na manau, kad turguje tikrai nepriims ir nepakeis atgal
ten gi jiems, kad tik prakišti.................. Aš tai visada, jeigu perku turguje, tai gerai apžiūriu ir jau prku su ta mintim, kad atgal jau tikrai nieks neims.

QUOTE(jul-ija @ 2008 06 09, 14:34)
na manau, kad turguje tikrai nepriims ir nepakeis atgal
ten gi jiems, kad tik prakišti.................. Aš tai visada, jeigu perku turguje, tai gerai apžiūriu ir jau prku su ta mintim, kad atgal jau tikrai nieks neims.

tai va turgui apskritai neapsipirkineju, bet ta suknia lb patiko, ir gaila man kad jai taip atsitiko nes tokios jau seniai iesau

QUOTE(Sommer @ 2008 06 10, 19:12)
Labai klystat

QUOTE(Sommer @ 2008 06 11, 19:19)
Nu *****, pas mane per du metus visi batai nusinešioja juodai, tai ką -nešt atgal? Ir priims?????
taigi rašo, kad nenešiotus batus

QUOTE(Sommer @ 2008 06 11, 19:19)
Nu *****, pas mane per du metus visi batai nusinešioja juodai, tai ką -nešt atgal? Ir priims?????
Ka reiskia nusinesioja?

Papildyta:
Nepatingejau net tema surast- VA
QUOTE(gabrieliux @ 2008 06 09, 22:13)
tai va turgui apskritai neapsipirkineju, bet ta suknia lb patiko, ir gaila man kad jai taip atsitiko nes tokios jau seniai iesau 

O gal sumaišė ir ne tą dydį įdėjo tada tikrai apkeistų.. Man yra taip buvę, kai matavausi ir vienus batus ir kitus ir netyčia ne tuos įdėjo

valio prieme ir pinigus grazino,tiesa 10cia litu maziau bet nesvarbu

QUOTE(gabrieliux @ 2008 06 16, 13:26)
sveikinu

siaip ir as nemaniau, kad priims

nesuprantu as tu parduotuviu politikos
nueinu i Akropolyje esancia House ar kaip ji ten parde, ziuriu faini marskinukai, bet su 2 vos besilaikanciom sagom...nueinu ir sakau, gal nuolaida padarysit,juk sagos visos iskritusios, mum besnekant liko 1kabeti...pareiske,kad jei noriu tai galiu juos pilna kaina issigyti ir jie nedaro nuolaidu...visko gana
nueinu i Akropolyje esancia House ar kaip ji ten parde, ziuriu faini marskinukai, bet su 2 vos besilaikanciom sagom...nueinu ir sakau, gal nuolaida padarysit,juk sagos visos iskritusios, mum besnekant liko 1kabeti...pareiske,kad jei noriu tai galiu juos pilna kaina issigyti ir jie nedaro nuolaidu...visko gana
karta drauge norejo bridziukus tokius nusipirkti, bet buvo istepti su kazkuo jie ir neaisku arissiplaus,tai paprasem nuolaidos, o pardaveja3 procentus pasiule nuleisti
, mes aisku ju neemem