QUOTE(harilla @ 2013 09 29, 15:39)
Yra tekę ir man susidurti su tokiais nemalonumais ir nemažai kartų. Tik ne visada pinigus grąžina, nors brokas kaip ir akivaizdus. Tada dažniausiai į tas parduotuves kojų ir nebekeliu.
Man grazint brokuoto dar nera teke, tikiuosi viskas bus gerai. Nes vis dar laukiu sprendimo...Manau taip tikrai neturetu buti.
QUOTE(voratinkliai @ 2013 11 24, 14:10)
Nesimatavusi vakar nusipirkau megztuką, dydis tinka, bet ant manęs nekaip atrodo... Labai norėjau, pirkau Mohito, nors pirkau su nuolaida, vistiek gaila pinigėlių, bet gėda eit grąžint....
Na, jei geda, tai teks nesiot arba igrust giliai i spinta, arba parduot

O siaip tai nera ko gedytis. Pardavejos, manau, kone kasdien susiduria su prekiu grazinimu. Nenustebinsit

QUOTE(voratinkliai @ 2013 11 24, 14:10)
Nesimatavusi vakar nusipirkau megztuką, dydis tinka, bet ant manęs nekaip atrodo... Labai norėjau, pirkau Mohito, nors pirkau su nuolaida, vistiek gaila pinigėlių, bet gėda eit grąžint....
ne pats maloniausias jausmas pasaulyje, bet jei netinka, tikrai nereikia laikyti spintoje

Jei netinka rūbas, tai kokia čia gėda, bet ką jūs darytumėt, jei nusiperki rūbą, padedi į spintą, o po savaitės jam 50% nuolaida. Grąžint ir iš naujo nusipirkt?

QUOTE(Pink Pepper @ 2015 06 16, 10:54)
Jei netinka rūbas, tai kokia čia gėda, bet ką jūs darytumėt, jei nusiperki rūbą, padedi į spintą, o po savaitės jam 50% nuolaida. Grąžint ir iš naujo nusipirkt? 

man taip buvo: vaikui batukus nupirkau, o pokeliu dienu jiems 40 % nuolaida jau taike. iskart nupirkau dar vienus tokius pat tik su nuolaida ir daviau mamai ceki su pirmaja pora - ji nuejo ir grazino...
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 06 16, 11:54)

Man panasiai yra nutike: ilgai knisau prota pardavejai, kol nusipirkau labai patikusius batus uz gana daug (nors truputi nuolaidos buvo) ir ta pati vakara juos isgooglinau uzsienio internetineje parduotuveje su dar didesne nuolaiida ir kaina nelietuviska. Su siuntimu vis tiek buvo pigiau kokiais 100-90 litu

QUOTE(rytojryta @ 2015 06 16, 11:04)
man taip buvo: vaikui batukus nupirkau, o pokeliu dienu jiems 40 % nuolaida jau taike. iskart nupirkau dar vienus tokius pat tik su nuolaida ir daviau mamai ceki su pirmaja pora - ji nuejo ir grazino...
QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 06 16, 17:44)
Man panasiai yra nutike: ilgai knisau prota pardavejai, kol nusipirkau labai patikusius batus uz gana daug (nors truputi nuolaidos buvo) ir ta pati vakara juos isgooglinau uzsienio internetineje parduotuveje su dar didesne nuolaiida ir kaina nelietuviska. Su siuntimu vis tiek buvo pigiau kokiais 100-90 litu
Eiti grazinti siaip jau tobulus batus I ta pacia parduotuve buvo gan nejauku, juolab kad ir pardaveja ta pati, bet avantiurai pasiryzau... 

Šiaip galėčiau vienoj parduotuvėj grąžint, kitoj vėl nusipirkt (nes yra kelios), bet nusprendžiau nežaisti. O taip ateiti grąžinti ir iškart vėl tą patį rūbą nusipirkt kažkaip nepatogu

QUOTE(Pink Pepper @ 2015 06 16, 19:07)
Šiaip galėčiau vienoj parduotuvėj grąžint, kitoj vėl nusipirkt (nes yra kelios), bet nusprendžiau nežaisti. O taip ateiti grąžinti ir iškart vėl tą patį rūbą nusipirkt kažkaip nepatogu 

Jo, kai parduotuve tinkline ir turite pasirinikimo, tada problemu nebus

O tas grazinti-negrazinti, manau, priklauso nuo sumos, kiek sutaupytumete. Mano atveju tai buvo beveik 100 litu (30 eur), tai del tiek man buvo verta. O del kokiu 30-50 litu tikrai nebuciau varginusis.
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 06 16, 18:07)

Manau maziau galvot patogu/nepatogu reikia ir tiek

LT gal nera tos funkcijos, bet cia labai daznai naudojuosiu price adjustment - realiai tas pats grazinimasir iskart pirkimas nauja kaina. Pvz kai VS sale'ai prasideda, tada pasirinkimas didziausias buna, bet kainos kelis kartus mazinamos ir kai jau viskas papigiai (pvz vietoj pradines liemenuko sale kainos $45, belieka $15) lieka, tai pasirinkimo 0 - tokiu atveju perki pradzioj sale ir kai jau nukainuoja galutinai, tai pasidarau price adjustment. Nezinau kaip kitiems, bet man giliai dzin kas ka pagalvos del to

QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 06 16, 18:30)
Jo, kai parduotuve tinkline ir turite pasirinikimo, tada problemu nebus 
O tas grazinti-negrazinti, manau, priklauso nuo sumos, kiek sutaupytumete. Mano atveju tai buvo beveik 100 litu (30 eur), tai del tiek man buvo verta. O del kokiu 30-50 litu tikrai nebuciau varginusis.

Kainavo 40 eur, tai 20 eur būtų

QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 06 16, 20:41)
Manau maziau galvot patogu/nepatogu reikia ir tiek
Koks gi skirtumas ka pardavejos ar kazkas pamanys, o ir kam gaist laika per kelias parduotuves vazinejant.

Trūksta mums to amerikietiško atsipūtimo