Aš darau salotas su krevetėm (iš galvos):
Reikia poro, obuolio, agurko šviežio, išlukštentų krevečių ir smulkintų graikiškų riešutų. porą, obuolį ir agurką supjaustyti, dėt krevetes ir pabarstyt riešutais. užpilas kokį mėgstat, aš tai darau ir su majonezu, ir su "skaidriu". ir su "French dressing".
Aš už salotų pagrindą imu obuolius ir agurkus, nes porai man truputį aštru. bet šiaip kiekvienam pagal skonį.
o Kelmą bandžiau kepti, bet labai pridėjau daug česnakų ...tai kai kepiau - pažaliavo sakyčiau nenusisekė, dabar greit nebandysiu vėl....
QUOTE(Dzine @ 2006 04 06, 16:07)
Aš darau salotas su krevetėm (iš galvos):
Reikia poro, obuolio, agurko šviežio, išlukštentų krevečių ir smulkintų graikiškų riešutų. porą, obuolį ir agurką supjaustyti, dėt krevetes ir pabarstyt riešutais. užpilas kokį mėgstat, aš tai darau ir su majonezu, ir su "skaidriu". ir su "French dressing".
Aš už salotų pagrindą imu obuolius ir agurkus, nes porai man truputį aštru. bet šiaip kiekvienam pagal skonį.
Reikia poro, obuolio, agurko šviežio, išlukštentų krevečių ir smulkintų graikiškų riešutų. porą, obuolį ir agurką supjaustyti, dėt krevetes ir pabarstyt riešutais. užpilas kokį mėgstat, aš tai darau ir su majonezu, ir su "skaidriu". ir su "French dressing".
Aš už salotų pagrindą imu obuolius ir agurkus, nes porai man truputį aštru. bet šiaip kiekvienam pagal skonį.
O as rasiau prie salotu labai skanias ir gaivias salotas su krevetem, jei domina gali zvilgtelt ten
QUOTE(bea @ 2004 04 10, 16:13)
as velykoms iskepeu sitoki pyraga, gal jau kur ir dejeu recepta, bet pakartosiu, nes senaj buvo...
obuoliu-pudingo pyragas
...
obuoliu-pudingo pyragas
...
Bea, o kur gauti pudingo pirkt, nes as niekur nebematau
QUOTE(PAME @ 2006 04 12, 11:31)
na bet kur... iki, maximoj.. ten kur želė ir panašūs dalykai.
QUOTE(akvilyte @ 2006 04 13, 00:38)
nu tas tavo kelmas atrodo,oreceptas turbut aksciau idetas ir turiu klausima ar mesa neissauseja o gal pridengi folija
QUOTE(gytenis @ 2006 04 13, 14:30)
nu tas tavo kelmas atrodo,oreceptas turbut aksciau idetas ir turiu klausima ar mesa neissauseja o gal pridengi folija
kepiau folijoj, paskui atidengiau kad apskrustų mėsa buvo sultinga
šiūmetinis kelmas jau pamarinuotas
QUOTE(akvilyte @ 2006 04 13, 17:03)
kepiau folijoj, paskui atidengiau kad apskrustų mėsa buvo sultinga
šiūmetinis kelmas jau pamarinuotas
šiūmetinis kelmas jau pamarinuotas
kelmas butinai bus ir ant musu stali o kiek mazdaug laiko jis kepa?
kokiu dar patiekalu pridarote? ir kiek mazdaug dedasi farso? aisku suprantu kad priklauso nuo sonkauliuku bet jauciu vistiek labai daug
akvilyte labai grazi foto
bandysiu ir as siemet kept , gal galetum apsviest kiek daugmaz laiko kepi su folija , ir kiek laiko pabaigai be folijos . bijau , kad galiu arba perkepti arba nedakepti
bandysiu ir as siemet kept , gal galetum apsviest kiek daugmaz laiko kepi su folija , ir kiek laiko pabaigai be folijos . bijau , kad galiu arba perkepti arba nedakepti
QUOTE(skorpiniuke @ 2006 04 13, 18:57)
o kiek mazdaug laiko jis kepa?
kokiu dar patiekalu pridarote? ir kiek mazdaug dedasi farso? aisku suprantu kad priklauso nuo sonkauliuku bet jauciu vistiek labai daug
kokiu dar patiekalu pridarote? ir kiek mazdaug dedasi farso? aisku suprantu kad priklauso nuo sonkauliuku bet jauciu vistiek labai daug
na kepa apie 1-1,5val, priklausomai nuo dydžio o be folijos tai reik pažiūrėt..apskrunda ir traukt
daugiau nedaru nieko ai dar pyragą mielinį kepu ir viskas nes kažkaip pas mus suvežtinės velykos gaunas
dėl faršo tai jei dėsi vien faršą tai reiks apie kilogramo.. o jei į faršą pridėsi morkų, grybų, tai apie puskilio užteks
man to kelmo savikaina apie 20lt gaunas sakyčiau nedaug
QUOTE(skorpiniuke @ 2006 04 13, 20:46)
oi gera ideja grybai butinai reiks deti labai aciu uz atsakyma ideja davei super o dar foto pamacius tai isvis
nėr už ką tikiuos pavyks ir patiks visiems
ps jei dėsi pievagrybius tai juos pirma pakepink kad išleistų sultis savo... nes jei sudėsi žalius tai jie farše susitrauks ir įdaro mažai gausis
QUOTE(akvilyte @ 2006 04 13, 21:49)
nėr už ką tikiuos pavyks ir patiks visiems
ps jei dėsi pievagrybius tai juos pirma pakepink kad išleistų sultis savo... nes jei sudėsi žalius tai jie farše susitrauks ir įdaro mažai gausis
ps jei dėsi pievagrybius tai juos pirma pakepink kad išleistų sultis savo... nes jei sudėsi žalius tai jie farše susitrauks ir įdaro mažai gausis
ir dar karta aciu nes jau buciau zalius sudejus butinai parasysiu per velykas kaip sekesi
Papildyta:
tiesa o morkytes ir svogunus reikia kepint? is manes tokia seimininke
Sveikos,
noriu pasiūlyti vieną lengvą ir puošnų receptuką.
virtas kiaušinis, tarkuotas fermentinis sūris, juodieji ikrai, raudonieji ikrai (neišsigąskite, baltyminiai ). sumaišyti viską su majonezu. gaunasi
o dabar, kai perskaičiau čia apie įdarytus kiaušinius, pagalvojau, kad visą šį mišinį visai galima naudoti kaip įdarą kiaušiniams
noriu pasiūlyti vieną lengvą ir puošnų receptuką.
virtas kiaušinis, tarkuotas fermentinis sūris, juodieji ikrai, raudonieji ikrai (neišsigąskite, baltyminiai ). sumaišyti viską su majonezu. gaunasi
o dabar, kai perskaičiau čia apie įdarytus kiaušinius, pagalvojau, kad visą šį mišinį visai galima naudoti kaip įdarą kiaušiniams