Įkraunama...
Įkraunama...

V.Kudirkos progimnazija

QUOTE(Džinė @ 2014 01 15, 20:33)
oi, kaip smagu kad taip greit atrašėte bigsmile.gif tema matyt favoritėse tongue.gif

ar klasės didelės? ar tikrai gabus vaikas atėjęs žiovauja, ar dirba jie ten normaliai? g.gif
nes mano dukros pvz. visi įvetinimai yra aukščiausi, tai jai reiktų ir toliau paruošimo stipraus blush2.gif
kiek klasių 5tokų? g.gif kaip klasės auklėtoja papuolė? nes nuo jos daug priklauso, kaip suburs ir suriš klasę rolleyes.gif

taip- tikrai tema favorituose cool.gif

Mūsų klasė nedidelė 18 vaikų.. Yra ir didesnių su daugiau patirties turinčia auklėtoja. Bet čia tam tikras pliusas- mažiau vaikų- lengviau per pamokas. Tai ir mokytojai akcentuoja. Auklėtoja - dailės mokytoja- pirmais metais turi auklėtinius- bet labai nuoširdžiai stengiasi. Suburti klasę- sudarytą be vienos klasės "branduolio" sunkoka. maniškė labiau prie berniukų laikosi- turi pora mergaičių su kuriomis bendrauja. Su "intrigas" sukančiomis panelėmis palaiko atstumą. Tai kažkaip problemų nekyla. Mokytis- bent maniškei tikrai nėra sunku. (išskyrus anglų). bet- penktoje klasėje labiau kartojamas pradinės kursas, nei mokoma kažko super naujo. Dėl mokymo stiprumo- manau, parodys šiek tiek vyresnėse klasėse. Kiek klasių reiktų pasitikrinti- mokyklos tinklalapyje- lyg ir 6.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 01 15, 20:30)
taip- tikrai tema favorituose  cool.gif

Mūsų klasė nedidelė 18 vaikų.. Yra ir didesnių su daugiau patirties turinčia auklėtoja. Bet čia tam tikras pliusas- mažiau vaikų- lengviau per pamokas. Tai ir mokytojai akcentuoja. Auklėtoja - dailės mokytoja- pirmais metais turi auklėtinius- bet labai nuoširdžiai stengiasi. Suburti klasę- sudarytą be vienos klasės "branduolio" sunkoka. maniškė labiau prie berniukų laikosi- turi pora mergaičių su kuriomis bendrauja. Su "intrigas" sukančiomis panelėmis palaiko atstumą. Tai kažkaip problemų nekyla. Mokytis- bent maniškei tikrai nėra sunku. (išskyrus anglų). bet- penktoje klasėje labiau kartojamas pradinės kursas, nei mokoma kažko super naujo.  Dėl mokymo stiprumo- manau, parodys šiek tiek vyresnėse klasėse.  Kiek klasių reiktų pasitikrinti- mokyklos tinklalapyje- lyg ir 6.. blush2.gif

18 vaikų - super klasė. Tikrai lengviau, nei dabartinėje 29 doh.gif bet kur besidėt basam žiemą wink.gif

Auklėtoja - dailės mokytoja - galbūt turėsim puikią mokytoją bigsmile.gif g.gif maniškė labai gražiai piešia, bet dailės mokyklos jau atsisakėm. Nepatemptų krūvio...
dar muzikos mokyklą lanko. Barbė-šimtadarbė... cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2014 01 15, 21:52)
18 vaikų - super klasė. Tikrai lengviau, nei dabartinėje 29 doh.gif bet kur besidėt basam žiemą wink.gif

Auklėtoja - dailės mokytoja - galbūt turėsim puikią mokytoją bigsmile.gif  g.gif maniškė labai gražiai piešia, bet dailės mokyklos jau atsisakėm. Nepatemptų krūvio...
dar muzikos mokyklą lanko. Barbė-šimtadarbė... cool.gif

man labai patinka vienas dalykas- vadinamasis "kompetencijų centras"- po pamokų "budi" mokytojos, kurios padeda vaikams daryti namų darbus. sakysim- mano vaikei yra užsiėmimai muzikos mokykloje nuo 16 val. nei namo važiuoti, nei į muzikinę. Ji eina į tą centrą ir ten paruošia namų darbus, jei kas neaišku paklausia mokytojos. po to į muzikinę, po to namo - ir vakaras jos. nebent ko nespėja.
Atsakyti
Ar pradinėse klasėse yra prailginta grupė, iki kelintos val., kiek papildomai kainuoja?
Ar tarp mokamų/nemokamų būrelių yra baseinas (Dariaus ir Girėno gimnazijoje)?
Įdomu, kokie būreliai populiariausi, ką lanko jūsų vaikučiai?
Kiek paprastai dar dedatės pinigėlių klasės remontui, klasės fondui, na maždaug?
Atsakyti
QUOTE(eellii @ 2014 02 11, 13:57)
Ar pradinėse klasėse yra prailginta grupė, iki kelintos val., kiek papildomai kainuoja?
Ar tarp mokamų/nemokamų būrelių yra baseinas (Dariaus ir Girėno gimnazijoje)?
Įdomu, kokie būreliai populiariausi, ką lanko jūsų vaikučiai?
Kiek paprastai dar dedatės pinigėlių klasės remontui, klasės fondui, na maždaug?

Mane irgi labai domintų šie klausimai. Ir gal galite kas parekomenduoti mokytoją pirmokams šį rudenį?
Pražiopsojau atvirų durų dieną sad.gif
Atsakyti
Vakar buvo atvirų durų diena ir aš nesugebėjau nuvažiuoti sad.gif
Atsakyti
Pirmokų mokytojos Laima Jankūnienė ir Ramutė Vaizgirdienė. Kurią geriau pasirinkti, domina visos nuomonės. Dėkui.
Atsakyti
Mane labai domintų kokią mokytoją pasirinkti, kuri dabar turi trečiokus, t.y. 2016-2017 m. mokslo metams pirmokėliams.
Atsakyti
Čia paskaičiau, kad mamytė buvo klausus apie Janiną Kazickienę ir Auriką Navickienę, bet niekas taip ir neparašė atsiliepimų (tiesa vėliau buvo vienas "+" už Navickienę), jei nesikeis, jos kaip tik 2016 m. rugsėjį turės pirmokus, tikrai domintų mamyčių nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eellii @ 2014 03 26, 12:13)
Čia paskaičiau, kad mamytė buvo klausus apie Janiną Kazickienę ir Auriką Navickienę, bet niekas taip ir neparašė atsiliepimų (tiesa vėliau buvo vienas "+" už Navickienę), jei nesikeis, jos kaip tik 2016 m. rugsėjį turės pirmokus, tikrai domintų mamyčių nuomonė  4u.gif

šiandien atvirų durų dienos šioj mokykloj. manau, galima tiesiogiai pamatyti. 4u.gif nuo 15 val.
Atsakyti
Laba diena, norėjau paklaust gal kieno vaikučiai lanko logopedės pamokėles, man reikėtu nuomonės apie logopedę Andrienę Gražiną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugilka @ 2014 03 14, 12:43)
Pirmokų mokytojos Laima Jankūnienė ir Ramutė Vaizgirdienė. Kurią geriau pasirinkti, domina visos nuomonės. Dėkui.

Sveiki, mane ir domina šios mokytojos? Gal galima atsiliepimų apie jas?
Atsakyti