Negi near nieko kas galėtų papasakoti apie mokytojas? Mus konkrečiai labai domina mokytoja Ramutė Vaizgirdienė, kuri mokys šiais metais pirmokus.
Jei nenorite rašyti čia, prašau į A.Ž. Dėkoju.
as baigiau sita mokykla pries 5m. Mokiausi nuo pirmos klases. Visos mokytojos yra puikiai pazistamos
bendrai apie mokykla - mokytojai super. Nuosirdus labai, tikrai visad supranta, padeda. Zino kiekvieno vaiko situacija. Nera taip kaip didelese gimnazijose mokytojas isdesto pmoka ir viso gero.
Nezinau kaip dabar, bet kai as mokiausi, buvo labai daug vaiku - chuliganu
nors visur ju yra turbut. Bet sitoj mokykloj buvo ypac daug probleminiu vaiku. Daznai mustyniu pasitaikydavo, mokytoju negerbimo ir pan ... gal dabar jau nera tokiu bajeriu
Apie pradinuku mokytojas nelabai ka galiu pasakyt. Tik Kazickiene pazistu asmeniskai. Drauges mama. Tai nezinau kiek objektyvus vertinimas mano butu
bet seip tikrai labai reikli mokytoja, gerai paruosianti mokinius savo. Seniau ji turedavo prailginta grupe, kur vaikai iki 17val berods galedavo pasilikti
dabar nezinau kokia situacija
Del vyresneliu mokytoju klauskit kas domina
apie kiekviena pas kuria mokiausi turiu nuomone tvirta
tik nenoriu plestis ir apie visas rasyti
pacios aukletoja buvo Audrone Krikstopaitiene

bendrai apie mokykla - mokytojai super. Nuosirdus labai, tikrai visad supranta, padeda. Zino kiekvieno vaiko situacija. Nera taip kaip didelese gimnazijose mokytojas isdesto pmoka ir viso gero.
Nezinau kaip dabar, bet kai as mokiausi, buvo labai daug vaiku - chuliganu

Apie pradinuku mokytojas nelabai ka galiu pasakyt. Tik Kazickiene pazistu asmeniskai. Drauges mama. Tai nezinau kiek objektyvus vertinimas mano butu

bet seip tikrai labai reikli mokytoja, gerai paruosianti mokinius savo. Seniau ji turedavo prailginta grupe, kur vaikai iki 17val berods galedavo pasilikti

Del vyresneliu mokytoju klauskit kas domina

pacios aukletoja buvo Audrone Krikstopaitiene

Sveikos,
na, dar tik spalio vidurys, bet labai domintų mamyčių atsiliepimai, kurios išleido savo vaikučius iš pradinių į penktas šios mokyklos klases.
Ar patenkintos, ką pasakoja grįžę vaikai, ar buvo tėvų susirinkimas ir visa kita...
ypač laukčiau pasisakymų mamų iš "Šilo" pradinės mokyklos
na, dar tik spalio vidurys, bet labai domintų mamyčių atsiliepimai, kurios išleido savo vaikučius iš pradinių į penktas šios mokyklos klases.
Ar patenkintos, ką pasakoja grįžę vaikai, ar buvo tėvų susirinkimas ir visa kita...

ypač laukčiau pasisakymų mamų iš "Šilo" pradinės mokyklos

laba diena,
gal kas galėtų parašyti dabartinių ketvirtokų mokytojų pavardes, kurios kitamet ims pirmokus. Arba rekomenduoti, kuri iš jų geriausia
., jei turėtumę galimybę rinktis . labai ačiū
gal kas galėtų parašyti dabartinių ketvirtokų mokytojų pavardes, kurios kitamet ims pirmokus. Arba rekomenduoti, kuri iš jų geriausia

Girdėjau labai neigiamus pasisakymus dėl prailgintos grupės mokytojos (nemaloni, grubi, žiūri, kad padarytų namų darbus, bet nežiūri, kad jie būti padaryti gerai, svarbu padaryta ir viskas).
Domintų kitų tėvelių nuomonė.
Taip pat noriu paklausti, o visus dalykus be lietuvių k. ir matematikos dėsto ta pati mokytoja (kūno kultūra, šokiai, muzika, dailė, tikyba/etika)?
Domintų kitų tėvelių nuomonė.
Taip pat noriu paklausti, o visus dalykus be lietuvių k. ir matematikos dėsto ta pati mokytoja (kūno kultūra, šokiai, muzika, dailė, tikyba/etika)?
Vasario 10 bandysim apsilankyti mokykloje
kiek žinau - atvirų durų diena

QUOTE(Džinė @ 2015 02 04, 22:47)
ir as ketinu buti nuo 8 val.
QUOTE(Gija* @ 2015 02 08, 20:27)
ir as ketinu buti nuo 8 val.
tai labai jau anksti važiuosit. Pradžia lygtai nuo 9 iki 16 val

mes nutarėm važiuoti su dukryte. Ji nori apžiūrėti mokyklą taip pat

QUOTE(Džinė @ 2015 02 08, 22:08)
tai labai jau anksti važiuosit. Pradžia lygtai nuo 9 iki 16 val

as kai buvau raštinėje, paklausiau, tai sakė jei galite būkite 8 val. ryte prie raštinės...Matote, aš dar į darbą ketinu gryžti, tai tikiuosi apie porą valandų ne ilgiau pabūti nuo 8 val. ir gryžti į darbą...

QUOTE(Gija* @ 2015 02 09, 13:01)
as kai buvau raštinėje, paklausiau, tai sakė jei galite būkite 8 val. ryte prie raštinės...Matote, aš dar į darbą ketinu gryžti, tai tikiuosi apie porą valandų ne ilgiau pabūti nuo 8 val. ir gryžti į darbą... 

Laba diena visiems,
esu pirma diena kaip šio puslapio narė, nes reikalinga skubi ir svarbi pagalba.
Noriu užrašyti dukrytę i šią progimnaziją, gavau busimų penktokų auklėtojų pavardes, bet nieko nenutuokiu apie jas kaip mokytojas, kaip asmenybes, kaip mokančias bendrauti su vaikais.

Prašau pagalbos ir skubios

Aš taip pat norėčiau sužinoti apie pradinio ugdymo mokytoją Valentiną Šaparauskienę