QUOTE(jurvite @ 2008 03 26, 00:07)
Kaip šaunu, Jurvite, Kad pavyko
Kiaulystės dėsnis- tau pavyko, o man pačiai - ne. Nu pykau nerealiai- kiek produktų sugadinau- net baisu pagalvoti- keturis indelius grietinės, du litrus grietinėlės, dešimt kiaušinių- viskas per niek- nu pykau nerealiai-tiek pinigų sukišta
O buvo kaip ir nujaučiau- nu kaip aš nepasimokau iš savo klaidų.... O kalti dėl visko, manau, parduotuviniai produktai, kurie nesurūgo, nes privaryti konservantų, todėl juos virink nevirinus, ir varškė nepasidarė
Kažkada seniau esu bandžiusi iš parduotuvinių produktų daryti, ir irgi nesigavo, nes nesurūgo kaip reikia ir parškė nepasidarė- viriau viriau- jau užvirė- kas šiaip negeerai darant sūrius (kad užvirtų negerai, reik tik pakaitinti)- ir virė virė- ir nesutirštėjo... O kiaušinių dešimt jau sudėta buvo- stovi dabar ta masė- jau būtų gal parūgusi, per tiek laiko, matomai parduotuviniams produktams daug daugiau laiko reikia surūgti- būtų galima dabar iš jos dabar bandyti tą sūrį virti, brt gi kiaušiniai įmušti ir pastovėję kelias dienas toje masėje- tai juk bus sugedę, užsikrėsti tikriausiai galima- taigi- matyt tik išmesti- nu supykau juodai ant parduotuvių su jų konservantais- nes kiek darius iš kaimiško- visad išeidavo puikiausiai...
Bet kad tau gavosi- labai šaunu
- gal kitais metais bandysiu pagal tą kur tu darei- nes dabar man kilo abejonių, ar pagal tą receptą kas gausis, nes atrodo taip paprasta- varškę išsuki su grietinėle ir įdedi kokių džiovintų vaisių - nu tai man kažkaip nerimtai pasirodė- pabijojau, kad nesigautų košė vietoj sūrio- nu bet jei gaunasi- tai valio- reik matyt man nuo paprastesnių pradėti, bo kai aš užsimoju- tai paskui persistengiu.