006 04 06, 16:07)
Aš darau salotas su krevetėm (iš galvos):
Reikia poro, obuolio, agurko šviežio, išlukštentų krevečių ir smulkintų graikiškų riešutų. porą, obuolį ir agurką supjaustyti, dėt krevetes ir pabarstyt riešutais. užpilas kokį mėgstat, aš tai darau ir su majonezu, ir su "skaidriu". ir su "French dressing".
Aš už salotų pagrindą imu obuolius ir agurkus, nes porai man truputį aštru. bet šiaip kiekvienam pagal skonį.



O as rasiau prie salotu labai skanias ir gaivias salotas su krevetem, jei domina gali zvilgtelt ten mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bea @ 2004 04 10, 16:13)
as velykoms iskepeu sitoki pyraga, gal jau kur ir dejeu recepta, bet pakartosiu, nes senaj buvo...

obuoliu-pudingo pyragas
...

Bea, o kur gauti pudingo pirkt, nes as niekur nebematau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PAME: 12 balandžio 2006 - 10:33
QUOTE(PAME @ 2006 04 12, 11:31)
Bea, o kur gauti pudingo pirkt, nes as niekur nebematau schmoll.gif

na bet kur... iki, maximoj.. ten kur želė ir panašūs dalykai.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 04 13, 00:38)
aš kepiau pernai ir šiemet kepsiu thumbup.gif
user posted image

nu thumbup.gif tas tavo kelmas atrodo,oreceptas turbut aksciau idetas ir turiu klausima ar mesa neissauseja o gal pridengi folija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gytenis @ 2006 04 13, 14:30)
nu thumbup.gif tas tavo kelmas atrodo,oreceptas turbut aksciau idetas ir turiu klausima ar mesa neissauseja o gal pridengi folija smile.gif

kepiau folijoj, paskui atidengiau kad apskrustų wink.gif mėsa buvo sultinga essen.gif
šiūmetinis kelmas jau pamarinuotas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 04 13, 17:03)
kepiau folijoj, paskui atidengiau kad apskrustų wink.gif mėsa buvo sultinga essen.gif
šiūmetinis kelmas jau pamarinuotas ax.gif


kelmas butinai bus ir ant musu stali biggrin.gif o kiek mazdaug laiko jis kepa?
kokiu dar patiekalu pridarote? ir kiek mazdaug dedasi farso? aisku suprantu kad priklauso nuo sonkauliuku bet jauciu vistiek labai daug g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpiniuke: 13 balandžio 2006 - 18:00
akvilyte labai grazi foto thumbup.gif
bandysiu ir as siemet kept , gal galetum apsviest kiek daugmaz laiko kepi su folija , ir kiek laiko pabaigai be folijos ax.gif ax.gif ax.gif . bijau , kad galiu arba perkepti arba nedakepti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiniuke @ 2006 04 13, 18:57)
o kiek mazdaug laiko jis kepa?
kokiu dar patiekalu pridarote? ir kiek mazdaug dedasi farso? aisku suprantu kad priklauso nuo sonkauliuku bet jauciu vistiek labai daug  g.gif

na kepa apie 1-1,5val, priklausomai nuo dydžio mirksiukas.gif o be folijos tai reik pažiūrėt..apskrunda ir traukt bigsmile.gif
daugiau nedaru nieko lotuliukas.gif ai dar pyragą mielinį kepu ir viskas blush2.gif nes kažkaip pas mus suvežtinės velykos gaunas thumbup.gif
dėl faršo tai jei dėsi vien faršą tai reiks apie kilogramo.. o jei į faršą pridėsi morkų, grybų, tai apie puskilio užteks mirksiukas.gif
man to kelmo savikaina apie 20lt gaunas bigsmile.gif sakyčiau nedaug blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(skorpiniuke @ 2006 04 13, 20:46)
oi gera ideja grybai  bigsmile.gif  butinai reiks deti  biggrin.gif  labai aciu uz atsakyma  mirksiukas.gif  ideja davei super  thumbup.gif  o dar foto pamacius tai isvis  thumbup.gif

nėr už ką 4u.gif tikiuos pavyks ir patiks visiems bigsmile.gif

ps jei dėsi pievagrybius tai juos pirma pakepink kad išleistų sultis savo... nes jei sudėsi žalius tai jie farše susitrauks ir įdaro mažai gausis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 04 13, 21:49)
nėr už ką 4u.gif  tikiuos pavyks ir patiks visiems bigsmile.gif

ps jei dėsi pievagrybius tai juos pirma pakepink kad išleistų sultis savo... nes jei sudėsi žalius tai jie farše susitrauks ir įdaro mažai gausis doh.gif


ir dar karta aciu drinks_cheers.gif nes jau buciau zalius sudejus biggrin.gif butinai parasysiu per velykas kaip sekesi biggrin.gif
Papildyta:
tiesa o morkytes ir svogunus reikia kepint? is manes tokia seimininke blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

noriu pasiūlyti vieną lengvą ir puošnų receptuką.
virtas kiaušinis, tarkuotas fermentinis sūris, juodieji ikrai, raudonieji ikrai (neišsigąskite, baltyminiai lotuliukas.gif ). sumaišyti viską su majonezu. gaunasi thumbup.gif
o dabar, kai perskaičiau čia apie įdarytus kiaušinius, pagalvojau, kad visą šį mišinį visai galima naudoti kaip įdarą kiaušiniams g.gif
Atsakyti