Įkraunama...
Įkraunama...

Velykų vaišės

QUOTE(Vaciukas @ 2009 04 09, 13:53)
Kaip manai iš ko tie viščiukai?

galvoju, kad tryniai (kaimiski geltoni) su majonezu istrinti ir prikimsti, o gal dar surio itarkuota

QUOTE(July @ 2009 04 09, 15:20)
Labai labai grazu thumbup.gif  Kaip galvojate su kuo ta idara padaryti, kad tiktu vaikams unsure.gif Darydavau su sprotais, bet mano maze sprotu nevalgo.

as su sprotais irgi nemegstu, visad darau su kumpeliu thumbup.gif
galima su daryti su tunu, marinuotais agurekiai, svoguno laiskai, krabu lazdelem, pakepintais pievagrybiais ir pan. - zodziu skonio ir fantazijos reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano manymu,cia bet koki idara dedi, o tuomet padarai snapeli is paprikos ir akinukus is alyvuoges su paprikos ar pan idaru 4u.gif Vaikams turbut daug dziaugsmo toki pamacius lotuliukas.gif

QUOTE(Vaciukas @ 2009 04 09, 14:53)
Kaip manai iš ko tie viščiukai?

Atsakyti
QUOTE(lile @ 2009 04 09, 08:43)
As gal ne i tema, bet gal kas zinote kaip skaniai sumarinuoti kalakutą smile.gif

Tiksliai nežinau bet kelias dienas reikia marinuot obuolių sultyse bigsmile.gif
Atsakyti
Žiūrėkit, kokį radau receptuką, kaip pasidaryti jogurtinį kiaušinį bigsmile.gif
Velykų boba ir Jogurtinis kiaušinis
Atsakyti
aš kiaušinius kai darau farširuotus, tai su blenderiu susmulkinu trynį ir kumpelį, įdedu majonezo, krapų... labaiskanu ir net neina suprasti ką valgai smile.gif
Atsakyti
Sugalvojau, kad Velykom skepsiu ta Kelma ax.gif bet snd aplekiau pardes nerandu sonkauliuku verysad.gif gal galit pasakyti kur Kaune man ju ieskoti? Urmo turguj gal mesos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2008 03 22, 20:39)

Merginos, kur rasti sio grazuolio parso recepta? help.gif
Sestadieni drauges vyro gimtadienis, tai labai noreciau iskepti - butu dovana.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fikuse: 09 balandžio 2009 - 20:05
QUOTE(Nexta @ 2009 04 09, 20:01)
Sugalvojau, kad Velykom skepsiu ta Kelma ax.gif  bet snd aplekiau pardes nerandu sonkauliuku verysad.gif  gal galit pasakyti kur Kaune man ju ieskoti? Urmo turguj gal mesos? g.gif

sakyciau varyk i zaliakalnio turgu anksti ryte, arba i silainiu, jei pakeliui tai gausi gal, nes parduotuvese tai nelabai juostom turbut rasi visi bus supjasutyti g.gif
Atsakyti
oi tas parselis ir mane zavi. idomu ir kas viduj. pacio parso darymas manau panasus kaip daugelio jau isbandyto krokodilo. noreciau ir as tokio velykoms ax.gif
pagal plana ant mano stalo turetu garuoti kelmas smile.gif tikrai gera ideja, leksiu ryt i turgu sonkauliuku gaudyt 4u.gif
Atsakyti
Glace bloge daug idėjų Velykoms
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 04 10, 09:35)
oi tas parselis ir mane zavi. idomu ir kas viduj. pacio parso darymas manau panasus kaip daugelio jau isbandyto krokodilo. noreciau ir as tokio velykoms ax.gif
pagal plana ant mano stalo turetu garuoti kelmas smile.gif tikrai gera ideja, leksiu ryt i turgu sonkauliuku gaudyt  4u.gif

Aha, parsas toks pat kaip ir krokodilas, radau senuose forumuose nuoroda. Tai dabar viskas jau krokodilams (dviems) supirkta ir kiausiniu lukstai jau zeliniams kiausiniams paruosti. Kelma atidesiu geguzes menesiui, Mb gimtadieniui ax.gif
Atsakyti
AS TAIP PAT GALVOJU APIE KIAUSINUKUS SU ZELE BET NZN GAL KAS DUODIT PATARIMA KAIP JUOS GRAZIAI NULUPT...MAN PERNAI NELABAI GRAZIAI LUPOS g.gif
Atsakyti