Sveikutes,budinam pavasari,laukiam Velyku
Pasidalinkit krokodilo receptuku,kazin ar galetu ji kepti is gatavos Mantingos mielines teslos?Aciu
QUOTE(Jjulie @ 2010 01 27, 21:32)
Liko truputį daugiau nei 2 mėn. iki Vėlykų, laikas kelti temą
Nes atsimenu porą mėn iki vėlykų yra kepamas kažkox superpyragas su džiovintais vaisiais. Gal gali kas nors receptuką įmesti?
Nes atsimenu porą mėn iki vėlykų yra kepamas kažkox superpyragas su džiovintais vaisiais. Gal gali kas nors receptuką įmesti?
Pyragas toks kepamas ne Velykoms, o Kalėdoms (na gal kas ir Velykoms kepa, bet aš jo receptą kažkada mačiau prie Kalėdinių patiekalų)
QUOTE(Jjulie @ 2010 01 27, 21:32)
Liko truputį daugiau nei 2 mėn. iki Vėlykų, laikas kelti temą
Sutinku reikia jau po biski ieskotis ideju velykoms, kad musu sventiniai stalai butu grazesni
Gal kas zinot ka tokio karsto ir tradicisko butu galima pasigaminti naudojantis dujine virykle Velykoms? Mano dujines pecius labai prastai veikia (vista 3.5 val kepem ) gyvenu tokioj saly, kur Velykos nelabai svenciamos, bet vyro seima ruosiasi atvykti i svecius, norisi kazkaip jaukumo...
Beje, kai parodziau kelmo nuotraukas, mano vyras rimtai pradejo svarstyti klausima apie virykles keitima
Beje, kai parodziau kelmo nuotraukas, mano vyras rimtai pradejo svarstyti klausima apie virykles keitima
QUOTE(Neringasha @ 2010 03 19, 16:03)
Atrodo nieks negali mums padeti
As turbut daryciau zalatina pagal instrukcijas ir pilciau antvirsaus logiskai mastant turetu pavykt
Sveikutes. Noreciau kokiu kiskuciu issikepti velykoms..Gal zinot, is ko ir kaip ta padaryti?
Sveikutes
Perskaiciau visa tema ir jau zinau ka siais metais darysiu velykom. Tai bus zeliniai kiausiniai, nes jie tikrai nuostabus tik va dabar per 2 savaites reikia lukstu prisirinkt
Ir sakiau ruosiu kelma..tik turiu viena klausima. Kaip ji perkelt ant lekstes kai jis yskepa Ar jis taip paparstai ir persikelia? neiskrenta is apacios visas farsas
Labai lauksiu atsakymus kas kepe jau ta kelma...
Perskaiciau visa tema ir jau zinau ka siais metais darysiu velykom. Tai bus zeliniai kiausiniai, nes jie tikrai nuostabus tik va dabar per 2 savaites reikia lukstu prisirinkt
Ir sakiau ruosiu kelma..tik turiu viena klausima. Kaip ji perkelt ant lekstes kai jis yskepa Ar jis taip paparstai ir persikelia? neiskrenta is apacios visas farsas
Labai lauksiu atsakymus kas kepe jau ta kelma...
na nepergyvenkit, kelmo įdaras tikrai neiškrenta, tiesiog mentele atsikelia nuo skardos ir kuo puikiausiai persikelia ant lėkštės:) jeigu įdaras faršas, tai natūraliai suprantu, kad kiaušinis suklijuoja... o jeigu bulvių košė, tai aš kelmą perkeliu ant lėkštės, o tada jau kraunu bulvių košę...