Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužių grąžinimas

na manau, kad turguje tikrai nepriims ir nepakeis atgal schmoll.gif ten gi jiems, kad tik prakišti.................. Aš tai visada, jeigu perku turguje, tai gerai apžiūriu ir jau prku su ta mintim, kad atgal jau tikrai nieks neims.
Atsakyti
QUOTE(jul-ija @ 2008 06 09, 14:34)
na manau, kad turguje tikrai nepriims ir nepakeis atgal schmoll.gif ten gi jiems, kad tik prakišti.................. Aš tai visada, jeigu perku turguje, tai gerai apžiūriu ir jau prku su ta mintim, kad atgal jau tikrai nieks neims.

tai va turgui apskritai neapsipirkineju, bet ta suknia lb patiko, ir gaila man kad jai taip atsitiko nes tokios jau seniai iesau verysad.gif
Atsakyti

2 metų garantija batams???? blink.gif Tai kad 14 dienų tik...
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 06 10, 19:12)
2 metų garantija batams????  blink.gif Tai kad 14 dienų tik...

Labai klystat mirksiukas.gif Nenoriu kartotis, nes yra jau panasi tema cia kazkur ax.gif 14ka dienu galioja praktiskai kiekvienam daiktui- nenesiota, neaveta galima nunest ir grazint, jei staiga eme ir nebepatinka...
Atsakyti
Nu *****, pas mane per du metus visi batai nusinešioja juodai, tai ką -nešt atgal? Ir priims?????
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 06 11, 19:19)
Nu *****, pas mane per du metus visi batai nusinešioja juodai, tai ką -nešt atgal? Ir priims?????

taigi rašo, kad nenešiotus batus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 06 11, 19:19)

Ka reiskia nusinesioja? ax.gif Jei del kazkokio gamyklinio broko batukams kazkas nutiko, jus turite pilna teise nest juos i parduotuve ir reikalauti pakeist kitais ar grazint pinigus. Kadangi jau minejau, kad yra tokia tema cia, tai nesinori man offtopint, nepatingek pasiskaityt cia, arba pagooglint ir paieskot i nfo apie savo kaip vartotojo teises.
Papildyta:
Nepatingejau net tema surast- VA
Atsakyti
QUOTE(gabrieliux @ 2008 06 09, 22:13)
tai va turgui apskritai neapsipirkineju, bet ta suknia lb patiko, ir gaila man kad jai taip atsitiko nes tokios jau seniai iesau verysad.gif

O gal sumaišė ir ne tą dydį įdėjo tada tikrai apkeistų.. Man yra taip buvę, kai matavausi ir vienus batus ir kitus ir netyčia ne tuos įdėjo doh.gif Nes nesitiki, kad tabalavusi per klubus taip susitrauktu g.gif
Atsakyti
valio prieme ir pinigus grazino,tiesa 10cia litu maziau bet nesvarbu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliux @ 2008 06 16, 13:26)
valio prieme ir pinigus grazino,tiesa 10cia litu maziau bet nesvarbu  thumbup.gif

sveikinu thumbup.gif
siaip ir as nemaniau, kad priims ax.gif
Atsakyti
nesuprantu as tu parduotuviu politikos
nueinu i Akropolyje esancia House ar kaip ji ten parde, ziuriu faini marskinukai, bet su 2 vos besilaikanciom sagom...nueinu ir sakau, gal nuolaida padarysit,juk sagos visos iskritusios, mum besnekant liko 1kabeti...pareiske,kad jei noriu tai galiu juos pilna kaina issigyti ir jie nedaro nuolaidu...visko gana
Atsakyti
karta drauge norejo bridziukus tokius nusipirkti, bet buvo istepti su kazkuo jie ir neaisku arissiplaus,tai paprasem nuolaidos, o pardaveja3 procentus pasiule nuleisti doh.gif , mes aisku ju neemem smile.gif
Atsakyti